NK Čelik

strucnjak9

Re: NK Čelik

Post Postao/la strucnjak9 »

Cini mi se da Burek brat bratu ima 10kg viska. Posljednju utakmicu je odigrao prije vise od 2 godine, a u posljednje 4 godine ima ukupno 14 nastupa… to su sigurno negativne strane, trebace vremena da se vrati u formu a pored toga strah me da ce radi velike pauze biti sklon povredama.

S druge strane raduje me njegovo iskustvo i mislim da ako se dovede na 50% da ce biti najbolji bek lige. Trebace sigurno mnogo strpljenja za njega…
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

BatistutA19 je napisao/la: 12 lip 2025, 17:37 Ja bi i Sivca vratio imali bi fine obje strane i lijevo i desno ,pusti te emocije,srce,bijes,ljutnju,treba hladne glave razmisljat i donosit odluke vjerujem da uprava tako razmislja i da ce se vratit..Jos kad bi uboli finog playa veznjaka i napadaca dobro bi bilo ali et vidjet cemo,ne treba samo gomilat puno i ne treba puno mlade jer oni ne mogu prevagu nikakvu napravit na terenu.Burekovic odlicno pojacanje ima vremena da se dobro spremi i vrati u formu..
Cuo sam da su ga kontaktirli ,pa sta ce bit neznamo,mozda ce i doc jer se neki dan ozenio pa se mozda odluci da zivi u svom gradu.
Po meni bi bilo to top nazad ,lijev Burek ,desno Sivi ubijali bi po bokovima.
Ako i Masketa uspijemo vratit ,Smajica ovaj prelazni rok zavrsimo bila bi to klapa prava
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Cinvict35 je napisao/la: 12 lip 2025, 18:59
BatistutA19 je napisao/la: 12 lip 2025, 17:37 Ja bi i Sivca vratio imali bi fine obje strane i lijevo i desno ,pusti te emocije,srce,bijes,ljutnju,treba hladne glave razmisljat i donosit odluke vjerujem da uprava tako razmislja i da ce se vratit..Jos kad bi uboli finog playa veznjaka i napadaca dobro bi bilo ali et vidjet cemo,ne treba samo gomilat puno i ne treba puno mlade jer oni ne mogu prevagu nikakvu napravit na terenu.Burekovic odlicno pojacanje ima vremena da se dobro spremi i vrati u formu..
Cuo sam da su ga kontaktirli ,pa sta ce bit neznamo,mozda ce i doc jer se neki dan ozenio pa se mozda odluci da zivi u svom gradu.
Ako i Masketa uspijemo vratit ,Smajica ovaj prelazni rok zavrsimo bila bi to klapa prava
To je i Dino piso neki dan na portalu e sad jesu li ga kontaktirali ne znam ali ne bi bezveze i on piso .I ja bi Sivca vratio i podrzo bi tu upravu ako tako odluci a ja sad svoju ljutnju huju bijes cu zadrzat za sebe ai nemamo mi taj luksuz da se olako odreknemo naseg igraca koji bi bio jedan od najboljih bekova u ligi .Jos dobrog veznjaka kad bi uboli i napadaca npr koji je prevaga neka i cak da je bolji od Masica ali i Masic je sam od sviju sadasnjih nasih bolji zajedno.Bice zajebana liga mozda neko da ye izdvoji u vrhu ovo ostalo ce bit u 5 grama sve.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Nije moguca ta opcija da tako izgleda prvi sastav. Koja su trojica U21 koja igraju?
Krenimo redom, golman ti sigurno nece biti U21 nikad jer nemas nijednog u ekipi. U odbrani imas Smajlovica i Hodzica, u veznom redu Tabakovica i eventualno Kadrica a naprijed nikog. Govorim naravno o igracima koji mogu konkurisati za prvih 11 a ne koji su u rosteru. Uprava je pritom najavila da nemaju namjeru dovoditi puno mladih igraca sto hajmo reci znaci da mozemo ocekivati eventualno jednog mladog igraca.
Pretpostavimo da je Talha sigurica onda Hodzic i Smajlovic moraju biti druga dvojica. Sivac je 100% bolji od Hodzica na beku sto znaci da Hodzic eventualno igra stopera vise nego beka. Suma sumarum po meni je najrealnije da je Burekovic klupa i da kad Burekovic igra, igra i Kadric. Kakvu god kombinatoriku napravis nemas vise od 4 mlada igraca za prvih 11 jer je meni Kadric daleko od kvaliteta za prvih 11. Svodi se na to da po trenutnom rosteru Tabakovic Hodzic i Smajlovic moraju igrati u prvih 11.
Volio bih da cujem ima li neko drugu kombinatoriku jer mi to na prvu nije naumpalo nakon objave da je stigao Burekovic.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Mašetić 22 godine
Bio bi kriminal da ga ne računamo u prvih 11 nakon ovoga sto je pružio zadnjih 10 kola od dolaska Jusica i Regoja.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Avenija je napisao/la: 12 lip 2025, 19:24 Mašetić 22 godine
Bio bi kriminal da ga ne računamo u prvih 11 nakon ovoga sto je pružio zadnjih 10 kola od dolaska Jusica i Regoja.
Grijeh bi bio. Horic, Maseric, Hodzic i jos jedan kvalitetn stoper bi bila fantazija za stopere.

Definitivno problem moze biti u 21.

Talha mi ne napreduje, ja nisam zadovoljan njegovom sezonom.

Definitivno se moze sklopiti fina ekipica, al glavno je da imas kvalitetnog veznog npr Bojo, koji zna cuvati loptu. Takvi igraci kostaju.

