Ako misli igrati baraz i eventualno PL, mora.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Ko da gledam da im nece dat iz saveza Bilino Polje,ono zauzeto Celik,repka ,renovirat ce se itd.
Svim silama se pokusava sacuvat Posusje koje kao xa ima info raspustili ekipunit treniraju nit imaju neke igrace pod ugovorom ,toliko sam ja upratio po medijima
-
Nema potrebe da se Posušje nesto cuva kad su duplo bolja ekipa od Stupcanice i rasuli bi ih u dvije utakmice. Pravi se sad neka hampa oko ovih licenci za wwin ligu a svak ziv znao i prije pocetka sezone Danac ne ispunjava uslove. Malo je naivno uopste i aplicirati na nacin da se pravis lud a znas da ne ispunjavas konkretne uslove naprimjer kapacitet. To unaprijed dogovaras sa savezom da ti se izadje u susret ako ti je cilj da udjes. Ocigledno da Stupcanica nije bas spremna za ulazak.Cinvict35 je napisao/la: ↑11 lip 2025, 09:54Ko da gledam da im nece dat iz saveza Bilino Polje,ono zauzeto Celik,repka ,renovirat ce se itd.
Svim silama se pokusava sacuvat Posusje koje kao xa ima info raspustili ekipunit treniraju nit imaju neke igrace pod ugovorom ,toliko sam ja upratio po medijima
Još 5 dana...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BatistutA19
Ja Stupcanici ne bi dao licencu znao si sve nisi ispunio i kraj price a fatat se na price ono tipicno seljacki SDA bosnjaci picke materne je bezveze..Za mene sve to cisto i posteno nit im krivo Posusje a ni savez .Na terenu zasluzeno prvi van terena cista nula.Ne mozes ti ulazit nisi sredio teren i ne treba im baraz ni licenca a i igracki Posusje je puno jace.
Kakva je ovo presica nova drago mi za Regoja i Jusica sto ce nastavit dalje vodit klub pa sretno im i da nastave kako su zapoceli.
Emir prvi put malo pametnije prica i Denis za pojacanja da nece sve bit mladi bez ikakve razlike da pravi ,treba par igraca koji ce razliku pravit po meni dobar play veznjak i napadac nam treba a ovo sta se bude moglo l treba malo ali kvalitetno.Nadat se toj deblokadi i Plandilu,ne smiju se zaebavat bice liga puno jaca i zahtijevnija.
Sto se tice rodjendana ja bi utakmicu tu odigro rodjendansku prije generalne probe na 7 dana sa kim vidjet cemo.
Trebaju vec od danas pripremat za novu sezonu imat plan i dovodjenja igraca koga i sta,plan priprema gdje ce se ici i prijateljske utakmice,na vreme sezonske pustit u prodaju a ne cekat pred sezonu nekoliko dana ,iskoristit i dijasporu sto ce bit tu i za fan shop dobro ga napunit jer oni najvise i kupuju i sezonske i sve ostalo..
Kakva je ovo presica nova drago mi za Regoja i Jusica sto ce nastavit dalje vodit klub pa sretno im i da nastave kako su zapoceli.
Emir prvi put malo pametnije prica i Denis za pojacanja da nece sve bit mladi bez ikakve razlike da pravi ,treba par igraca koji ce razliku pravit po meni dobar play veznjak i napadac nam treba a ovo sta se bude moglo l treba malo ali kvalitetno.Nadat se toj deblokadi i Plandilu,ne smiju se zaebavat bice liga puno jaca i zahtijevnija.
Sto se tice rodjendana ja bi utakmicu tu odigro rodjendansku prije generalne probe na 7 dana sa kim vidjet cemo.
Trebaju vec od danas pripremat za novu sezonu imat plan i dovodjenja igraca koga i sta,plan priprema gdje ce se ici i prijateljske utakmice,na vreme sezonske pustit u prodaju a ne cekat pred sezonu nekoliko dana ,iskoristit i dijasporu sto ce bit tu i za fan shop dobro ga napunit jer oni najvise i kupuju i sezonske i sve ostalo..
