Sto se tice zaduzivanja mislim da Upravi ne pada na pamet da uzima vece pare "na crtu" uzdajuci se u zenicku publiku, koja je toliko puta izignorisala pozive na Bilino.
Za onaj antifudbal na Bilinom osim prva 2 kola i zadnja 3 kola a pogotovo na gostovanjima na kojima si u prvoj polusezoni izdrzavao do 5 minute da neprimis golcinu dobro je iko dolazio na stadion,shvatili smo da je ovo taj prosjek gledalaca koji ce dolazit kakvi god bili ok,ali gdje su oni na granici da dodzu ili ne pa derbi navijaci pa oni sto bi dosli gkedat dominaciju na Bilinom e te mi moramo ganjat.I niko se ne uzda u publiku 100% ,oa zar mi ne pravimo 600k i vise sa blok racunom i slabim rezultatima ,ma daj vise citav svhet ulazi u rizike zaduzivanaja,ja sam isto tako pametno se zaduzivao u nekoj sigurnijoj normi i et napravio sam nesto od svog posla i danas dan se uzima na odgode i sl ,to je poslovanje to radi citav poslovni i fudbalski svijet,bez robe(igraca) nema ni prometa para nek vam bude jasno,nece niko doc na stadion gkedat patnje i da ti sela sakrivaju loptu ti narod isfrustrira tako onda i sponzori i slphillies je napisao/la: ↑12 lip 2025, 07:31 Pa koliko ce biti, 26Posto je manje kola mozda nece u augustu po onim vrucinama ni pocinjati. Prosle godine je pocela 18.08, sad komotno moze prva sedmica septembra. Onda mi jedino zao zbog dijaspore sto nece biti tu i uzivati u tika taki na Bilinom
Sto se tice zaduzivanja mislim da Upravi ne pada na pamet da uzima vece pare "na crtu" uzdajuci se u zenicku publiku, koja je toliko puta izignorisala pozive na Bilino.
Pa rizik im je veci bio samim tim sto su i usli u klub,onakvi dugovi sranja,nemar vlasti pa sta su sve proslii kakvi su ima uslovi bili za poslovanje ovo je sad med i mlijeko,odradili su posao doveli se do vode i ovo sto ja pisem je nista nisu to neke pare da te mogu utusit i unistit,a nismo nikakve nizive imalai aman zaman da bi ti publiku vratio bio si skoro pa predzadnji i digao se kroz 6 zadnji kola i sta si ocekivao mozda pun stadion ,pun zapad ,ma hajde bolan.Allgunsblazing je napisao/la: ↑12 lip 2025, 08:05 Ne mozes traziti da neko drugi rizikuje i bude odgovoran. Preuzmes na sebe, pa rizikuj onda do sutra, ali i odgovaraj za svoj rizik.
Tu pricu o sakrivanju lopte komotno macku o rep. Prvo, ljudi koji ocekuju kvalitet, a gledaju prvu ligu federacije gdje je i premijerliga SRANJE nisu realni. Drugo, Celik je u zadnje dvije godine u FL imao dobrih nizova, pa? Gdje je publika? Ne smeta im sakrivanje lopte kada je stream dostupan, cast izuzecima koji nisu tu.
Mozda bude 39phillies je napisao/la: ↑12 lip 2025, 07:31 Pa koliko ce biti, 26Posto je manje kola mozda nece u augustu po onim vrucinama ni pocinjati. Prosle godine je pocela 18.08, sad komotno moze prva sedmica septembra. Onda mi jedino zao zbog dijaspore sto nece biti tu i uzivati u tika taki na Bilinom
Nisu valjda toliki kreteni da stave trokruzni sistem? Pa jbt, i sa 30 kola su dosli do pocetka juna. Da ima 39, komotno bi mogli spojiti dvije sezonegoku je napisao/la: ↑12 lip 2025, 09:23Mozda bude 39phillies je napisao/la: ↑12 lip 2025, 07:31 Pa koliko ce biti, 26Posto je manje kola mozda nece u augustu po onim vrucinama ni pocinjati. Prosle godine je pocela 18.08, sad komotno moze prva sedmica septembra. Onda mi jedino zao zbog dijaspore sto nece biti tu i uzivati u tika taki na Bilinom
Ma losi tereni i ono kad dodze na jeaen kraj i na proljece pocetak katastrofa tereni,nada sace bit malo i bolje ,sto kazes ubili bi nas trokruznim,bolje da je 26 pa izbjec i vreline a i zime,kise,blatophillies je napisao/la: ↑12 lip 2025, 09:33Nisu valjda toliki kreteni da stave trokruzni sistem? Pa jbt, i sa 30 kola su dosli do pocetka juna. Da ima 39, komotno bi mogli spojiti dvije sezonegoku je napisao/la: ↑12 lip 2025, 09:23Mozda bude 39phillies je napisao/la: ↑12 lip 2025, 07:31 Pa koliko ce biti, 26Posto je manje kola mozda nece u augustu po onim vrucinama ni pocinjati. Prosle godine je pocela 18.08, sad komotno moze prva sedmica septembra. Onda mi jedino zao zbog dijaspore sto nece biti tu i uzivati u tika taki na Bilinom
Sto se tice zaduzivanja mislim da Upravi ne pada na pamet da uzima vece pare "na crtu" uzdajuci se u zenicku publiku, koja je toliko puta izignorisala pozive na Bilino.![]()
Sta je izignorisala bio si 11. 10. 9. i to sa onim antifudbalom na tabeli tokom prvenstva i pred kraj sezone zapeo.Ko god je dosao na Bilino patiš se sa njim, a najslabija ekipa ti sakrije loptu i pobjedi te.Kad su krenule pobjede u gostima onda od Tuzla city se malo publika probudila.Mislim treba biti realan, tako kod nas stvari funkcionišu.phillies je napisao/la: ↑12 lip 2025, 07:31 Pa koliko ce biti, 26Posto je manje kola mozda nece u augustu po onim vrucinama ni pocinjati. Prosle godine je pocela 18.08, sad komotno moze prva sedmica septembra. Onda mi jedino zao zbog dijaspore sto nece biti tu i uzivati u tika taki na Bilinom