NK Čelik

Guest.1945

Re: NK Čelik

Post Postao/la Guest.1945 »

Ne možeš davat tim juniorima šansu ako nemaš na terenu iskusnog rutonju koji zna igrati i proigrati nekog mladog talentovanog igrača.Kako da mali bljesne...što bi se reklo u fudbalskom žargonu kad moraš stalno vadit loptu iz mreže.Treba nam napadač i još bolji vezni a ne prva druga i u Gradištu lopta.Odbranu pojačati, didi Isakoviću dobru zamjenu trebaš naći.Meni jedino pojačanje do sad to je Sivac a Bureković se treba prvo pokazat, jer čovjek ga s razlogom ne može staviti da je baš pojačanje nije godinu dana igrao.
asimdemineri

Post Postao/la asimdemineri »

laudrup je napisao/la: 26 lip 2025, 19:19 Ahmetspahić napustio klub. Neće biti jedini, tu su i na izlaznim vratima i Džanković, Bajrić i Nanić. Puce se već ranije vratio s posudbe. Tako da smo zvanično bez ijednog napadača.

Molba za moje forumaše. Hoću da mi vjerujete za jednog igrača, a to je mali Rijad Telalović. Nadam se da klub neće dovoditi nikoga na pozicju zadnjeg veznog i da će momku dati šansu u prvom timu.

Vanserijski talenat, igrač za kojeg Mirvić, Zrinjski, Borac i ostali zovu svakodnevno.

Tako da, ako ga budemo gledali naredne sezone u prvom timu, a vjerujem da hoćemo, istrpimo ga, vrijedi :pray:

Our first one milion vjerujte :lopta:
Zaboravio si napisati Zvonimir Boban, Laporta i Max Elber :mrgreen:
Alija Izetbegović Čelik
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

samocelik je napisao/la: 26 lip 2025, 20:55
laudrup je napisao/la: 26 lip 2025, 19:19 Ahmetspahić napustio klub. Neće biti jedini, tu su i na izlaznim vratima i Džanković, Bajrić i Nanić. Puce se već ranije vratio s posudbe. Tako da smo zvanično bez ijednog napadača.

Molba za moje forumaše. Hoću da mi vjerujete za jednog igrača, a to je mali Rijad Telalović. Nadam se da klub neće dovoditi nikoga na pozicju zadnjeg veznog i da će momku dati šansu u prvom timu.

Vanserijski talenat, igrač za kojeg Mirvić, Zrinjski, Borac i ostali zovu svakodnevno.

Tako da, ako ga budemo gledali naredne sezone u prvom timu, a vjerujem da hoćemo, istrpimo ga, vrijedi :pray:

Our first one milion vjerujte :lopta:
Od čega drugo da klub živi nego od takvih? Valjda bi trebali akademiju da mogu danas sutra ući u prvi tim i odmah zaigrati. Ali pored toga ja bih baš volio da dovedemo nekog rutonju koji je spreman za pola pola. Zašto ovo govorim? Zato što smo potorošili i Alija i Talhu budi zašto i ne možeš nikoga kriviti, jebiga trebali i mlađi ali trebi i rezultat. Samo zamisli da je Arežina ostao uz Alija ili možda da je Talha imao nekog Jamaka. Uz dužno poštovanje, svima nama, Jamak je Čelikov najbolji veznjak zadnjih 15 godina.
Btw gdje nam je Vedran Vrhovac?
Vedran Vrhovac nas je odbio prije dvije godine. Trenutno igra u Austriji gdje se i ozenio. Ako se vrati vjerujem da ce potpisati za Vitez.

