GOŠK GABELA

Avenija

Re: GOŠK GABELA

Post Postao/la Avenija »

Kad mi neko kaze skupa ulaznica itd odmah dobijem osip.
Za Čelik, Zenicu, Bilino Polje i stimung dobar nista nije skupo.
Pogotovo ako bude igre.

Jer ako je ovo 10 KM sta je onda 8 KM za simbol

https://www.facebook.com/share/v/19VLu1 ... tid=xfxF2i

:rock: Ide Hazre zivotom :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Avenija je napisao/la: 17 srp 2025, 22:33 Nakon 15 godina dobio sam želju da odem pogledati jedan trening Čelika da vidim kako se radi. Nadam se da nema zajebancije i da rade preozbiljno. Mozes ti biti Messi ali ako nema fizicke spreme sve pada u vodu..

Gledam staff stufnog staba Kopera na klupi barem 15 ljudi, svaki čovjek zadužen za neku sitnicu i finesu. Da je Čeliku barem osnovno profesionalno od kondicije do analitike, trenera golmana, Jusica i Regoju. 5 ljudi. Jednako bitno kao i pojačanja. Ali ide klub naprijed polako ali sigurno.
Ostade mi ovaj post zadnji a Hazre prvi na stranici ne ide.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Samo dva jos provjerena igrača pogotovo CF i neko od Kalesica Dervisagica Kurtalica u vezi i prvi put zadovoljan od dvije hiljade deset i neke godine :srce:

Nikako mi nece biti jasno da Mahmutovića nikad nismo doveli a naše dijete i znam koliko voli Čelik, pratio rodjenog brata sa tribina a bombarder i nikad nije zaigrao u Čeliku. Daj ga nek ide sve u pm. On je CF Masić iza. Ubili bi sve redom.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

I dalje sam šokiran odlukom saveza da se igra samo 26 kola.

13 utakmica kuci za cijelu godinu! Pa to je ubistvo fudbala.
ronaldo

Post Postao/la ronaldo »

Avenija je napisao/la: 16 srp 2025, 21:13
Avenija je napisao/la: 10 srp 2025, 16:48 slika

slika

Pozivam upravu Čelika da brendira stadion. Barem zidic ispod ograde, neka se zna čiji je stadion..angazuje se firma kao savez nista skupo i 4 strane stadiona ostave mnogo ljepsi dojam..moramo pokazati ozbiljnost na svim poljima. Puno nam je srce i usta Bilinog a marku u njega nismo 20 godina ulozili. Grbavica brendirana, Velež ulaze, Gošk, Posusje, Bprac svi. Moze Čelik i ovih 2-3 stotine metara panela. Sumnjam da je skuplje od 1000 KM a efekat je višestruko značajniji.
slika

Brendirajte zidic u 80 godina, uradite grafit na zidicu bilo šta samo da se sakrije ovaj Černobil tako vam Allaha, Isusa ili Gospe potpuno je nebitno.
Hajmo se na forumu organizovat, skupit 500 marki i zaganjat Marker ili Pero ili Almy ako fali, ovo se zagletuje gdje su rupe, da se poravna, kupit farbe i dat momcima koji rade grafite, da urade ove zidice?
Mislim da mi to zajedno sa foruma uz malu asistenciju gore navedenih bau centara mozemo realziovat do pocekta sezone.
Che!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Klub mora pokrenuti akciju iako je moje misljenje da se ne treba brukati radi 500-1000 KM. Plati dodje firma pohefta one panele sto imaju kad Bosna igra gdje Pise Kvalifikacije ili Liga nacija sto nakače na zidic, fino uraditi brendirat( čelikov grb, lijep dizajn) i sakriti ovu sramotu. Ipak je ovo najbolje rangirani stadion u drzavi, nije Natron Maglaj da građani idu sa kantama i farbaju.

