NK Čelik
Re: NK Čelik
Dobro smo krenuli
Sljedeci potpis Buric

Sljedeci potpis Buric
Samo nek vidi situaciju za Popovićem koji isto ima kvalitet ali zamalo nije lincovan prvih pola godine na BP jer je bio fizicki nespreman. Nema bolje pouke na primjeru Marina šta treba da radi jer od njega su odmah očekivanja kao da je igrač za top 3 u PL i pravljenje razlike protiv Sarajeva i Zrinjskog što je i radio prije 9 godina dok nije otisao u Evropu. On mora biti svjestan da ga tako publika gleda i da su takva očekivanja.
Jedno od najvećih imena u prvoj ligi federacije ali nista mu to neće značiti ako krv ne propisa iduca 3 mjeseca ukljucujuci i pripreme.
Na vrijeme doveden sto je plus veliki jer ima cijelo ljeto za pripreme.
Jedno od najvećih imena u prvoj ligi federacije ali nista mu to neće značiti ako krv ne propisa iduca 3 mjeseca ukljucujuci i pripreme.
Na vrijeme doveden sto je plus veliki jer ima cijelo ljeto za pripreme.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BatistutA19
Dobro doso Dzeno.,za mene odlicno pojacanje i najbitnije da ce bit od pocetka priprema ,treba nama play veznjak i napadac ali napadac koji ce golove zabijat i ostalo sta se bude moglo dovest zavisi od novca .
Tako treba uprava od danas krenut sa pripremama za sezonu ,na vreme pojacanja,plan pripreme gdje da se ide,prijateljske utakmice ,izbacit sezonske puno ranije nego prosle sezone,napunit fan shop za dijasporu pogotovo,pokusat dovest nekog atrajtivnijeg za rodjendansku utakmicu.
Ma liga trokruzno samo kad je liga 12 a sad nema sanse sa 14 klubova.
Za veci broj gledalaca treba puno toga nije samo niz nekoliko pobjeda ili borba za 1 mjesto i kad bi prvi bio i npr dolazi ti zadnji raja bi rekla jebes ovo pobijedit cemo necu ni ici..Treba nama prvo ta svijest neka taj mentalitet pa ta ljubav prema klubu ali daj boze da ikad budemo tu imali svijest,jednostavno je to tako u komplet ex yugi nismo mi nijemci.
Za mene je borba za 1 mjesto opet Stupcanica ,Slobodu cemo vidjet da li ce Husic se trznit i ulagat,Igman i Gosk nepoznanica i koji im ciljevi i vidim tu i Celik u nekih prvih 5 mjesta a ostalo cini mi se sve ce to bit u 5 grama
Tako treba uprava od danas krenut sa pripremama za sezonu ,na vreme pojacanja,plan pripreme gdje da se ide,prijateljske utakmice ,izbacit sezonske puno ranije nego prosle sezone,napunit fan shop za dijasporu pogotovo,pokusat dovest nekog atrajtivnijeg za rodjendansku utakmicu.
Ma liga trokruzno samo kad je liga 12 a sad nema sanse sa 14 klubova.
Za veci broj gledalaca treba puno toga nije samo niz nekoliko pobjeda ili borba za 1 mjesto i kad bi prvi bio i npr dolazi ti zadnji raja bi rekla jebes ovo pobijedit cemo necu ni ici..Treba nama prvo ta svijest neka taj mentalitet pa ta ljubav prema klubu ali daj boze da ikad budemo tu imali svijest,jednostavno je to tako u komplet ex yugi nismo mi nijemci.
Za mene je borba za 1 mjesto opet Stupcanica ,Slobodu cemo vidjet da li ce Husic se trznit i ulagat,Igman i Gosk nepoznanica i koji im ciljevi i vidim tu i Celik u nekih prvih 5 mjesta a ostalo cini mi se sve ce to bit u 5 grama
-
Ime i pojačanje za ovu ligu jeste, ali džaba ako to ne pokaže na terenu i da ga vidimo kao pojačanje.Nije igrao godinu dana, kod nas sezona tek zavrsila tako da ima vremena hvala bogu da se pripremi.Bureković treba da zna da će sada imati najveći pritisak od svih igrača u klubu pa dobro neka razmisli je li došao da igra non šalantno bez pritiska ili ima visoke ambicije.Sigurno igrač za prvih 11 sa svojim iskustvom.Vidjet ćemo u nastavku.
