NK Čelik

RealMadrid

Re: NK Čelik

Post Postao/la RealMadrid »

Secerovic u Slobodi :grljenje:
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Ovi iz Olova umjesto da pare uloze i srede stadion oni samo kupuju igrace pa ce opet kukat kad ne dobiju licencu.

Sloboda ide istim stopama kao i prosle sezone, prave jaku ekipu za prvu ligu a gore u PL ce opet biti kanta za nabijanje.

Te 2 ekipe ce sigurno biti gl kandidati za PL.

Dobro je da se pregovara sa igracima, jucer se spominjao i neki golman. Znaci da i nasi ne sjede skrstenih ruku a sad sto igraci traze vise nego mi mozemo ponuditi ili iz dr razloga nece da dodju na to ne mozemo utjecati.

Odbrana je 90% rijesena, sad treba vezu gdje najvise skripi i ofanzivni dio da se dovedu pojacanja.

Malo nas zeza i ovo u21 pravilo sada jer ih je dosta preslo tu granicu u zadnje 2 sezone al valjda se nadje i za tu poziciju 1-2 kvalitetna igraca.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

KakhaKaladze je napisao/la: 01 srp 2025, 12:03
Guest.1945 je napisao/la: 01 srp 2025, 11:36
Cinvict35 je napisao/la: 01 srp 2025, 11:28

Pozitivno je sto se bar pregovara sa dobrim igrqcima nekog ce ponijet emocije ,velicina kluba i sl.
Bitno je da se cilja visoko ,nesto ce se ubost
Ma kakvi moj ti.Tvoj pa gleda da te zajebe.Na prste jedne ruke možeš nabrojati igrače zbog ljubavi.Eto otišao je u selo za koju stoju više i kud ćeš dalje.Sad može biti da bi možda i pristao u razliki od 100-200 KM ali kolko onda ostali nude ako ljudi bez problema prihvate,Budućnost koja se gasi, Bratstvo itd.Svi opet njih private prije nas.Pa gdje smo onda mi sta to mi nudimo.
Pa nudimo u skladu sa mogucnostima sto je u ovom trenutku ocigledno malo. Jedina prednost je sto necu slusat rutonje sa zapada da neko uzima neku wow lovu jer ocigledno da je niko ne uzima niti ce uzimat nego igraju za lovu na nivou prosjeka ove lige. Nas je jedini adut renome kluba i uslovi treninga u odnosu na ostale klubove iz ove lige. Uz to dolazi puno veci pritisak s tribine u odnosu na svaki klub iz ove lige. E sad vidjet cemo ko ce doci. Sigurno je da svi koji budu igrali sljedece sezone jgrat ce primarno zbog kluba a ne zbog love jer je ocigledno da se mogu dobiti bolji finansijski uslovi u dosta drugih klubova.
Zato moraš promjeniti politiku.Kažem ti, ne može na silu da se odblokira račun.Ako se do sada moglo ovoliko čekati može i još koji mjesec od planiranog i bolje onda u igrački kadar malo uložiti.Šta si dobio kad ti sezona krene a nisi ni račun odblokirao ni doveo pojačanja i ono malo ćeš otjerati sa tribina.Sa ekipama koje su došle u 1.FL i koje su ostale tu plafon ti je 5. mjesto sa ovim igračkim kadrom.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Brotherze je napisao/la: 01 srp 2025, 13:09 Ovi iz Olova umjesto da pare uloze i srede stadion oni samo kupuju igrace pa ce opet kukat kad ne dobiju licencu.

Sloboda ide istim stopama kao i prosle sezone, prave jaku ekipu za prvu ligu a gore u PL ce opet biti kanta za nabijanje.

Dobro je da se pregovara sa igracima, jucer se spominjao i neki golman. Znaci da i nasi ne sjede skrstenih ruku a sad sto igraci traze vise nego mi mozemo ponuditi ili iz dr razloga nece da dodju na to ne mozemo utjecati.

Odbrana je 90% rijesena, sad treba vezu gdje najvise skripi i ofanzivni dio da se dovedu pojacanja.

