NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Bajram Šerif Mubarek Olsun dragi sportski prijatelji iz Zenice. Hoće li sutra biti čista utakmica jer vidim maknuta je sa ponuda iz kladionice.
Sta bi za ligu na kraju, je li ostaje skracivanje?bihacusrcu je napisao/la: ↑07 lip 2025, 10:12 Bajram Šerif Mubarek Olsun dragi sportski prijatelji iz Zenice. Hoće li sutra biti čista utakmica jer vidim maknuta je sa ponuda iz kladionice.
Naravno da ce biti cista!
-
Bilo je gusto u preglasavanju, bio sam u krivu.Redbull je napisao/la: ↑07 lip 2025, 11:01Sta bi za ligu na kraju, je li ostaje skracivanje?bihacusrcu je napisao/la: ↑07 lip 2025, 10:12 Bajram Šerif Mubarek Olsun dragi sportski prijatelji iz Zenice. Hoće li sutra biti čista utakmica jer vidim maknuta je sa ponuda iz kladionice.
Naravno da ce biti cista!
Nadam se zavisimo od vas za baraz taj.
O cemu ti pricas, kakvo preglasavanje? To pitanje uopste nije bilo (nit moze biti) na Dnevnom redu Skupstine.
Ono sto se odlucivalo je o broju klubova Prve FUTSAL lige Federacije Bosne i Hercegovine u narednoj godini.Sad, da li ti je jaran neupucen za sta glasa i kako glasa, ili si ti pogresno cuo pa prenio, ne bih ti znao reci.
A to vam se vraca gosp. Abdic u klub? Nek vam je sa srecom.
Ono sta je tema ovdje, sutra odigrati "za raju", oprostiti se od navijaca pobjedom i demantovati sve spekulacije. Ali, ako i ne bude pobjeda, sta bi - sport je to, lopta je okrugla, danas svako igra nogomet i tako to

Ono sto se odlucivalo je o broju klubova Prve FUTSAL lige Federacije Bosne i Hercegovine u narednoj godini.Sad, da li ti je jaran neupucen za sta glasa i kako glasa, ili si ti pogresno cuo pa prenio, ne bih ti znao reci.
Ono sta je tema ovdje, sutra odigrati "za raju", oprostiti se od navijaca pobjedom i demantovati sve spekulacije. Ali, ako i ne bude pobjeda, sta bi - sport je to, lopta je okrugla, danas svako igra nogomet i tako to

Samo Čelik zenički !!!
Ma samo pobjeda sutra, sta trebamo da zavrsimo 5ti,a mozemo drugi da budemo. Cemu takvu priliku unistiti, samo me strah da se igraci ne opuste, a gradina mora bas zapeti. Ako udju u utakmicu kao u ovih zadnjih par, ne moramo se brinuti.
Juniori poluvrijeme 4-0 protiv Natrona
-
phillies je napisao/la: ↑07 lip 2025, 12:12 O cemu ti pricas, kakvo preglasavanje? To pitanje uopste nije bilo (nit moze biti) na Dnevnom redu Skupstine.
Ono sta je tema ovdje, sutra odigrati "za raju", oprostiti se od navijaca pobjedom i demantovati sve spekulacije. Ali, ako i ne bude pobjeda, sta bi - sport je to, lopta je okrugla, danas svako igra nogomet i tako to![]()
![]()
Nije stari mladji je sad u pitanju za IO. Uglavnom nimalo dobre vijesti, uvijek je tu kad ima nešto parica
Dakle, protiv Batona slijedeca. Samo mi nije jasno kako Baton kao treceplasirana ekipa, ide u razigravanje?
Osim toga, vjerovatno i kadeti Celika idu u razigravanje sa Academicom. Trenutno imaju tri boda vise od Romarija i puno bolju gol-razliku.
Samo Čelik zenički !!!
-
Ma to je završnica federalne lige, ako su ispred njih klubovi iz RS-a ili Željo ili Sarajevo sto imaju ekipe u Prekijer ligi onda ide najbolji nas plasirani, tako je slučaj kod i nas u ligi zapad
Znas li ti ko je slavni Čelik, ako ne znas pitaj ljude po Beogradu Pristini, Skopju, Ljubljani, Splitu..
Trebaju Batona 8-0 dobiti samo jer nose grb Čelika.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jednog dana nadam se uskoro kada Čelik bude igrao Evropu pa kad Čelik proda 15 000 ulaznica po 15 KM tri dana ranije pa kad se Zenica zacrni i zacrveni od jutarnjih sati kao danas za Bosnu. Dočekati cu taj dan kada tada
Sjećam se Denizlija i Genta ali samo kroz maglu jer sam imao samo 11-12 godina. Ako nista ostale su slike.
Sjećam se Denizlija i Genta ali samo kroz maglu jer sam imao samo 11-12 godina. Ako nista ostale su slike.
E druze ja gledo Celik prije rata u Novom Sadu,Splitu Vinkovcima...Meni nesto kazes
Opusteno malo, zeza, prva utakmica sezone gdje ne moras steijepiti za rezultat i opstanak kluba

I juniori će ispoštovati

Gasi se I Brescia nakon 114 godina...Asovi popur Roberta Baggia,PIrla,Tonija,Guardiole igrali za ovaj klub.Nema ga vise,I kad mi neke brnje kazu hoce Celik u PL.Nemaju strpljenja,hoce sve sad I odma!Niste ni svjesni koji put su momci koji vode klub prosli da nas ne zadesi ovo ,a igrale takve velicine u Brescia-i...