NK Čelik

samocelik

Re: NK Čelik

Post Postao/la samocelik »

23/24.08. starta prvenstvo. Više nego dovoljno vremena za popunit roster. Ove godine mi se prvi put čini da bi to moglo biti to u smislu pojačanja.
Delić napustio Stupčanicu a ne bi trebao u Slobodu!?
Priželjkujem povratak Mašića, on i Šero bi mogli biti ubitačna kombinacija. Nadam se da ćemo ove godine imati sreće i u ždrijebu KUPa. Ne tražim neka polufinala ili slično ali nemoj brate ni Borac ili Zrinjski :mrgreen:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

samocelik je napisao/la: 08 srp 2025, 08:16 23/24.08. starta prvenstvo. Više nego dovoljno vremena za popunit roster. Ove godine mi se prvi put čini da bi to moglo biti to u smislu pojačanja.
Delić napustio Stupčanicu a ne bi trebao u Slobodu!?
Priželjkujem povratak Mašića, on i Šero bi mogli biti ubitačna kombinacija. Nadam se da ćemo ove godine imati sreće i u ždrijebu KUPa. Ne tražim neka polufinala ili slično ali nemoj brate ni Borac ili Zrinjski :mrgreen:
Meni se kup totalno gadi, jer debili u savezu kalendar kupa prave na osnovu premijer lige, a totalno ignorišu niže lige. 1/16 finala je ok, krajem oktobra, al zato idioti su stavili 1/8 finala 11. februara, a nama liga starta 15. marta :pray: Još dodaj na to, da će u 1/8 finala igrati minimalno 6 niželigaša.

Ako ikako budemo konkurentni u ligi na jesen, hladno bi halalio govno od kupa i to bi gledao da ispadnemo odmah u onom federalnom kupu.
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Ma kup ko kup jebo to. To bi bila više neka nagrada za igrače i publiku da se igra u Zenici sa Željom ili Velež npr. Ili neko Kruševo na 2 utakmice. Naravno ovo je sve pod uvjetom da smo u nekom vrhu (top 3) naše lige što mora biti minimalni prioritet.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

samocelik je napisao/la: 08 srp 2025, 09:22 Ma kup ko kup jebo to. To bi bila više neka nagrada za igrače i publiku da se igra u Zenici sa Željom ili Velež npr. Ili neko Kruševo na 2 utakmice. Naravno ovo je sve pod uvjetom da smo u nekom vrhu (top 3) naše lige što mora biti minimalni prioritet.
Ma savez je retardiran, meni je kup gotivan, al sa normalnim kalendarom. Ovako živa retardacija, sjetite se prošle sezone, gostuješ Borcu, pa pauza mjesec dana, yebo to. Još rizikuješ povrede, imaš jakog protivnika u top formi, a ti tek krenuo sa pripremama...

Volio bih da naši budu malo namazaniji u klubu, evo sad 1/16 finala kupa 29.10.2025 to ti dođe nakon našeg 10. kola u prvenstvu, a onaj federalni kup obično bude 2 sedmice pred 1/16 finala, u ovom slučaju to bi bilo 15.10.2025, to je nakon 8. kola u našem prvenstvu. Ako budemo u top 3 ekipe nakon 8. kola, iz ovog bi trebali ispasti namjerno, pa makar to bio Vareš kući :mrgreen:
phillies

Post Postao/la phillies »

Truhlo je napisao/la: 08 srp 2025, 09:32
samocelik je napisao/la: 08 srp 2025, 09:22 Ma kup ko kup jebo to. To bi bila više neka nagrada za igrače i publiku da se igra u Zenici sa Željom ili Velež npr. Ili neko Kruševo na 2 utakmice. Naravno ovo je sve pod uvjetom da smo u nekom vrhu (top 3) naše lige što mora biti minimalni prioritet.
Ma savez je retardiran, meni je kup gotivan, al sa normalnim kalendarom. Ovako živa retardacija, sjetite se prošle sezone, gostuješ Borcu, pa pauza mjesec dana, yebo to. Još rizikuješ povrede, imaš jakog protivnika u top formi, a ti tek krenuo sa pripremama...

