NK Čelik
Re: NK Čelik
Kad se sjetim kako je migrant hodao po skupovima sa Čelikovim salom gdje god je stigao dok nije zasjeo na fotelju. Ma i bolje samo bi nas osramotio kad zine .

Najjace mi je sto je 50% grada kako čitam po komentarima traume dozivilo, prepali se ljudi rat, počeo, gadja nas dronovima Izrael

Meni rodjak šalje ovu sliku, čovjek koji svake sezone pogleda minimalno 30% utakmica i pita sta se dešava, ko je napao Zenicu

To je ona prica koju ja pisem non stop da je 50% grada totalno operisano od Čelika i oni koji su bili najaktivniji, naravno zbog dešavanja zadnjih 10+ godina koje su katastrofalne godine za Čelik zbog silnih bojkota, borbi, 4 liga itd..i da treba maksimalno marketinški raditi da se ispravna priča o Čeliku širi što više a najvecu podrsku i support treba pružiti toj "akciji" ponovne popularizacije Čelika u Zenici nas 1000 iz toga jezgra sa stadiona.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Od klubova iz Premijer i Prve lige FBiH bili su mislim samo predstavnici Veleza. Kakva stamota za Zelju, Sarajevo, Borac, Zrinjski, Slobodu sto ni preko fb stranice ne mogu ceatitati rodjendan
-
Zrinjski potpisao Šikanjića iz Laktasa. Nadam se, da cemo i mi naci neke dobre igrace, sigurno da ih ima.
Klub nas ne treba vise nikome nista da cestita osim ovima sto su nama . Sramota velika pogotovo za GAK mi njimq sve cestitamo ostanak u ligi ulazak u ligu oni nista plus ovo za prijateljsku utakmicu vuku za nos. Celik iznad svih
Ja kad sam to pisao, napali me ovdje. Nek se jebu i oni vise, navijacima njihovim svaka cast, pravi su prijatelji i to su pokazali, a klub kao i svaki drugi.
-
Kakve su šanse za Anđušića? Kakvu platu on traži?
Fino su nas popratile kurve sa sportsport.ba
Da je obljetnica prvog kenjanja na Grbavici ili Koševu, bilo bi 15 patetičnih članaka.
Edit:
I velika pohvala Čerimu na govoru i dikciji. Vidi se da je radio na sebi, a to se itekako treba cijeniti.
Da je obljetnica prvog kenjanja na Grbavici ili Koševu, bilo bi 15 patetičnih članaka.
Edit:
I velika pohvala Čerimu na govoru i dikciji. Vidi se da je radio na sebi, a to se itekako treba cijeniti.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
De ljudi malo realnosti
Takvi igrači nikada neće doći u našu ligu nisu ludi
Koliko god im davali platu kad ljudi mogu vani otići ili ostat u pl
Sto ne bi dosli, vec godine, forma pala, treba mu nesto sto mu samo likČe ponuditi moze. Tipujem na Andjusica da dodje za 1500km igrati plus stan i hrana u opatiji. Bonus 7.500KM za 15+ asistencija.
-
Andjusic za 1500 KM, duhovito! Pa lik je u Sarajevu igrao za 8000 do 10 000 KM. Osim toga dovoljno je dobar igrac da nađe angažman u jacim ligama od Prve lige FBiH
Srce, čast i ponos!
Sta mislite bil valjalo da Brzog opet dovedemo ove sezone 19 utakmica 11 golova i 5 asistencija u jadnoj Tuzli.
-
Ma kakav GAK.Klub kao i svaki drugi, gleda svoj interes odnosno kakav je protivnik.Da smo možda kojim slučajem u PL možda bi i odigrali a njima bi to bila pripremna utakmica a nebi gledali je li rođendanska a ovako to je samo uzajamno poštovanje navijača sa obe strane i ništa više.
Garantujem da bi neko od ove trojke Rijeka,Dinamo,Hajduk...prije došao nego oni.
Mislim da je privatno i NK Maribor čestitao.Pa nebi bilo loše i slovence uzeti u opticaj.
Garantujem da bi neko od ove trojke Rijeka,Dinamo,Hajduk...prije došao nego oni.
Mislim da je privatno i NK Maribor čestitao.Pa nebi bilo loše i slovence uzeti u opticaj.
Guest.1945 je napisao/la: ↑16 lip 2025, 19:18 Ma kakav GAK.Klub kao i svaki drugi, gleda svoj interes odnosno kakav je protivnik.Da smo možda kojim slučajem u PL možda bi i odigrali a njima bi to bila pripremna utakmica a nebi gledali je li rođendanska a ovako to je samo uzajamno poštovanje navijača sa obe strane i ništa više.
Ne znam ko je sve pozvan bio od klubiva, ali evo ko se pojavio. Ne smije se ovo zaboraviti.Svakako, zahvaljujemo se sportskim prijateljima iz Maribora, Splita i Vinkovaca što su svojim dolaskom i poklonima uveličali ovaj događaj.