Hamza je i ove godine u21. Masetic i Ali u mjesec dana nisu u21, steta :D
habuba

Post Postao/la habuba »

Burekovic ima vise nego dovoljno vremena da se pripremi u svakom segmentu i ako ne bude 100% spreman na pocetku sezone (ne samo on vec i Popovic i svi oni koji budu dovedeni prije pocetka priprema) ebat ga.

Volio bih da nas klub iznenadi i da zatvori tu igracku krizaljku u prvom dijelu transfer prozora. Mislim da su momci uradili projekciju sto se tice finansija i da znaju tacno tu neku konzervativnu cifru s kojom raspolazu u najgorem slucaju. Samo po njoj mogu da rade i nikako drugacije. Neozbiljni su ovi pozivi da se posudjuju pare da bi se pojacali (da ne koristim grublju klasifikaciju). Razumijem da zulja neke, da se zele rezultati, ali ne mozes se sada pokakiti na sve sto je napravljeno u proteklih 5 godina da bi doveo dva dodatna igraca. Mislim da bi klub trebao imati dovoljno sredstava da iznese plate solidnom timu slijedecu sezonu.
Cinvict35

Masetic u decembru puni 22 mislim da se i on racuna u21
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

KakhaKaladze je napisao/la: 12 lip 2025, 19:16
Nije moguca ta opcija da tako izgleda prvi sastav. Koja su trojica U21 koja igraju?
Krenimo redom, golman ti sigurno nece biti U21 nikad jer nemas nijednog u ekipi. U odbrani imas Smajlovica i Hodzica, u veznom redu Tabakovica i eventualno Kadrica a naprijed nikog. Govorim naravno o igracima koji mogu konkurisati za prvih 11 a ne koji su u rosteru. Uprava je pritom najavila da nemaju namjeru dovoditi puno mladih igraca sto hajmo reci znaci da mozemo ocekivati eventualno jednog mladog igraca.
Pretpostavimo da je Talha sigurica onda Hodzic i Smajlovic moraju biti druga dvojica. Sivac je 100% bolji od Hodzica na beku sto znaci da Hodzic eventualno igra stopera vise nego beka. Suma sumarum po meni je najrealnije da je Burekovic klupa i da kad Burekovic igra, igra i Kadric. Kakvu god kombinatoriku napravis nemas vise od 4 mlada igraca za prvih 11 jer je meni Kadric daleko od kvaliteta za prvih 11. Svodi se na to da po trenutnom rosteru Tabakovic Hodzic i Smajlovic moraju igrati u prvih 11.
Volio bih da cujem ima li neko drugu kombinatoriku jer mi to na prvu nije naumpalo nakon objave da je stigao Burekovic.
Vijeruj da vise ni ja ne znam ko je U21 igrac a morat ce se i to vodit racuna ali eto imaju treneri, nek oni razmisljaju .Ma realno Hodzic nema toliki kvalitet ali kako god morat ces gurat nekog i ja bi Masetica uz Horica guro ali svi oni kako raste Celik moraju i oni rasti jer sutra akobogda kad udjes za godinu dvije tri realno nemas ti kvaliteta trenutnog za stepenicu vise ,nama tad bukvalno ce svi trebat pa tako i Masetic on ce morat ouno napredovat da bi imo mjesta u buducnosti kad se udje .Sivac nam najbolji igrac bio a u prosjecnom Radniku nije bio starter da ne pricas o jacim klubovima koliko mi kasnimo.
prisonbreak

Cinvict35 je napisao/la: 12 lip 2025, 20:45
Ove godine u21 je od 01.01.2004 a Masetic i Alii rodjeni u decembru 2003..
Cinvict35

prisonbreak je napisao/la: 12 lip 2025, 21:28
Cinvict35 je napisao/la: 12 lip 2025, 20:45
Ove godine u21 je od 01.01.2004 a Masetic i Alii rodjeni u decembru 2003..
Bas sr...nje al et sta bi jel moraju konstantno bit 3 na terenu u21 ili moze one malverzacije kao u PL krenu 3 pa mjenjaj hahha
prisonbreak

Moraju 3 igraca igrati sve vrijeme
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Nama su onda Smajlovic, Hodzic, Matrinovic, Talha ma kakvi bili zlatna vrijedni. Iako vise sam ocekivao od Talhe, ceka se taj iskorak, vidljivo nesto, jos uvijek nista, Smajlovic je bas los zadnje vrijeme. Moras imati i u rezervi nekoliko mladih u slucaju povrede ili zamjene zato taj Telalovic mora biti uz prvi tim..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cinvict35

Avenija je napisao/la: 12 lip 2025, 22:19 Nama su onda Smajlovic, Hodzic, Matrinovic, Talha ma kakvi bili zlatna vrijedni. Iako vise sam ocekivao od Talhe, ceka se taj iskorak, vidljivo nesto, jos uvijek nista, Smajlovic je bas los zadnje vrijeme. Moras imati i u rezervi nekoliko mladih u slucaju povrede ili zamjene zato taj Telalovic mora biti uz prvi tim..
I Babic kapiten juniora a vezni igrac
Cinvict35

Cinvict35 je napisao/la: 12 lip 2025, 22:29
Avenija je napisao/la: 12 lip 2025, 22:19 Nama su onda Smajlovic, Hodzic, Matrinovic, Talha ma kakvi bili zlatna vrijedni. Iako vise sam ocekivao od Talhe, ceka se taj iskorak, vidljivo nesto, jos uvijek nista, Smajlovic je bas los zadnje vrijeme. Moras imati i u rezervi nekoliko mladih u slucaju povrede ili zamjene zato taj Telalovic mora biti uz prvi tim..
I Babic kapiten juniora a vezni igrac,mada meni i Martinovic zasluzuje jos sanse imao je pehove povrede i nikad nije bio spreman 100% a ima to nesto
Odgovori