Volio bih da naši budu malo namazaniji u klubu, evo sad 1/16 finala kupa 29.10.2025 to ti dođe nakon našeg 10. kola u prvenstvu, a onaj federalni kup obično bude 2 sedmice pred 1/16 finala, u ovom slučaju to bi bilo 15.10.2025, to je nakon 8. kola u našem prvenstvu. Ako budemo u top 3 ekipe nakon 8. kola, iz ovog bi trebali ispasti namjerno, pa makar to bio Vareš kući :mrgreen:
Kad bi to bilo, "objektivna zenicka publika" bi trazila ostavke svih podhitno, ni cistacica ne bi bila sigurna za posao :mrgreen: :mrgreen: a forum bi dozivio judgement day :sjekira:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

phillies je napisao/la: 08 srp 2025, 09:46
Truhlo je napisao/la: 08 srp 2025, 09:32

Kad bi to bilo, "objektivna zenicka publika" bi trazila ostavke svih podhitno, ni cistacica ne bi bila sigurna za posao :mrgreen: :mrgreen: a forum bi dozivio judgement day :sjekira:
Samo ću citirati babuku foruma, koji je pencilin za objektivnu zeničku publiku:
Zamorano je napisao/la: 18 tra 2025, 20:36 @Avenija ti ljudi u redu za taj točak i ti ljudi u šopingu su seljačine ortodoksne i rutonje glupe koju bi mater prodali za marku a kamo li da pomognu nekom.Sta oni znaju sta je nk Čelik.Takve bi ja poprsko po žvaljama iz guzice kad proljev budem imao :D
Sutra navaliti maximalno i sve rijesiti u prvom poluvremenu.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Prozivka izvrsena sto bi rekli nase drage sarajlije ekipa nam je trebutno bara bara od prosle sezone osim Talhe ,znaci jednog dovest poput njeg isti imamo kvalitet..Nadam se ostanku Martinovica jer em U 21 i plus moze on odigrat dobro ali peh je i sa povredama.
Sivac je dobro pojacanje nadam se i Burekovicu da ce bit dobar vremenom,Durmis vidjet cemo da li je napredovo .Znaci mi sad imamo slicnu ekipu ko prosle sezone i jos sa par tih pojacanja prioritet veznjak i napadac e sad ostalo sta se bude moglozavisi od novca.
Pisete o napadu na 1 mjesto ,eto primjer Velez 8 miliona budzet i opet nece moci parirat Zrinjskom,Borcu ,Sarajevu i Zeljeznicaru ,mozda uz Siroki i Posusje bit ,znaci za opstanak ti treba 4 miliona sad .
Jasno je da sto grad i kanton daju da ti ne mozes nista ,jasno je da uprava treba naci tzv jake ljude ali samo sponzore kroz jake firme a nikakvi investitori po nekom novom sistemu mjenjanju statuta poput Olguna...Sto puta sam reko doci ce vreme sta moze uprava po tom pitanju uradit i jednostavno da li iko moze to obezbjedit ,nemas ti sta ulazit ako ce tebi budjet bit lupam 3 miliona i ispast a trenutno nam je tako taman ni da marke duga nemamo a kamoli sa dugovima..
Znaci sa novim pojacanjima mi bi trebali bit jaci nego prosle sezone ,sad plan pripreme,prijateljske,sezonske ulaznice ,napunit fan shop i eto nove sezone .
Vec se zna 19 igramo sa Slavijom a 2 Augusta sa Cibalijom obe u Zenici.
Treba bit sad uprava bit i pametna iskusnija je i mura i sabur i navijaci optimisti bez nekih crnjaka
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Velezov budjet od 8 mil. je sa infrastrukturom i novcem koji su dobili za projekte oko stadiona. Tako da nemoj da nas to zavara previse, mi sa budjetom od 4 mil. u pl iznad opasne zone moze sigurno biti.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Benefiti clanskog modela blijede iz dana u dan. Svaki dan koji prođe a da ne stigne finansijski izvještaj umanjuje smisao clanskog modela. Svaki dan bez sjednice i ucesca clanova u upravljanju klubom umanjuje smisao clanskog modela. Ukoliko cu biti obavijesten preko sportbca bolje nego od ljudi iz kluba, sta je razlika da klub vodi neko drugi? Je li zaista toliko tesko i komplikovano organizovati kvartalne sjednice, skupstine ili neformalne sastanke clanova kluba, uprave i ostalih ljudi koji rade u klubu? Sat vremena online sastanka ili sastanka u prostorijama kluba bi umnogome popravilo moje misljenje i vjerujem misljenje mnogih o modelu kluba. Svakako da uprava treba da radi svoj posao i odlucuje ali sigurno da kad bi imali 4 sastanka godisnje da se prodiskutuje o aktuelnostima u klubu, neko bi iznio jedan konstruktivan prijedlog. Uvijek su dvije suplje glave bile suplje od jedne hahah. Svakako da se ne trebam ja kao clan pitati za neke odluke ali isto tako smatram da ne bi bilo lose da iznesu ljudi svoje ideje i prijedloge pa da uprava razmotri i eventualno neki od tih usvoji. Od 100 ljudi sigurno ce 1 biti konstruktivan i pomoci unaprijedjenju rada kluba. Uprava nema vremena da se posveti svemu i zbog toga bi po mom misljenju sugestije bile dobra stvar. Po mom misljenju, ako ne mozemo u 3 mjeseca organizovati sat dva da clanovi kluba se okupe i prodiskutuju, ovaj model nema smisla. Ispada da trebam dat pare za clanarinu, podic ruku da se produzi mandat upravi i tu se moja funkcija kao clana klba zavrsava do isteka mandata. To moze i mora bolje funkcionisati ako zelimo da ovaj model uspije.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Sloboda se pojačava i to podobro,evo potpisali Edisa Smajića,mislim da ce oni nazad u PL uz pomoć sudija i ostalih sranja.
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Evo i Travnik se pojačava, doveli Kureviju i Hrustanovića, ko će u Čelik? :cry:
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Bice to dobro aBd, lagano samo.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