Telalovica sam gledao par puta, ali ne znam bas je li spreman biti dirigent sa 16 godina. Nije to pitanje tehnike i fizike. To je pitanje uma koje na kraju krajeva odlucuje ponajvise njegovu karijeru. Zasluzuje dobiti sansu, ali i s njim mi moramo dovesti bar jednog odlicnog veznjaka.
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

Kod nas je problem struke (inače u zemlji) što ne znaju mladog igrača mentalno prešaltat u profi model i na tom prelazu se često negdje izgube. Živi primjer je Ali za kojeg su se isto tako zanimali, čini mi se, menadžeri iz Njemačke... Nažalost, Ali nije postao igrač kojeg možemo dobro prodati. Jednostavno, fudbal se promijenio, a kod nas struka ostala u 20 stoljeću - ključni problem. Da ne pametujem sad previše ko Dino u ovim kolumnama što ih piše uz pomoć ChatGPT, :D Rijadu želim sve najbolje i da nam napuni kasu, a u budućnosti da je stalno puni sa višemilionskim transferima ko Džeko Željinu.
FliX

Post Postao/la FliX »

Liga ce biti nikad jaca. Vjerovatno i najjaca od njenog osnivanja. Jedina dobra stvar u odnosnu na proslu sezonu gdje je trecina klubova ispadala, ove sezone ispadaju jedan dva ili tri kluba maksimalno.
Sto se tice sastava moramo se pojacat. Ne moze ono vise onako. Sit sam "tvrdi" utakmica na BP. Vrijeme je da budemo dominantni u ovoj ligi barem na BP, a u gostima kako bude.
Guest.1945

limvolikce je napisao/la: 26 lip 2025, 23:29 Kod nas je problem struke (inače u zemlji) što ne znaju mladog igrača mentalno prešaltat u profi model i na tom prelazu se često negdje izgube. Živi primjer je Ali za kojeg su se isto tako zanimali, čini mi se, menadžeri iz Njemačke... Nažalost, Ali nije postao igrač kojeg možemo dobro prodati. Jednostavno, fudbal se promijenio, a kod nas struka ostala u 20 stoljeću - ključni problem. Da ne pametujem sad previše ko Dino u ovim kolumnama što ih piše uz pomoć ChatGPT, :D Rijadu želim sve najbolje i da nam napuni kasu, a u budućnosti da je stalno puni sa višemilionskim transferima ko Džeko Željinu.
To ti je to, gdje ti fali od sportskog direktora,skauting tima,vođe skauting tima, sportskog psihologa,kondicionog trenera pa do nutricijoniste itd.Osnovno je imati sportskog psiholaga,šta se tu utakmica lomilo.Sa ovim što mi imamo i kako radimo da je Ronaldo došao kao junior propo bi ko kauč.Malo je reć ostali u 20. stoljeću.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Je li i danas u 14:00 potpis?
Guest.1945

Vidjet ćete kad Vico one tamo ili poslije te sezone ujedini ligu.Tad će biti baš teško ući u PL.Ova sezona će biti baš zanimljiva a i nikad jača.Bogami vrijeme je da se igra fudbal na Bilinom.Od odlaska u kanton vrijeme je da se pojačamo.
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Redbull je napisao/la: 27 lip 2025, 11:35 Je li i danas u 14:00 potpis?
Odmori 😂

Nema vise
Redbull

Post Postao/la Redbull »

laudrup je napisao/la: 27 lip 2025, 13:19
Redbull je napisao/la: 27 lip 2025, 11:35 Je li i danas u 14:00 potpis?
Odmori 😂

Nema vise
Pa ni Sero da produzi ugovor? Ode lec, ne mogu ja ovo podnijeti.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Truhlo se sam banovao, covjek zvao telemach i otkazao internet, tesko mu palo ovo sve.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Truhlo javi se
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Po cijelom svijetu ljudi imaju depresije i traume od ratova, PTSP, zmija, visine, prezivljenih prirodnih nesreća, požara, poplava i milion drugi stvari samo mi u Zenici imamo traume od fudbalskog kluba :lol:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Meris Kovačević iz Sloge Bosanska Otoka bira između Čelika, Jedinstva i Tomislava?
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

RealMadrid je napisao/la: 27 lip 2025, 19:28 Meris Kovačević iz Sloge Bosanska Otoka bira između Čelika, Jedinstva i Tomislava?
Vjerovatmo mu Celik finansijski ne moze ponuditi vise nego ova 2 kluba,a Bihac mu pred nosom...
Odgovori