NK Čelik

Allgunsblazing

Re: NK Čelik

Post Postao/la Allgunsblazing »

Mislim da je Horic realan izbor. Ima iskustvo igranja u jakim ligama, a nedavno je bio i u PL, svjestan je koji nivo mora igrac biti da igra u PL. Nije mu strano preuzeti odgovornost i ne sakriva se nakon pogresaka kao recimo Damjanovic.

Mislim da Libe nije bolji izbor jer vec godinama ne igra i vjerovatno ne prati nase lige. Pitanje je uopste da li ce se vracati.

Meni je jedini "problem" kod Horica to da li je spreman otici u penziju. Nije bas da ne moze jos ponuditi jednu sezonu u ovom rangu.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Horic jos 6 godina moze igrat u ovoj ligi kao i Isakovic do 40te to ne govori o njihovom kvalitetu vec o ligi koja je pretanka kvalitetom! Ni jedan igrac iz cijele FL ne moze da igra ni ujednom klubu u PL!!!
Ja bi Nurkovica za SD ako se vec bira :D
Bio igrac,trener a zna se i potuci :D
Gdje je onaj biscanin da nam kaze ima li prenosa iz Banovica i gdje se moze pogledat utakmica?
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Zamorano je napisao/la: 30 svi 2025, 16:16 Horic jos 6 godina moze igrat u ovoj ligi kao i Isakovic do 40te to ne govori o njihovom kvalitetu vec o ligi koja je pretanka kvalitetom! Ni jedan igrac iz cijele FL ne moze da igra ni ujednom klubu u PL!!!
Gdje je onaj biscanin da nam kaze ima li prenosa iz Banovica i gdje se moze pogledat utakmica?
Ja sam cekao ko ce prvi napisat Nurkovica. Ja iz nekog razloga imam toliko averziju prema tome da je on ikakav faktor u Celiku da je to cudo jedno. Ne bih ga volio vidjet ko trenera pjetlica a ne SD
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

KakhaKaladze je napisao/la: 30 svi 2025, 16:20
Zamorano je napisao/la: 30 svi 2025, 16:16 Horic jos 6 godina moze igrat u ovoj ligi kao i Isakovic do 40te to ne govori o njihovom kvalitetu vec o ligi koja je pretanka kvalitetom! Ni jedan igrac iz cijele FL ne moze da igra ni ujednom klubu u PL!!!
Ja sam cekao ko ce prvi napisat Nurkovica. Ja iz nekog razloga imam toliko averziju prema tome da je on ikakav faktor u Celiku da je to cudo jedno. Ne bih ga volio vidjet ko trenera pjetlica a ne SD
Nurkovic nije za te pozicije ,nit je neki covjek a nit olicje postenja,taj gleda samo sebe
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Svasta se ovdje pise, dok smo mi jos daleko od SD. Hajmo pokusati sacuvati reprogram, ako ovako nastavimo sigurno necemo.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

prisonbreak je napisao/la: 30 svi 2025, 17:38 Svasta se ovdje pise, dok smo mi jos daleko od SD. Hajmo pokusati sacuvati reprogram, ako ovako nastavimo sigurno necemo.
Šta je sa reprogramom? Uplaćeno je 5 rata u prvom kvartalu:
Truhlo je napisao/la: 07 svi 2025, 15:37
Truhlo je napisao/la: 01 vel 2025, 20:23 REPROGRAM PREMA PU FBIH

Stanje na dan 31.12.2023: 3 594 000

Stanje na dan 31.03.2024: 3 520 000

Stanje na dan 30.09.2024: 3 436 000

Stanje na dan 31.12.2024: 3 380 000

U 2024. godini dug je umanjen za: 214 000 KM

Valjda neće biti problema sa reprogramom, jer na godišnjem nivou porez bi se trebao smanjivati za 336 000 KM.
Stanje na dan 31.03.2025: 3 239 000.

U prvom kvartalu 2025. godine, dug je manji za: 140 000 KM u odnosu na zadnji presjek 31.12.2024. Mjesečna rata iznosi 28 000 KM, tako da je fantastično za vidjeti da su uplaćene tri rate za prva tri mjeseca u iznosu od 84 000 KM i plus neke zaostale rate koje su se vukle u prethodnim izvještajima :like:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

RealMadrid je napisao/la: 30 svi 2025, 11:07 Nogometni savez Federacije BiH u saradnji sa medijskim sponzorom MYTV BiH proveo je anketu među klubovima WWIN Prve lige FBiH gdje treneri i kapiteni klubova biraju najbolje igrače WWIN Prve lige FBiH u takmičarskoj sezoni 2024/2025.

