NK Čelik

phillies

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

Samo kad klub, ili eventualno Dino, napisu, to je to. Inace, mrka kapa.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Ide Delic sutra, ali kakav igrac potpisuje u cetvrtak to ce biti bomba i pun pogodak. Mirni ostanite 😃
ETS2

Post Postao/la ETS2 »

Eugen je napisao/la: 15 srp 2025, 18:50 Ide Delic sutra, ali kakav igrac potpisuje u cetvrtak to ce biti bomba i pun pogodak. Mirni ostanite 😃
Da li je i taj igrac u cetvrtak veznjak ili druga pozicija?
phillies

Eugen je napisao/la: 15 srp 2025, 18:50 Ide Delic sutra, ali kakav igrac potpisuje u cetvrtak to ce biti bomba i pun pogodak. Mirni ostanite 😃
Jbt, covjek ga malo pohvali, a on odmah furseta uzme. Ti znas da ja imam inbox na forumu? Slobodno iskoristi tu opciju :lol: Da te ne moram po Makarskoj ganjat' :mrgreen:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Sta sutra, danas su rekli da ide potpis. Nema mirni ostanite, zajebi sa tim. Dok mu se dlaka ne izmjeri nista od toga.
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

Celnici Nk Celika zele dovesti Dinu Kalesica… obavljeni razgovori
Dize se prasina
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Opa Dino i Keno skupa u paketu.
Eugene jel to taj? ;)
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Martinovicu hvala ti sto si otiso :mrgreen:
Jesi los i bio do bola!!!
Cijeli napad razduzen,a jesmo imali i napadace sila nebeska Martinovic,Puce,Dzankovic,Bajric,Ahmetspahic,Masic!
Hocemo rutonje s jakim i velikim dlakama ko pracovjek sto je imo :D
phillies

Nogometni Andro Knego se trazi!!!!!
Samo Čelik zenički !!!

Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

phillies je napisao/la: 15 srp 2025, 19:32 Nogometni Andro Knego se trazi!!!!!
:lol:
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Ko je ovaj Eugen da nije Emir Cerim ili Dino 🤣🤣vecinom pogodi sve sta god se objavi isto ko nas Almir sta god kaze sve kontra bude.🤣🤣
Ma fino to ide ne zure i bolje je ide se ciljano po pojacanja ,valjo bi Delic ili taj u Cetvrtak bar nam nesto otkrij ime prezime pozicija sta igra ne moras odakle je gdje igro i godine 🤣🤣
Pa Vitez ce bit pola igraca iz Celika ako Karalic potpise ,sanjam jednog bas dobrog veznjaka i napadaca koji ce davat golove a ne da se vraca nazad ,izvlaci na krilo prihvata loptu kao Masic i on da je imo dobre veznjake puno bi golova vise dao .
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

R0B1J4SH je napisao/la: 15 srp 2025, 19:17 Opa Dino i Keno skupa u paketu.
Eugene jel to taj? ;)
Koji Keno ne kontam ?
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Ova dvojica ukoliko dodju, pojacanje za prvi tim, novi vezni red imamo. Opet ostaje napad, nemamo ni jednog napadaca, sto znaci trebas dvojicu. Nadam se nekom iskusnom u napadu i neka dovedu onog crnca iz pazara na pozajmicu kao rezervu, mozemo sada i stranca registrovati. Na kraju bi to moglo i lijepo izgledati, vidjet cemo sta ce se sve ostvariti iz ovoga.

Gdje i sta radi Bronja? :mrgreen:
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Dobar vezni red je vazniji do dobrog napadaca. Dobar vezni red je pokretac svake ekipe na svijetu
Srce, čast i ponos!
Larsson

Post Postao/la Larsson »

Ma doči če i rutonja napadac,uskoro 😉
Samo Čelik!
Odgovori