NK Čelik

Bandit

Re: NK Čelik

Post Postao/la Bandit »

Sekin 27.07.2005. - 27.07.2024.,19 godina
Milicajac

Post Postao/la Milicajac »

Off topic, teren je Bogu plakat :(
phillies

Post Postao/la phillies »

Zar vec 19, covjece.

:cry: Jug ce pamtit' tvoje ime, Nermine
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Ide li danas neki potpis na Bilinom polju? :rock:
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
FliX

Post Postao/la FliX »

Daj nam kapitalca koji u nogama ima i PL. :tobože:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Poslije dzume
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Milicajac je napisao/la: 26 srp 2024, 10:26 Off topic, teren je Bogu plakat :(
Zasto je off topic? Stadion i infrastruktura je sastavni dio kluba jednako kao igrački kadar i svi ostali segmenti koji u zbiru čine jedan klub.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Preopasna bomba ide ali ne danas :tobože: u finalnim je pregovorima s ovim igračem
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

laudrup je napisao/la: 26 srp 2024, 13:53 Preopasna bomba ide ali ne danas :tobože: u finalnim je pregovorima s ovim igračem
:alkohol:

Hoćemo li se spišati na pomen imena tog igrača ? :grljenje:
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Bio sam malo do stadiona u klubu ,bgm teren nije dobar pun nekih fleka valjda ce ga sredit ubrzo ,sta je ono razlog ne znam .
Meni je najbitnije ta bomba ako je istina ali Laudrup vecinom pogodi sve i ima dobre tacne informacije i da je vezni igrac jos valjalo bi.Ovo cini mi bi se sve bi nekako mogli namirit ako se ne moze ali bas dobar vezni igrac treba e tu bi Ali i Talha dosli do izrazaja i ta ta igra povezanost i valjo bi neki krilni igrac ,sa ta 2 igraca bio bi zadovoljan.
Sta bi za sezonske kad ce zvanicno bit pustene u prodaju kad ce stici u klub i da li je stiglo vec i tu se nadat vecoj prodaji nego prosle sezone jer povoljno je i ko je clan i ko nije..
R0b

Post Postao/la R0b »

BatistutA19 je napisao/la: 26 srp 2024, 14:13 Bio sam malo do stadiona u klubu ,bgm teren nije dobar pun nekih fleka valjda ce ga sredit ubrzo ,sta je ono razlog ne znam .
Meni je najbitnije ta bomba ako je istina ali Laudrup vecinom pogodi sve i ima dobre tacne informacije i da je vezni igrac jos valjalo bi.Ovo cini mi bi se sve bi nekako mogli namirit ako se ne moze ali bas dobar vezni igrac treba e tu bi Ali i Talha dosli do izrazaja i ta ta igra povezanost i valjo bi neki krilni igrac ,sa ta 2 igraca bio bi zadovoljan.
Sta bi za sezonske kad ce zvanicno bit pustene u prodaju kad ce stici u klub i da li je stiglo vec i tu se nadat vecoj prodaji nego prosle sezone jer povoljno je i ko je clan i ko nije..
Sad bio uzeo clansku i sezonsku, meni rekose u ponedeljak da ce zvati za sezonsku i da ce biti gotova. :rock:
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

R0b je napisao/la: 26 srp 2024, 14:47
BatistutA19 je napisao/la: 26 srp 2024, 14:13 Bio sam malo do stadiona u klubu ,bgm teren nije dobar pun nekih fleka valjda ce ga sredit ubrzo ,sta je ono razlog ne znam .
Sad bio uzeo clansku i sezonsku, meni rekose u ponedeljak da ce zvati za sezonsku i da ce biti gotova. :rock:
Ja bio jutros u 9 meni rekli u toku dana zvat al izgleda nista ni meni do ponedjeljka hahha
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Od ponedeljka najvjerovatnije :alkohol:
R0b

Post Postao/la R0b »

Ponedeljak rock and roll :rock: :rock: :rock: :rock: :rock:
phillies

Post Postao/la phillies »

Valja stat' u red u nedelju navecer :) k'o onomad za karte za reprezentaciju :lol:

Naprijed Če!!!!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Odgovori