Malo nas zeza i ovo u21 pravilo sada jer ih je dosta preslo tu granicu u zadnje 2 sezone al valjda se nadje i za tu poziciju 1-2 kvalitetna igraca.
Odakle je golman?
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Guest.1945 je napisao/la: 01 srp 2025, 13:12
Brotherze je napisao/la: 01 srp 2025, 13:09 Ovi iz Olova umjesto da pare uloze i srede stadion oni samo kupuju igrace pa ce opet kukat kad ne dobiju licencu.

Odakle je golman?
Filip Vasilj,prva liga RS.

Što se tiče pojačanja,neko napisa plate prosjek ove lige,mislim da će više igrača naginjat nekim drugim klubovima gdje nema pritiska,već da dođe kod nas,prima istu platu,a pritisak ogroman.
Samo se nadam da ćemo imat ekipu već na pripremama,a ne usput igrače dovodit pa čekat oktobar da budu na nekom nivou.
c'mon likČe
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

RealMadrid je napisao/la: 01 srp 2025, 12:53 Secerovic u Slobodi :grljenje:
$loboda $aint $i$oje :grljenje:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Cinvict35 je napisao/la: 01 srp 2025, 11:18
Guest.1945 je napisao/la: 01 srp 2025, 11:07 E jesmo se stisli.Ja ne znam ko kod nas pregovara o plati i određuje.Nema više igranja za kickiricki.Za iskusnog rutonju koji nam je prijeko potreban trebamo baš da odrješimo kesu a to će publika znati nagraditi.
Eto pregovarali sa Gasalom i on izabrao Stupcanicu jbt pa koliko oni onda vise ponude da igrac izabere Olovo prije Zenice i Stupcanicu prije NK Celik.
Mi smo vjecni pregovaraci sa top igracima koji zavrsavaju u Stupcanic Slobodi Travniku ,banovicima
Odlican igrac,ali nek nam to govno nije doslo!
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Jos jedna sezona serije "Trebamo se zaduziti". Da li cemo se konacno u trecoj sezoni zaduziti? Da li ce nas publika napustiti ako se ne zaduzimo? Sve to gledajte u najnovijim epizodama na facebooku.:?:
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Sto avrsavaju ovdje na Secerovica, pa.kakvu je proslu sezonu imao u TC, to nisu igraci koje treba placati masno. Neka ga u Slobodi, dovest cemo mi i boljeg i mladjeg od Secerovica
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Jbt juniori će nam biti jači od seniora :mrgreen:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Eugen je napisao/la: 01 srp 2025, 13:51 Sto avrsavaju ovdje na Secerovica, pa.kakvu je proslu sezonu imao u TC, to nisu igraci koje treba placati masno. Neka ga u Slobodi, dovest cemo mi i boljeg i mladjeg od Secerovica
Upravo to, bolje sto nije kod nas, kad sam.ga vidio proslu sezonu u tuzli.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Rukovodstvo Akademije NK Čelik ima visoke ambicije naredne sezone, te kako Sport bez cenzure saznaje put Zenice bi mogao trener Al-Ahlya Vučina Šćepanović.
Akademija ide velikim koracima naprijed !
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Majice TRADICIJA koje su tek dosle u fan shop su extra!
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

Redbull je napisao/la: 01 srp 2025, 14:01
Rukovodstvo Akademije NK Čelik ima visoke ambicije naredne sezone, te kako Sport bez cenzure saznaje put Zenice bi mogao trener Al-Ahlya Vučina Šćepanović.
Akademija ide velikim koracima naprijed !
Ovo je ogromna vijest.
S terenom i plandilom čuda ćemo raditi.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Allgunsblazing je napisao/la: 01 srp 2025, 13:48 Jos jedna sezona serije "Trebamo se zaduziti". Da li cemo se konacno u trecoj sezoni zaduziti? Da li ce nas publika napustiti ako se ne zaduzimo? Sve to gledajte u najnovijim epizodama na facebooku.:?:
Sto bi se sad zaduzivali jbt,pa svi nam kes za dugove dali i sad na 0km dug ili nije,valjda cemo dobit izvjestaj do opsti izbora ili kraja mandata pa da i mi znamo jesmol duzni ili smo u plusu il cemo se ipak zaduzit.
Mozda nam opet neko uleti za pojacanja jer mi kao klub izgleda pravimo 7km mjesecno
Odgovori