Donosimo vam rezultate glasanja trenera i kapitena NK Čelik Zenica

Regoje Bojan - glavni trener

Najbolji igrači:
1️⃣. Mujarić Kemal - NK Stupčanica
2️⃣. Tatar Kerim - Fudbalski klub Goražde
3️⃣. Durmiš Edin - FK Tuzla City

Najbolji mladi igrači
1️⃣. Dragović Eldar - Fudbalski klub Goražde
2️⃣. Salkanović Kenan - NK "Jedinstvo" Bihać
3️⃣. Ristić Andreja - FK Radnik Hadžići

Horić Kenan - kapiten

Najbolji igrači:
1️⃣. Mujarić Kemal - NK Stupčanica
2️⃣. Bibić Elvis - NK TOŠK Tešanj
3️⃣. Gasal Hamza - NK Travnik

Najbolji mladi igrači
1️⃣. Haznadar Tarik - NK Stupčanica
2️⃣. Šutković Arman - HNK Tomislav - Tomislavgrad
3️⃣. Ristić Andreja - FK Radnik Hadžići
Mozda nam ovo budu glavne mete u prelaznom roku :D
Mujaric, Ristic, Bibic, Gasal i Sutkovic bi sigurno top pojacanja bila. Haznadara bi danas potpisao, ali njega nema do zime jer je i on ligamente pokidao
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Daj nam Bojane Tatara, od kako je Mašić otišao nema publika sa zapada miljenika za svađu, psovke i zvižduke :mrgreen:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

KakhaKaladze je napisao/la: 30 svi 2025, 15:57
Guest.1945 je napisao/la: 30 svi 2025, 15:54 Dosta je više Čelik bio sabirni centar pa malo malo nekome funkciju jer je naš.Dosta je više Damjanovića i čuj he legendi.Od ljubavi se ne živi.Ili znaš ili ne znaš.Otiđi u firmu pa se zaposli na guzove.Treba prvo malo cipela poderat za tu funkciju, otiđi malo radi nešto u klubu ili budi skaut, pa malo nekada gledaj da se nakupiš znanja ukoliko želiš dalje napredovati, step by step a ne evo ga naš je dobar je.
Dobro brate, ko je tvoj prijedlog i koliko ce kostati angzman tog nekog? Koliko je realno da se to ostvari? Hajde da cujemo ko je tvoj izbor, samo govoris sta ne valja.
Ja nemam prijedog jer to nije biranje krompira i paprika na pijaci.Kad ti pogledam jarane ko si i šta si, gdje si radio i šta, eh onda mogu dati svoj prijedlog.Za mene samo da si bio fudbaler to je pretanko ko flis papir od cigara Drine meko pakovanje.Osoba ne mora biti fudbaler da se to gleda i da bude jedan od kriterija, pa velikani iz lige 5 bi propali da je to jedan bitan faktor.Ista stvar sa trenerom Maradona karina od trenera a dobar igrač.Naš pokojni Ćiro šutno dva puta loptu povrijedio se ali dan danas mu skidaju kapu kao treneru.Tako da valjda si skontao šta hoću da ti kažem.Uprava samo ne treba da se zaljeće, a malo kesu moraš odvezati ako mislimo da budemo bitan faktor u društvu najboljih i lov na evropu.Ako misle tavorit po FL i PL onda eto im Horića i Nurkovića.
habuba

Post Postao/la habuba »

Nije problem tu funkciju dati nekom neiskusnom. Problem bi je bio dati nekom ko nema afiniteta prema toj poziciji. Tu mora biti osoba koja ili poznaje ili ima sposozbnost da brzo nauci kretanja u prvoj ligi, premijer ligi, nizim ligama. Koja ima uvid i prepoznaje osnove na kojim pocivaju moderni klubovi, koja razumije rad i potrebe omladinskih kategorija i koja nadasve ima mogucnost uspostave nevjerovatnog nivoa komunikacije sa drugim SD-ima, trenerima, skautima, menadzerima. I na kraju koja zna da isprofilise igraca i da utvrdi njegovu realnu mogucnost.

Ne znam Horica pa ne znam da li bi on bio dobar odabir, ali ga dobrim kandidatom ne cini to sto igra fudbal. Drugi mnogo bitniji afiniteti trebaju biti tu, a to je na upravi da procijeni da li on uz radnu naviku (a treba neko ko ce raditi po 15 sati na dan) ima ono nesto sto je potrebno za tu poziciju. U svakom slucaju je ovo jedan uzbudljiv period za klub i s nestrpljenjem ocekujem da vidim izbor i sta ce uraditi da osoba preko ljeta i u slijedecoj sezoni.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Ma realno mi jos funkcionisemo na ekstremno amaterskim osnovama i vjerovatno na ledjima sigurno 4-5 ljudi max u klubu. Vidjecemo šta znaci, kakva i kolika će bili profesionalizacija kluba tokom ljeta što je najavljeno kao jedan od glavnih ciljeva pored deblokade računa.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

prisonbreak je napisao/la: 30 svi 2025, 17:38 Svasta se ovdje pise, dok smo mi jos daleko od SD. Hajmo pokusati sacuvati reprogram, ako ovako nastavimo sigurno necemo.
Kako daleko uskoro se bira SD tako je najavljeno. Daj prijedlog dok nisi zakasnio :D Uprava na pressu suprotno govori od tebe tako iskreno vise vjerujem upravi vec tebi!!!
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Ma za pocetak za SD a neko iz Zenice iz kluba. Prije bi za Isakovica i Salcina . Hora nek igra jos koju sezonu.
Po meni ne treba niko specijalan za pocetak. Samo sto kazu vec nek je voljan raditi.
Pa za dvi tri fodine kad to sve pocne se slagati dovesti nekog profesionalca.
U kakvim smo odnosima ostali sa Hasančićem?
Ma ima neki Zenicanin namazan koji je dobar sa kontaktima koji bi mogao iznjeti tu poziciju a voli klub i posten je.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Ti Boga ja prijedloga Upravo ne slusaj nikoga :lol:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 30 svi 2025, 20:36 Ti Boga ja prijedloga Upravo ne slusaj nikoga :lol:
:lol: :lol: :lol:
Odgovori