NK Čelik
Re: NK Čelik
Jasmin Buric danas produzio ugovor u Zaglebie Lubin.
Čelik je dobio 175000 od Rame!!! Ramo hvala ti!!!
DOBIO!!! Sad gdje ce se te pare usmjeriti to je manje vise al kad ti neko halali 175000 ti si DOBIO te pare!!!
Sva ostala prica je cisti debilizam,cuj duzan si i covjek halalio i opet nemas te pare! Koji debilizam nevjerovatno!!!
Ramo hvala ti na 175000 koje nismo ni dobili a da si trazio 175000 onda bi ih i dobio!!!

DOBIO!!! Sad gdje ce se te pare usmjeriti to je manje vise al kad ti neko halali 175000 ti si DOBIO te pare!!!
Sva ostala prica je cisti debilizam,cuj duzan si i covjek halalio i opet nemas te pare! Koji debilizam nevjerovatno!!!
Ramo hvala ti na 175000 koje nismo ni dobili a da si trazio 175000 onda bi ih i dobio!!!

Hhahahahah ,dobar,dobar.Zamorano je napisao/la: ↑20 lip 2025, 20:59 Čelik je dobio 175000 od Rame!!! Ramo hvala ti!!!
Ramo hvala ti na 175000 koje nismo ni dobili a da si trazio 175000 onda bi ih i dobio!!!![]()
![]()
Tako je svi daju sa svi strana jos se halali dobra cifra i opre nema.Od 600k duga otprilike sto je ostalo dobijes 900k od grad kanton i jos odradis ovo sa Ramom 175k (svaka cast i njemu i upravi) i opet nema para i nema,a nema ni izvjestaja.
Nije to bas ok
Druze, imas zadnji izvjestaj koji smo dobili. Vidi pod stavkom Condora i koliko im se dugovalo. Ovo sto je oprosteno je vjerujem kamata, a da je glavnica ostala da se plati. Isto tako, pogledaj stavku ispod Condora i ako je taj iznos samo glavnica, kolika je tek kamata za tog subjekta i hoce li on pristati na nagodbu. Imamo mi jos dugovanja da rijesimo i nakon deblokade racuna. Imamo i 900.000 dogovorenih uplata, ali i one dolaze periodicno tako da se sve prolongira za naredni period.Zamorano je napisao/la: ↑20 lip 2025, 20:59 Čelik je dobio 175000 od Rame!!! Ramo hvala ti!!!
Ramo hvala ti na 175000 koje nismo ni dobili a da si trazio 175000 onda bi ih i dobio!!!![]()
![]()
Samo Čelik zenički !!!
-
Slaba ti matematika bogami.Allgunsblazing je napisao/la: ↑20 lip 2025, 14:31 To sto nam je neko dug oprostio, ne znaci da mi te pare imamo...
Ma jebo te izvjestaj!!! Nit sam kad ga dobio nit bi ga cito jebo vas izvjestaj!!! Od grada se dobilo 100 milja i kantona ne znam 230 milja valjda to se dobilo!!! Jel to kad saberes manje od 600 milja? Kad legne svih 900 milja e to je vece od 600 pa vidjet cemo hocel bit dovoljno! A do tad ne kakite previse date 60 km ko da ste boga za muda ufatili,hoce se izvjestaj! Sta ce ti? Da neces od sebe donirat makar 12tog igraca,hocete al u kurcu a da je sve znat! De ba opusteno i laganini bez srkleta,niti donirate niti se cesete previse za Celik kad je lova u pitanju a raspravljat i pametovat sta i kako u nedogled!Cinvict35 je napisao/la: ↑20 lip 2025, 21:09Hhahahahah ,dobar,dobar.Zamorano je napisao/la: ↑20 lip 2025, 20:59 Čelik je dobio 175000 od Rame!!! Ramo hvala ti!!!
![]()
Tako je svi daju sa svi strana jos se halali dobra cifra i opre nema.Od 600k duga otprilike sto je ostalo dobijes 900k od grad kanton i jos odradis ovo sa Ramom 175k (svaka cast i njemu i upravi) i opet nema para i nema,a nema ni izvjestaja.
Nije to bas ok
Ja sam samo napiso da je Celik dobio 175000 a ovdje se pise ko eto nije dobio.Kako nije pa eto ne moras ni tu kamatu platit,jel to nije dobitak? Al bezveze palamudi se i previse a ne znaju se bas sve stvari u klubu.phillies je napisao/la: ↑20 lip 2025, 21:37Druze, imas zadnji izvjestaj koji smo dobili. Vidi pod stavkom Condora i koliko im se dugovalo. Ovo sto je oprosteno je vjerujem kamata, a da je glavnica ostala da se plati. Isto tako, pogledaj stavku ispod Condora i ako je taj iznos samo glavnica, kolika je tek kamata za tog subjekta i hoce li on pristati na nagodbu. Imamo mi jos dugovanja da rijesimo i nakon deblokade racuna. Imamo i 900.000 dogovorenih uplata, ali i one dolaze periodicno tako da se sve prolongira za naredni period.Zamorano je napisao/la: ↑20 lip 2025, 20:59 Čelik je dobio 175000 od Rame!!! Ramo hvala ti!!!
