NK Čelik
Re: NK Čelik
Samo kad klub, ili eventualno Dino, napisu, to je to. Inace, mrka kapa.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ide Delic sutra, ali kakav igrac potpisuje u cetvrtak to ce biti bomba i pun pogodak. Mirni ostanite 
Jbt, covjek ga malo pohvali, a on odmah furseta uzme. Ti znas da ja imam inbox na forumu? Slobodno iskoristi tu opciju

Samo Čelik zenički !!!
Opa Dino i Keno skupa u paketu.
Eugene jel to taj?
Eugene jel to taj?

Martinovicu hvala ti sto si otiso
Jesi los i bio do bola!!!
Cijeli napad razduzen,a jesmo imali i napadace sila nebeska Martinovic,Puce,Dzankovic,Bajric,Ahmetspahic,Masic!
Hocemo rutonje s jakim i velikim dlakama ko pracovjek sto je imo

Jesi los i bio do bola!!!
Cijeli napad razduzen,a jesmo imali i napadace sila nebeska Martinovic,Puce,Dzankovic,Bajric,Ahmetspahic,Masic!
Hocemo rutonje s jakim i velikim dlakama ko pracovjek sto je imo

Nogometni Andro Knego se trazi!!!!!
Samo Čelik zenički !!!
- BatistutA19
Ko je ovaj Eugen da nije Emir Cerim ili Dino 
vecinom pogodi sve sta god se objavi isto ko nas Almir sta god kaze sve kontra bude.

Ma fino to ide ne zure i bolje je ide se ciljano po pojacanja ,valjo bi Delic ili taj u Cetvrtak bar nam nesto otkrij ime prezime pozicija sta igra ne moras odakle je gdje igro i godine

Pa Vitez ce bit pola igraca iz Celika ako Karalic potpise ,sanjam jednog bas dobrog veznjaka i napadaca koji ce davat golove a ne da se vraca nazad ,izvlaci na krilo prihvata loptu kao Masic i on da je imo dobre veznjake puno bi golova vise dao .
Ma fino to ide ne zure i bolje je ide se ciljano po pojacanja ,valjo bi Delic ili taj u Cetvrtak bar nam nesto otkrij ime prezime pozicija sta igra ne moras odakle je gdje igro i godine
Pa Vitez ce bit pola igraca iz Celika ako Karalic potpise ,sanjam jednog bas dobrog veznjaka i napadaca koji ce davat golove a ne da se vraca nazad ,izvlaci na krilo prihvata loptu kao Masic i on da je imo dobre veznjake puno bi golova vise dao .
- BatistutA19
Ova dvojica ukoliko dodju, pojacanje za prvi tim, novi vezni red imamo. Opet ostaje napad, nemamo ni jednog napadaca, sto znaci trebas dvojicu. Nadam se nekom iskusnom u napadu i neka dovedu onog crnca iz pazara na pozajmicu kao rezervu, mozemo sada i stranca registrovati. Na kraju bi to moglo i lijepo izgledati, vidjet cemo sta ce se sve ostvariti iz ovoga.
Gdje i sta radi Bronja?
Gdje i sta radi Bronja?

-
Dobar vezni red je vazniji do dobrog napadaca. Dobar vezni red je pokretac svake ekipe na svijetu
Srce, čast i ponos!