NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

Čelik ostao bez sportskog direktora: Edin Prljača podnio ostavku
Zadnji sportski direktor :mrgreen:

Sjeća li se ko, koga smo još imali na poziciji sportskog direktora. Nisam siguran je li Šabić ono bio direktor generalni ili sportski.

Šta mislite ko bi mogao biti kandidat, da dovoljno poznaje klub, prvu i premijer ligu? Jedino mi Emir Hadžić pada napamet :mrgreen:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Truhlo je napisao/la: 23 svi 2025, 19:17

Sjeća li se ko, koga smo još imali na poziciji sportskog direktora. Nisam siguran je li Šabić ono bio direktor generalni ili sportski.

Šta mislite ko bi mogao biti kandidat, da dovoljno poznaje klub, prvu i premijer ligu? Jedino mi Emir Hadžić pada napamet :mrgreen:

Da vratimo Zaimovica da bude sportski direktor haha
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Brotherze je napisao/la: 23 svi 2025, 19:22

On bi uvalio i pjetlice samo da je iz Veleza.
LimVo likČe
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Brotherze je napisao/la: 23 svi 2025, 19:22

Jest Šaba bio sportski direktor:
Na danas održanoj press konferenciji u Zenici, novinarima su se obratili sportski direktor Čelika Nermin Šabić, te novi šef stručnog štaba Abdulah Ibraković.
:mrgreen:

Zaim je isp'o govno i pičić, goni ga.

Mora biti neko ko nas zna u dušu i ko poštuje ovaj klub, da je osjetio što kroz igranje ili kao trener u klubu identitet ovog kluba. Pogledaj samo šta Bojan uradi od ekipe, a igrao samo pola godine kod nas, zna šta je i ko je slavni Čelik iz Zenice.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

https://www.facebook.com/share/p/1G97uT ... tid=qi2Omg

Kad sve prenosim moram i garant budućnosti. :srce:

NEDJELJA JE DAN ZA ČELIK!

Odlični rezultati u posljednje vrijeme ne smiju nas opustiti – oni nam trebaju biti motivacija da nastavimo još jače, glasnije i brojnije! Odnos prema Čeliku uvijek mora biti na najvišem mogućem nivou, a svi mi u tome učestvujemo. Tek tada možemo se nadati da ćemo doći do konačnog cilja.

Pozivamo svu djecu, omladinu i srednjoškolce da nam se pridruže u parku, iz kojeg ćemo svi zajedno krenuti prema našem Jugu. Obaveza svakoga od nas da svih 90 minuta bodrimo momke na terenu – do pobjede!

Nedjelja | 17:30 | Bilino Polje

Okupljanje u parku kod Muzičke škole počinje u 15:30.

Vraćamo ti staru slavu!

slika

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Daj hadžiju iz sarajeva, neka i ajlu povede da ojačamo adminstraciju kluba :lol:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Truhlo je napisao/la: 23 svi 2025, 19:43 Daj hadžiju iz sarajeva, neka i ajlu povede da ojačamo adminstraciju kluba :lol:
Da nas ojadi za sva vremena :mrgreen:

Libe se vraca, samo koliko i on zna o ligi i desavanjima.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 23 svi 2025, 19:43 Daj hadžiju iz sarajeva, neka i ajlu povede da ojačamo adminstraciju kluba :lol:
Daleko je o tome pricati jer jos nismo opstanak osigurali :mrgreen:

Ali ja bi volio vidjeti Jasmina Burica, cijeli život kupi iskustvo po vrhunski uredjenim klubovima..iskustva na pretek, zna Čelik u dušu, naš je Zeničanin, Čelikova la masija, 39 godina mislim da je kraj karijere, mlad, perspektivan za takvu funkciju i najbitnije omiljen u zeničkoj sportskoj javnosti. Koliko je sada realno ne znam. Ali moja želja.

Iako je i Hadzic ostavio lijep trag u Čeliku i nikad nije napravio ružan potez kontra Čelika. Kakanjac, mjesto gdje se tradicionalno Čelik uvijek mozda i najvise cijeni van Zenice.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Libe prvo sezonu jednu da odradi u kopačkama :srce: Libe je kupio iskustvo što kažeš po uređenim sistemima, a Hadžija po ovoj našoj lijepoj divljini :lol: Ma samo da je Čelikovac, imam proljev od ona zadnja dva kiklopa na klupi yebao im Velež i Hajduk sve :mrgreen:

Volio bih da i naš grande dido Aladin ostane u klubu, al ono puno radno vrijeme, da se ne zayebava amaterski sa drugim poslovima. Na terenu najveći doprinos u ove 4 amaterske godine, šteta samo što nije tu bio od kantona. Al kakav je luđak odradit će on još koju sezonu :lol:
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Truhlo koliko nam treba da budemo najposjećeniji preko vikenda. Jel izvodivo?

Sarajevo Radnik 3000
Zrinjski slavi titulu 4000.
Željo- Velež oko 5000 sigurno
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Sto se meni tice SD ne mora biti neki bivsi celikovac. Samo nek bude profesinalan i da zna posao. To je jedina referenca za uspjeh.

Nazalost realnost je da je takve ovdje tesko naci. Mnogi klubovi u PL su se blago receno provaljivali sa sportskim direktorima.
Srce, čast i ponos!
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Da nije kako jest, Vrsajevica bi vidio na toj poziciji. Ovako, ne vjerujem da je to moguce vise.

Nek smo i to docekali, da raspravljamo koga bi zeljeli za sportskog direktora 😄

Mene nekako opet vise muci ova situacija oko stadiona, da nas ne zajebu, pa na kraju gosti u svojoj kuci.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Avenija je napisao/la: 23 svi 2025, 19:53
Daleko je o tome pricati jer jos nismo opstanak osigurali :mrgreen:

Ali ja bi volio vidjeti Jasmina Burica, cijeli život kupi iskustvo po vrhunski uredjenim klubovima..iskustva na pretek, zna Čelik u dušu, naš je Zeničanin, Čelikova la masija, 39 godina mislim da je kraj karijere, mlad, perspektivan za takvu funkciju i najbitnije omiljen u zeničkoj sportskoj javnosti. Koliko je sada realno ne znam. Ali moja želja.

Iako je i Hadzic ostavio lijep trag u Čeliku i nikad nije napravio ružan potez kontra Čelika. Kakanjac, mjesto gdje se tradicionalno Čelik uvijek mozda i najvise cijeni van Zenice.
Mislim da je Hadzija dobar za nas ipak igrao je srcem a i zna otprilike kako kod nas funkcionira sve oko tih igraca
Mislim da je ako se ne varam valjao nama kad je u Sarajevu bio oko pozahmica i rentanja stadiona
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

Bio bi veliki dzentlmenski potez našeg kluba kada bi čestitao sportskim prijateljima iz Graza izboren ostanak u eliti Austrije.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Avenija je napisao/la: 23 svi 2025, 21:28 slika

Bio bi veliki dzentlmenski potez našeg kluba kada bi čestitao sportskim prijateljima iz Graza izboren ostanak u eliti Austrije.
Ma ko ih jebe, kad oni nama cestitaju i mi cemo njima. Ovo prijateljstvo je navijacko, a ne klubsko.
Odgovori