![]()
-
Nebitno jel kamata ili glavnica te pare su ti ostale u džepu.Jednostavno plus minus koristiš nema tu puno matematike.Šta da si morao ovo platiti? Ko te pita jel kamata ili glavnica,kao u banci što te ne pita niko nego ima da platiš.phillies je napisao/la: ↑20 lip 2025, 21:37Druze, imas zadnji izvjestaj koji smo dobili. Vidi pod stavkom Condora i koliko im se dugovalo. Ovo sto je oprosteno je vjerujem kamata, a da je glavnica ostala da se plati. Isto tako, pogledaj stavku ispod Condora i ako je taj iznos samo glavnica, kolika je tek kamata za tog subjekta i hoce li on pristati na nagodbu. Imamo mi jos dugovanja da rijesimo i nakon deblokade racuna. Imamo i 900.000 dogovorenih uplata, ali i one dolaze periodicno tako da se sve prolongira za naredni period.Zamorano je napisao/la: ↑20 lip 2025, 20:59 Čelik je dobio 175000 od Rame!!! Ramo hvala ti!!!
![]()
Slazem se da je ovo dobitak za Celik i hvala porodici Isak na tome. Ali nije isto ako ti je ovim potezom dobitak u vidu manjeg minusa, ili je dobitak da ti ostaju ciste pare. Prvom situacijom umjesto 275 hiljada imas platiti jos sto hiljada (karikiram sad), a drugim imas para da pokupujes trojicu top veznjaka. Zbog toga nije isto. Ali u pravu si, previse se palamudi i nagadja, pa zato se zaista nadam da ce iz kluba izaci neki fin. izvjestaj pa da su stvari jasnije. Ovim nedostatkom izvjestaja samo se "daje municija" raznim ljudima da se smisljaju teorije zavjere, malverzacije, mutne radnje, koje su naucili od proslih uprava, a mnogi jedva i cekaju da kazu, evo i ovi isti kao i oni, jbo ti ovo.Zamorano je napisao/la: ↑20 lip 2025, 21:47Ja sam samo napiso da je Celik dobio 175000 a ovdje se pise ko eto nije dobio.Kako nije pa eto ne moras ni tu kamatu platit,jel to nije dobitak? Al bezveze palamudi se i previse a ne znaju se bas sve stvari u klubu.phillies je napisao/la: ↑20 lip 2025, 21:37Druze, imas zadnji izvjestaj koji smo dobili. Vidi pod stavkom Condora i koliko im se dugovalo. Ovo sto je oprosteno je vjerujem kamata, a da je glavnica ostala da se plati. Isto tako, pogledaj stavku ispod Condora i ako je taj iznos samo glavnica, kolika je tek kamata za tog subjekta i hoce li on pristati na nagodbu. Imamo mi jos dugovanja da rijesimo i nakon deblokade racuna. Imamo i 900.000 dogovorenih uplata, ali i one dolaze periodicno tako da se sve prolongira za naredni period.Zamorano je napisao/la: ↑20 lip 2025, 20:59 Čelik je dobio 175000 od Rame!!! Ramo hvala ti!!!
![]()
Samo Čelik zenički !!!
-
Evo gledam opet izvjestaj. Glavnica duga iznosi 74.521,94 KM, a kamata 118.000 KM. S tim da je izvjestaj poslat pocetkom godine, moguce da je klub uplatio 17.000 KM u medjuvremenu i zato je natpis da je u potpunosti oprosteno oko 175.000 KMphillies je napisao/la: ↑20 lip 2025, 21:37Druze, imas zadnji izvjestaj koji smo dobili. Vidi pod stavkom Condora i koliko im se dugovalo. Ovo sto je oprosteno je vjerujem kamata, a da je glavnica ostala da se plati. Isto tako, pogledaj stavku ispod Condora i ako je taj iznos samo glavnica, kolika je tek kamata za tog subjekta i hoce li on pristati na nagodbu. Imamo mi jos dugovanja da rijesimo i nakon deblokade racuna. Imamo i 900.000 dogovorenih uplata, ali i one dolaze periodicno tako da se sve prolongira za naredni period.Zamorano je napisao/la: ↑20 lip 2025, 20:59 Čelik je dobio 175000 od Rame!!! Ramo hvala ti!!!
