NK Čelik

Larsson

Re: NK Čelik

Post Postao/la Larsson »

Kako prodje koncert,jel ko bio?
Samo Čelik!
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Larsson je napisao/la: 05 srp 2025, 23:33 Kako prodje koncert,jel ko bio?
Solidno bilo,ipak sam dosta vise ljudi ocekivao . Kad je pocelo techno izasao,alergija me uhvatila...
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Čelik šalje ponude igračima, drugi klubovi ih potpisuju. :grljenje:
phillies

Post Postao/la phillies »

RealMadrid je napisao/la: 06 srp 2025, 15:02 Čelik šalje ponude igračima, drugi klubovi ih potpisuju. :grljenje:
Bitan je nijjet :lol:

Sad ozbiljno, koncertom se zavrsilo obiljezavanje rodjendana i nadam se da je, sto Eugen kaze, od ponedeljka potpuni fokus na predstojecu sezonu i sve sto ide uz to, sezonske, nova garnitura dresova, pojacanja, pripreme i pripremne utakmice. Jos da se Savez oglasi povodom pocetka prvenstva i zrijeba.

NAPRIJED ČELIK!!!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
ETS2

Post Postao/la ETS2 »

Pitanje za misljenje generalno, da li klub teoretski moze angazovati 1 stranog igraca jer zna da ce se uskoro racun deblokirati ili se mora strogo cekati dok bude zvanicno?
crnocrvenaarmija

Post Postao/la crnocrvenaarmija »

phillies je napisao/la: 06 srp 2025, 15:24
RealMadrid je napisao/la: 06 srp 2025, 15:02 Čelik šalje ponude igračima, drugi klubovi ih potpisuju. :grljenje:
Bitan je nijjet :lol:

Sad ozbiljno, koncertom se zavrsilo obiljezavanje rodjendana i nadam se da je, sto Eugen kaze, od ponedeljka potpuni fokus na predstojecu sezonu i sve sto ide uz to, sezonske, nova garnitura dresova, pojacanja, pripreme i pripremne utakmice. Jos da se Savez oglasi povodom pocetka prvenstva i zrijeba.

NAPRIJED ČELIK!!!
15.07. Je sjednica i ždrijeb koliko sam načuo
Redbull

Post Postao/la Redbull »

ETS2 je napisao/la: 06 srp 2025, 15:33 Pitanje za misljenje generalno, da li klub teoretski moze angazovati 1 stranog igraca jer zna da ce se uskoro racun deblokirati ili se mora strogo cekati dok bude zvanicno?
Moze, ali ne moze zaigrati za nas. Pa Bronja je bio par mjeseci tako kod nas i trenirao sa ekipom.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Ja se nadam ukoliko npr do kraja avgusta rijesimo racun, pocetkom septembra 1-2 slobodnog, a dobrog stranca uspjeti dovesti. Onog koji bi pravio prevagu na terenu. Vjerujem da se moze naci za male pare takav igrac, samo pitanje je skauting i procjena takvih igraca, macak u vreci, mora biti bas neka dobra preporuka da budes siguran.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Ja se potajno nadam da mi ipak cekamo neke bolje igrace ,mozda ipak hoce 4 top igraca sa veci primanjima i da budu bas pojacanja a takve je ipak tesko u ovoj fazi potpisat.
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Cinvict35 je napisao/la: 06 srp 2025, 16:53 Ja se potajno nadam da mi ipak cekamo neke bolje igrace ,mozda ipak hoce 4 top igraca sa veci primanjima i da budu bas pojacanja a takve je ipak tesko u ovoj fazi potpisat.
Od nadanja i čekanja nema koristi, kapitalci odu u druge klubove, a tebi ostanu oni koje niko neće.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Da je lahko dobre igrace privuci u ovu ligu i nije bas, Svi oni cekaju neke druge ponude, pa ako ne bude nista, moze i federalna liga. Sigurno je samo da pare koje mogu npr. dobiti u pl ili drugim ligama su vece nego kod nas, tako da me to i ne cudi. Nadam se tom racunu, pa onda moze i neki stranac bljesnuti, nikad se ne zna.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

RealMadrid je napisao/la: 06 srp 2025, 17:01
Cinvict35 je napisao/la: 06 srp 2025, 16:53 Ja se potajno nadam da mi ipak cekamo neke bolje igrace ,mozda ipak hoce 4 top igraca sa veci primanjima i da budu bas pojacanja a takve je ipak tesko u ovoj fazi potpisat.
Od nadanja i čekanja nema koristi, kapitalci odu u druge klubove, a tebi ostanu oni koje niko neće.
Do sada nijedan klub u FL nije doveo nekog kapitalca,mozda i najzvucnije pojacanje je dosao Ordagic i Burekovic i Sivac
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Ko to?
Nisam u toku.
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

ETS2 je napisao/la: 06 srp 2025, 15:33 Pitanje za misljenje generalno, da li klub teoretski moze angazovati 1 stranog igraca jer zna da ce se uskoro racun deblokirati ili se mora strogo cekati dok bude zvanicno?
Juce sam nacuo da nam je ponudjen bio neki crnac spic iz Novog Pazara koji ima 18 godina… 2 gola sad Sarajevu zabio prosle sedmice. Kazu mi da je strucni stab bas htio da ga uzme, ali iz uprave nisu htjeli da prave iste greske i da rizikuju sa strancima dok ne bude sve rijeseno s racunom. Valjda je mali bas zvijerka i ne znam kojim trikom je mogao zalutati u federalnu ligu
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Crno-crveni su zadržali kostur ekipe, te su svi igrači koji su bili standardni u prošloj sezoni, osim Tabakovića (prešao u Radnik iz Bijeljine) ostali u Zenici.

Zeničani su u pauzi angažovali Dženana Burekovića i Eldara Sivca, a kako je SportBC potvrđeno iz kluba Čelik će se pojačati sa još četiri-pet igrača čime bi se kompletirao roster.

Kako saznaje naš portal Čelik traži još jednog golmana koji će biti konkurencija Durmi, zatim zadnjeg veznog, polušpica, krilnog i centralnog napadača čime bi kompletirali roster.
4-5 kapitalaca za ovu ligu, popuniti klupu malo i to je to. Ako ubodemo sa ovim igracima za prve postave, zime nece biti.
Odgovori