Inače.

https://fbihvlada.gov.ba/bs/16-miliona- ... astrukture

16 miliona u igri! ČELIK OTVORI OČI. ZENICO OTVORI OČI.

Još nesto, omogućite na prijateljskim utakmicama kupovinu sezonskih i članskih. Dajte da i taj marketing dignemo na veći nivo kad nas je sve krenulo kako treba. Elhamdulilah.
phillies

Post Postao/la phillies »

Sto ti ne dodjes medju raju, nego se separirao na dio foruma koji niko ne posjecuje - jos :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Avenija

Post Postao/la Avenija »

phillies je napisao/la: 18 srp 2025, 14:47 Sto ti ne dodjes medju raju, nego se separirao na dio foruma koji niko ne posjecuje - jos :D
Jos dvojica rutonja i separatizam će biti stvar prošlosti. :lol:
Vezni i napadač. Hocu borbu za PL. :alkohol:
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

Čelik je gigant za 90% klubova sa područja nekadašnje Jugoslavije koji igraju Evropska takmičenja i nema više sta raditi u drugoj ligi.

Posjete to govore. Čelik ima jednu od najvećih baza navijaca i mora se ista ozivjeti a to je 1 mjesto od prvog kola iduce sezone. Kad se zapali Zenica kad krene borba niko je ne ugasi.

Dvojica rutonja. Masić ne moze biti sam. I vezni dobar.
Bit će povreda, kartona..
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Nove generacije ne odrastaju uz Čelik. Nema velikih utakmica nema derbija nema onog zbog čega smo se mi kao djeca zaljubili. Zato Čelik mora bjezati u elitu radi buducnosti!
Neku noc sam to primjetio, slucajno. A ko proseta čaršijom i večeras kada bude puna može se uvjeriti.

Idem od kamenog tj Urbana prema Bosanci i slucajno na nekom dječaku zanimljiv neki dres roze boje mi se ističe. Kontam sta je ovo, kad ono Lionel Messi Inter Miami! Kontam u sebi bas cu pogledati duz cijelog setalista ima li djece sa Čelikovim dresom! Ruzno! Nije bilo! Dva, tri, Dzeko, Barsa 1-2, Real, United i oni kosarkaski NBA..Čelika nijednog. Sve djeca do 10-12 godina. Ko nevjeruje evo petak je, bit će pun grad. Obratite pažnju!

Zato Čelik mora hitno u elitu i na velike derbije koje privlače masu od 10 000 ljudi medju kojima su i roditelji te djece i ta djeca. Gubimo interes novih generacija koje nikad neće privući ova liga i protivnici poput Toška ili Goška!

Budućnost! Čelik mora u elitu, nema vremena!

Jednom kada ga zavole i kada Čelik uzme Zelju i Zenica zapjeva postaju bolesnici i sigurnost da će neko za 30 godina istim žarom boriti se za Čelik kao trenutna ekipa sa stadiona!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

Ljude iz dijaspore stid zapuštenosti Bilinog Polja a ugljenisani migrant drka kurac pijan u Perinom Hanu!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

slika

Od danas stiže dijaspora koja je već blokirala granice masovnim dolaskom i peak će trajati do kraja augusta

Gdje će Zenička dijaspora da ostavi svoje pare!? Gurati ekonomiju svog grada ili susjednih mahala i Sarajeva?

Jaka ekonomija Zenice jak Čelik!

Svakako dobrodošli u svoj grad. Kamo sreće da se sto vise trajno vrati da gradite Zenicu i otvarate biznise i firme ovdje!

Samo da se makne migrant krenut će i nas !
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Ko je "Ponos Čelika" za proteklu sezonu? Zasto nije proglašen najbolji igrač? Zasto se prekida pokrenuta tradicija? Sitnice razlikuju mali od velikog kluba..
phillies

Post Postao/la phillies »

Zar nije Hora dobio nagradu? Ili sam ja nesto pobrkao?
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Odgovori