NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Ako s ovakvim sudjenjem Deni dodje na 4 gume kuci mi smo ku*ac od domacina
-
ETO GA JEBEM IM STARU CIGANSKU
Bišćani da čujem jel prodana ?
Kakva odvratna ekipa, zajedno s ovim odvratnim sudijom...pu mamu im jebem.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Mamu im sudijsku jebem, ne docekali kuci da se vrate
-
Hvala vam samo cu to reci. Ako može da mi objasnite zelim člansku čelika iz poštovanja prema vama način samo
Najposteniji klub u drzavi je ČELIK ZENICA JEL TAKO RUBIKOVA KOCKA?, protiv 15 igraca smo igrali, pratio sam sta pisu navijaci jedinstva dok smo brutalno kradeni i dok smo gubili od danas su za mene govna kao i svi ostali, nemam vise trunke simpatije kao prije prema njima, pisam jedinstvo i bihac. Ako se krenu nakon gola zahvaljivati popisam se im se na onaj raspali stadion pod boricima. Čelik nije lopovski klub kao vi usta vam se naserem.
HOCE LI CELIK ZATRAZITI IZUZECE DENIJA CATIBOVICA SA SVOJIH UTAKMICA ILI CEMO I OVAJ PUT PRESUTITI?
HOCE LI CELIK ZATRAZITI IZUZECE DENIJA CATIBOVICA SA SVOJIH UTAKMICA ILI CEMO I OVAJ PUT PRESUTITI?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Na ovu kradju sudija ne smijemo presutiti, tako bi sutra i nas zavalili u sred Zenica da nam treba.
-
Evo pogledaj jedini post gdje sam napisao na fb da vas kradeAvenija je napisao/la: ↑08 lip 2025, 19:32 Najposteniji klub u drzavi je ČELIK ZENICA JEL TAKO RUBIKOVA KOCKA?, protiv 15 igraca smo igrali, pratio sam sta pisu navijaci jedinstva dok smo brutalno kradeni i dok smo gubili od danas su za mene govna kao i svi ostali, nemam vise trunke simpatije kao prije prema njima, pisam jedinstvo i bihac. Ako se krenu nakon gola zahvaljivati popisam se im se na onaj raspali stadion pod boricima. Čelik nije lopovski klub kao vi usta vam se naserem.
-
Eto nismo prodali. A ja te molim da bez obzira na to ne dolazis vise, nisi nikom potreban.RubikovaKocka je napisao/la: ↑08 lip 2025, 18:12 Ja sam se izjasnio neki dan. Ovo ako prodaju ja sam završio s Čelikom do neke bolje i poštenije uprave.
Srce, čast i ponos!
-
Jedinstvo osta i sad neka srede preko Muslica da odigramo protiv Schalkea.Taman je u Bihaću.