R0B1J4SH je napisao/la: 08 srp 2025, 12:39 Sloboda se pojačava i to podobro,evo potpisali Edisa Smajića,mislim da ce oni nazad u PL uz pomoć sudija i ostalih sranja.
Potajno sam se nadao Smajicu ,jer se kao i sa njim pregovaralo jos i prije mjesec.
Ali opet ona stara mi pregovaramo a igraci potpisuju za druge klubove.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Jel sad neki vide odakle pesimizam na forumu?
Dok drugi dovode ozbiljne igrače,mi priključujemo juniore koji ni u juniorima nisu pravili razliku.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

R0B1J4SH je napisao/la: 08 srp 2025, 13:43 Jel sad neki vide odakle pesimizam na forumu?
Dok drugi dovode ozbiljne igrače,mi priključujemo juniore koji ni u juniorima nisu pravili razliku.
Je*iga treba se ocigledno suociti s realnosti. Kolike plate nudimo dobro je da su ostali igraci i od prosle sezone. Porazavajuce je da bolje pare mozes dobiti u Krivaji nego u Celiku. Nasa jedina nada je da ubodemo pred kraj dvojicu trojicu koja se ne uspiju snaci za nesto bolje. Mislim da u suprotnom nemamo sanse da dovedemo neko zvucno ime. Jednostavno ne mozemo finansijski parirati velikoj vecini klubova i to je to. Nama je misaona imenica plata preko 2 hiljade dok u Stupcanici naprimjer rezerve igraju za toliko.
Odgovori