![]()
U izvjestaju je napisano da je usmeno dogovoreno da ce se Condor odreci kamata kada se uplati glavnica, tako da je po ovome oprostena glavnica u visini od skoro 60.000 KM
Hajd da ne sirim pricu, ali pogledaj i izvjestaj koji je poslat u januaru ove godine, kako je utroseno 500.000 od vansudske nagodbe i tu je placen odredjen iznos Condoru. A i u danasnjem clanku na stranici kluba se kaze da je porodica Isak oprostila DIO dugovanja (ciji su oni vlasnici) a da ce se sa direktoricom kompanije pregovarati o isplati preostalog dijela dugovanja. Znaci ima tu jos dugovanja prema Condoru, iako su sada znatno manja.
Nego, zna li se kad ce pocetak prvenstva, kad je izvlacenje i objava rasporeda?
Sretno juniorima sutra u njihovoj borbi za Premijer Ligu!
Nego, zna li se kad ce pocetak prvenstva, kad je izvlacenje i objava rasporeda?
Sretno juniorima sutra u njihovoj borbi za Premijer Ligu!
Samo Čelik zenički !!!
- limvolikce
Ček, ček... Ramo posvuda izjavljuje da to više nije njegova firma nego da ju je prodao... Hm... ili je ipak njegova...
Podsjetimo, porodica Isak je prodala firmu nakon što je postalo poznato da je firma "Condor", koju posjeduje njegova supruga, kao dio konzorcija dobila ugovor za osiguranje Elektroprivrede BiH vrijedan 14 miliona KM. N1 21. nov. 2024.
Podsjetimo, porodica Isak je prodala firmu nakon što je postalo poznato da je firma "Condor", koju posjeduje njegova supruga, kao dio konzorcija dobila ugovor za osiguranje Elektroprivrede BiH vrijedan 14 miliona KM. N1 21. nov. 2024.
Sta ti znas neotesana seljacino ko sta ima pravo i ko sta donira klubu ,nauci se komunicirat pa repliciraj narodu.Zamorano je napisao/la: ↑20 lip 2025, 21:44Ma jebo te izvjestaj!!! Nit sam kad ga dobio nit bi ga cito jebo vas izvjestaj!!! Od grada se dobilo 100 milja i kantona ne znam 230 milja valjda to se dobilo!!! Jel to kad saberes manje od 600 milja? Kad legne svih 900 milja e to je vece od 600 pa vidjet cemo hocel bit dovoljno! A do tad ne kakite previse date 60 km ko da ste boga za muda ufatili,hoce se izvjestaj! Sta ce ti? Da neces od sebe donirat makar 12tog igraca,hocete al u kurcu a da je sve znat! De ba opusteno i laganini bez srkleta,niti donirate niti se cesete previse za Celik kad je lova u pitanju a raspravljat i pametovat sta i kako u nedogled!Cinvict35 je napisao/la: ↑20 lip 2025, 21:09Hhahahahah ,dobar,dobar.Zamorano je napisao/la: ↑20 lip 2025, 20:59 Čelik je dobio 175000 od Rame!!! Ramo hvala ti!!!
![]()
Nije to bas ok
Tacno me stid kad ti nekom u bjelom svijetu kazes da si iz Zenice
- Allgunsblazing
Nije ovo matematika, nego logika. I nije bas ni slaba.Guest.1945 je napisao/la: ↑20 lip 2025, 21:41Slaba ti matematika bogami.Allgunsblazing je napisao/la: ↑20 lip 2025, 14:31 To sto nam je neko dug oprostio, ne znaci da mi te pare imamo...
-
Ja cu samo reci jednu stvar a nek svako tumaci na svoj nacin.
Od odlaska u kanton pa do danasnjeg dana vraceno je mnogo dugovanja pa se samim time moze zakljuciti da su dugovanja puno manja nego tada. Do ove godine nikad ovoliku finansijku pomoc nismo dobili ni od grada ni od kantona.
Kad smo otisli u kanton izvjestaji nisu kasnili i bili su redovni.Imali vise dugova a manje priliva a izvjestaji tu.
Sad manji dugovi, vise priliva a izvjestaja nema. Ja necu da potpirujem vatru zato sam i rekao da svako tumaci kako mu pase a ovo sto sam napisao su cinjenice a ne moje misljenje.
Finansijski izvjestaj je u ovom momentu potrebniji nego ikad do sad.
Od odlaska u kanton pa do danasnjeg dana vraceno je mnogo dugovanja pa se samim time moze zakljuciti da su dugovanja puno manja nego tada. Do ove godine nikad ovoliku finansijku pomoc nismo dobili ni od grada ni od kantona.
Kad smo otisli u kanton izvjestaji nisu kasnili i bili su redovni.Imali vise dugova a manje priliva a izvjestaji tu.
Sad manji dugovi, vise priliva a izvjestaja nema. Ja necu da potpirujem vatru zato sam i rekao da svako tumaci kako mu pase a ovo sto sam napisao su cinjenice a ne moje misljenje.
Finansijski izvjestaj je u ovom momentu potrebniji nego ikad do sad.