Pa ne ide sve ima i viska 700k kanton 100k grad nije valjdq narastao dug 200k jos i Robert kaze ustedjwli smo neki dan 150k na nekim pregovorima sa nekim duznikom cuce se mada jos nije nikad objavljeno.laudrup je napisao/la: ↑11 lip 2025, 22:59Možeš imat prosjek 10 hiljada kad je broj prodanih karti u prosjeku oko 800.Cinvict35 je napisao/la: ↑11 lip 2025, 22:37Kontam ja i po 3000km da dovedes igrace ,ono sa bonusima da neplacas neke pune doprinose i sl ako se olacaju doprinosi na amaterske ugovore.KakhaKaladze je napisao/la: ↑11 lip 2025, 20:47
Uzmi u obzir da ce nogu dobit igraci koji su imali relativno male plate odnosno oni koji nisu ni igrali. Ovo sto ti pises po meni nije realno ali bih volio da je moguce. 7 igraca za prvih 11 je ogroman iskorak finansijski i zato mislim da to nije moguce. Svako ko bi eventualno dosao a da ima kvalitet da igra u prvih 11 ce sigurno traziti minimalno platu od 2 hiljade. A doci ce izvjestaj nekad pa ces vidjeti koliko je momaka u trenutnoj ekipi imalo tu platu, vjeruj mi ne puno al et da ne pricam prije izvjestaja. Ne treba se zalijetati sa prevelikim brojem igraca jer to moze biti mac s dvije ostrice. Tri odabrana igraca koji ce donijet kvalitet su po meni optimum za ljeto. A onda na zimu dodati sta bude falilo.
Pa to je cirka 300 000k dodatno ,pa kakva je to majke ti lova ,nikakva,daje ti kanton ,grad imas sponzore jos zanimljivija liga vise derbija ,gledalaca a sa tom vrstom igraca ti si 99% u borbi za vrh i imaces prosjek 3000+ po utakmici najmanje i tako da to uopste nije bauk a i isplativo je 100%.
Mani se te price ako to sad nemogu ovu sezonu iznjet pa jbt to ti je samo milion da imas za ekipu administraciju i druge troskove (grad kanton 1milion),gdje nase sto napravimo,mani se sirotinjske ,samo jako i hrabro![]()
Manite se te priče bit će više ljudi, neće.
Od Kantona novac koji dobijaš znaš gdje ide, nisi mutav pošto vidim da sve pratiš.
Ima kes od iduce transe ima sto mi valjda napravimo ,malo rizik malo hrabrost a bice raje kad bude gkedljiv nogomet i dobri igraca poteza golova rezultata