-
Jednim potpisom od deficitarne pozicije dobijes najpopunjeniju poziciju u ekipi. Smajlović Bureković na lijevom beku se mogu potuc sa svakim bekovskim parom u ovoj ligi u to sam 100% siguran.
Sad Sivac i Jusic i beton na obe strane.
I ostane famozni veznjak i devetka.
Dobro dosao nazad burekovicu.
Desno Sivac ide, rezerva Hodzic dok se ne oporavi Jusic. Treba nam jedan stoper dva vezna i dva ofanzivca ali provjerena imenaKakhaKaladze je napisao/la: ↑12 lip 2025, 15:10 Jednim potpisom od deficitarne pozicije dobijes najpopunjeniju poziciju u ekipi. Smajlović Bureković na lijevom beku se mogu potuc sa svakim bekovskim parom u ovoj ligi u to sam 100% siguran.
-
Da je dovesti Dedića, taman Nemila ispala iz lige, slobodan će biti valjda.
-
Tobejarabi.RealMadrid je napisao/la: ↑12 lip 2025, 15:33 Da je dovesti Dedića, taman Nemila ispala iz lige, slobodan će biti valjda.
Sjajno pojacanje, svaka cast, plus doveden na vrijeme da se dobro pripremi sa ekipom.
To su ti igraci koji trebaju praviti razliku na terenu. Ne znam je li vrijeme za Burica. Ako moze super, ake ne moze i na godinu.
Sve nesto kontam da bih i Durmo mnogo vise pokazao sa sigurnijom ekipom. Ekipa koja bih djelovala puno samopouzdanije nazad, vezni red koji bih duze i bolje drzao loptu, ekipa davala vise golova, itd....
Sivac, 1 pouzdan stoper, 2-3 igraca u vezi koji cine prevagu (bar jedan koji je malo ofanzivniji) i jak golgeter. Mislim da bih to bilo dovoljno za jesen pa onda dodatno popuniti rupe na zimu.
To su ti igraci koji trebaju praviti razliku na terenu. Ne znam je li vrijeme za Burica. Ako moze super, ake ne moze i na godinu.
Sve nesto kontam da bih i Durmo mnogo vise pokazao sa sigurnijom ekipom. Ekipa koja bih djelovala puno samopouzdanije nazad, vezni red koji bih duze i bolje drzao loptu, ekipa davala vise golova, itd....
Sivac, 1 pouzdan stoper, 2-3 igraca u vezi koji cine prevagu (bar jedan koji je malo ofanzivniji) i jak golgeter. Mislim da bih to bilo dovoljno za jesen pa onda dodatno popuniti rupe na zimu.
Dobrodosao Dzeno legendo nasa!
Ti imas bonusa kod nas navijaca tako da mozes kako hoces.
Sivac odjebi od kluba prodana duso! Idi kod Sabe nama ne dolazi!
Ti imas bonusa kod nas navijaca tako da mozes kako hoces.
Sivac odjebi od kluba prodana duso! Idi kod Sabe nama ne dolazi!
- BatistutA19
Ja bi i Sivca vratio imali bi fine obje strane i lijevo i desno ,pusti te emocije,srce,bijes,ljutnju,treba hladne glave razmisljat i donosit odluke vjerujem da uprava tako razmislja i da ce se vratit..Jos kad bi uboli finog playa veznjaka i napadaca dobro bi bilo ali et vidjet cemo,ne treba samo gomilat puno i ne treba puno mlade jer oni ne mogu prevagu nikakvu napravit na terenu.Burekovic odlicno pojacanje ima vremena da se dobro spremi i vrati u formu..
-
Da je kakvog golgetera naći a ne da nam Vardo završaje 90% utakmica.
Nego Mirona Muslića kontaktirat da odigramo rođendansku sa Schalke, GAK se misli.Jbt šta bi para zgrnuli.
Nego Mirona Muslića kontaktirat da odigramo rođendansku sa Schalke, GAK se misli.Jbt šta bi para zgrnuli.