Bati smiri se uzbudjen si kakve pripreme danas
Ma nek igraju na BP i nama sta kesa nek se namakne kolko tolko dobro je. Mada tesko ce to. Ide Posusje nazad bez razigravanja.
Da se covjeku zgadi sve. Nista ni sa cim. Ja Liga i saveza i govana.
Da se covjeku zgadi sve. Nista ni sa cim. Ja Liga i saveza i govana.
Dobro je napisao nisi ga razumio. Vjerovatno misli pripreme uprave za sezonu, da se zna datum odlaska 15 dana na Zlatibor, Vlasic, Antaliju, plan priprema kadrovska rješenja, bolji uslovi, da se dogovore protivnici prijateljskih, da se zna generalka ako nema protivnika za rođendansku utakmicu, ciljanja pojacanja da se dovode prije prozivke i sve ostalo sto podrazumjeva funksionisanje kluba koji nije na ekstremno amaterskom nivou.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Ma treba zestoko uc u sezonu ,et imas otprilike sigurni 700 000km od kantona 200 000 minimum od grada(ako budes u vrhu polusezonu pritiskat za taj milion) i sto mi napravimo pa to je skoro 2 miliona,pa j..b..u ako treba sad pozajmi 300k za 7 top igraca i to ce se isplatit 100% kroz gledaoce sponzore a na kraju krajeva imas i od cega vratitAvenija je napisao/la: ↑11 lip 2025, 13:29Dobro je napisao nisi ga razumio. Vjerovatno misli pripreme uprave za sezonu, da se zna datum odlaska 15 dana na Zlatibor, Vlasic, Antaliju, plan priprema kadrovska rješenja, bolji uslovi, da se dogovore protivnici prijateljskih, da se zna generalka ako nema protivnika za rođendansku utakmicu, ciljanja pojacanja da se dovode prije prozivke i sve ostalo sto podrazumjeva funksionisanje kluba koji nije na ekstremno amaterskom nivou.
Hoce li biti negdje prijenos juniora?
- BatistutA19
-
Bogami nisu nešto optimisti za deblokadu u skorije vrijeme.Ja nešto ne vidim da će se odblokirati prije sezone po njihovim izjavama. Ako budu čekali deblokadu pa onda pojačanja, a što tako hoće vjerovatno,onda će ponovitu ovu sezonu gdje bi strjepili do kraja za opstanak.
Kad bi mogla druga tranša od kantona da legne?
Ljudi usporite nismo joa deblokirali racun i ne mozemo nista najavljivati dok ne odblokiramo i rijesimo preostale dugove
Pa svaki 40 dana po jednaGuest.1945 je napisao/la: ↑11 lip 2025, 16:49 Bogami nisu nešto optimisti za deblokadu u skorije vrijeme.Ja nešto ne vidim da će se odblokirati prije sezone po njihovim izjavama. Ako budu čekali deblokadu pa onda pojačanja, a što tako hoće vjerovatno,onda će ponovitu ovu sezonu gdje bi strjepili do kraja za opstanak.
Trebala bi nekad sad biti, najkasnije do kraja mjeseca. Kako su rekli, ceka se druga transa i da to isplate, sto bi se dalo zakljuciti da ce jedna transa i ostati u klubu za druge stvari. Nadam se samo da je sve ubrzano ovaj put, po isplati duznika, da kroz kratko vrijeme i deblokade se skinu, a ne da cekamo neke sudije koji su po bolavanju i godisnjim odmorima.Cinvict35 je napisao/la: ↑11 lip 2025, 17:14Pa svaki 40 dana po jednaGuest.1945 je napisao/la: ↑11 lip 2025, 16:49 Bogami nisu nešto optimisti za deblokadu u skorije vrijeme.Ja nešto ne vidim da će se odblokirati prije sezone po njihovim izjavama. Ako budu čekali deblokadu pa onda pojačanja, a što tako hoće vjerovatno,onda će ponovitu ovu sezonu gdje bi strjepili do kraja za opstanak.