Čelični zid

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
Odgovori
KenoRob
12. igrač

Re: Čelični zid

Post Postao/la KenoRob »

KenoRob 100 KM
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Dat ce i sabrat ovi jedni te isti koji su i do sad davali!
Ne sekirajte se! Volim sto sam za pojedince ovdje i glup,retard,polu pismen,blentav,zamoron!
Samo cekam da vidim koliko ce oni donirat!
A i znam koliko ce donirat.
Kitu kao i do sad!!!
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Brotherze 100 KM
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Prijedlog1: Mozda bi trebalo ovu akciju vremenski ograniciti, npr do kraja augusta. Pocetak septembra da se izvrse uplate, posto ce uskoro i novi krug 12 igraca, pa da malo "razgodimo". Pa koliko se skupi do 30.08.
Prijedlog2: Posto ce se raditi nove plocice i vjerovatno ce biti manji broj nego prosli put, predlazem da na plocicama samo stoji :FORUMASI1, FORUMASI2...itd pa koliko plocica skupimo.

@zamorano
druze, davace ko je naucio. Na kraju dodje, ili jesi ili nisi, sve ostalo je prdimahovina.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Kako se uplacuje?
20 km. Da ucestvujem
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Vidjecemo jos, trebalo bi da budu opcije i online uplate, pored direktnog placanja u klub odnosno fan shop. Zasad je samo evidencija zainteresovanih za ovu akciju i iznosi zainteresovanosti :)
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Odgovori