-
Opet kazem, obavezno probat Talisona iz Zvijezde dovesti, bio bi extra pojacanje naprijed
Mislim da ljudi koji vode Čelik(mislim da je prica Roberta sa press o sportskom direktoru i profesionalizacija propala) mogu itekako naci dva veznjaka koja možemo sebi priuštiti da izdominiramo ligu i da mi imamo 70% posjed a ne obrnuto. Treba pratiti samo i biti u kontaktu sa ljudima koji su u fudbalu po cijeloj Bosni, veze, menadzeri, skauti, zna se kako to ide..
Naprimjer prosle sezone igrali smo generalku protiv Laktaša gdje smo vidjeli da su ljudi klasa iznad i na BP nas rasuli 0:3.
Oni više nemaju ni ambicija biti prvi kada znaju da ne mogu igrati PL zato im se polako "ćerupa" ekipa. Uzmes dvojicu da mogu ovdje zajedno zivjeti a koji su držali vezni red Laktaša i dobijes provjerena pojačanja u formi za iskorak više.
Jedna od opcija, imas ih preko ljeta milion ali misljenja sam da se sto prije mora sklopiti ekipa. Nažalost u prošlosti nismo bili nesto sposobni jer 2-3 godine nismo doveli veznog igrača da zna igrati lopte. Zato gledamo antipropagandu fudbala.
Što se tiče Sivca da budem iskren nemam nista protiv njegovog povratka. Ako je pogresio klub mu je dao šansu da se izvine , on je to uradio javno, nakon toga je igrao za Čelik. Znaci rjesen problem.
I naravno prva moja zelja je da Čelik vrati Mašića.
@guest1945 prijatelju Šalke i sve ostale profesionalne velike ekipe pogotovo iz liga petice imaju raspored i plan rada minimalno 6 mjeseci unaprijed. Neozbiljno ti je to spominjati. Nije to Čelik pa da se ne zna gdje će na pripreme za mjesec dana.
Kada takvu ekipu hoces dovesti ili sličnu moras ispregovarati sa njima godinu dana ranije da te uvrste u svoj kalendar.
Njima je svaki dan do Nove godine isplaniran i nema tu mjesta za dolazak u jednu Bosnu sve da im platis milion eura jer vjerovatno imaju negdje neki Audi kup ili slicna turneja gdje su davno dogovorili učešće i raspored kluba do kraja godine.
Naprimjer prosle sezone igrali smo generalku protiv Laktaša gdje smo vidjeli da su ljudi klasa iznad i na BP nas rasuli 0:3.
Oni više nemaju ni ambicija biti prvi kada znaju da ne mogu igrati PL zato im se polako "ćerupa" ekipa. Uzmes dvojicu da mogu ovdje zajedno zivjeti a koji su držali vezni red Laktaša i dobijes provjerena pojačanja u formi za iskorak više.
Jedna od opcija, imas ih preko ljeta milion ali misljenja sam da se sto prije mora sklopiti ekipa. Nažalost u prošlosti nismo bili nesto sposobni jer 2-3 godine nismo doveli veznog igrača da zna igrati lopte. Zato gledamo antipropagandu fudbala.
Što se tiče Sivca da budem iskren nemam nista protiv njegovog povratka. Ako je pogresio klub mu je dao šansu da se izvine , on je to uradio javno, nakon toga je igrao za Čelik. Znaci rjesen problem.
I naravno prva moja zelja je da Čelik vrati Mašića.
@guest1945 prijatelju Šalke i sve ostale profesionalne velike ekipe pogotovo iz liga petice imaju raspored i plan rada minimalno 6 mjeseci unaprijed. Neozbiljno ti je to spominjati. Nije to Čelik pa da se ne zna gdje će na pripreme za mjesec dana.
Kada takvu ekipu hoces dovesti ili sličnu moras ispregovarati sa njima godinu dana ranije da te uvrste u svoj kalendar.
Njima je svaki dan do Nove godine isplaniran i nema tu mjesta za dolazak u jednu Bosnu sve da im platis milion eura jer vjerovatno imaju negdje neki Audi kup ili slicna turneja gdje su davno dogovorili učešće i raspored kluba do kraja godine.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE