NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

Allgunsblazing je napisao/la: 23 svi 2025, 10:06 I pogodili jednog igraca. :mrgreen:
Pa više dva nego jedan. Šero i Mašetić za rotacije odličan. Fazon je što na ljeto isto tako imaš luksuz da ubodeš 2, 6 neka budu promašaji, dobro je, jer inaš tu neku okosnicu od 12, 13 igrača.

Dodaj i to da će bar dvojica biti promovisani iz juniora, znači 6 pojačanja trebamo dovesti. Klub u odličnoj poziciji pred ljeto, pod uslovom da sačuva ove iz kostura prvih 11.

Inače jako slab marketing za Banoviće. Valjda se rutonje i ženturače sjete u nedjelju da igra slavni Čelik iz Zenice.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Mislio da sam da ce i za ovu utakmicu biti zadrzan neki standard marketinski koji je postavljen i dobro uradjen pred Stupčanicu ali izgleda nista od toga. 2 dana do utakmice ni najavljena jos nije.
Valjda dodje uskoro i vrijeme kada ce klub imati sredstva da zaposli jednu osobu kojoj ce to biti posao 7 dana u sedmici, koji ce ponovo ozivjeti CZintervju na Čelik youtube, koja ce imati kadrove izvjestaje sa treninga najave utakmica, kreiranje eventa, ljepljene oglasnih tabli plakatima itd, jednostavno osoba koja ce voditi cijeli marketing kluba i samo to. Koja ce u sustini sama sebe platiti privlacenjem vece mase na stadion.

Ako nista imamo srece da ce biti dobro vrijeme u nedelju tj bez trunke kise koja skoro svaki dan pada.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Evo jedna provjerena uplata prije džume :mrgreen:

233 000 KM kanton uplatio ove sedmice :alkohol:

SVI NA BILINO :srce:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
FliX

Post Postao/la FliX »

Guest.1945 je napisao/la: 23 svi 2025, 11:41 Zato je važno i dobrog popularnog protivnika naći za rođendan da napunimo kasu a prije toga da animiramo raju da odradimo ove dvije domaće utakmice.Mogu mislit kad bi došli timovi poput Hajduka,Rijeka,Dinama ili neka strana zvučna imena i da je tu prosjek karti 15-20 KM, stadion bi bio pun ko šibica.
Kakvi hrvatski i srpski klubovi i qrci palci. Bas sam eto zeljan njihovi nacionalizama da gledam na tribinama, ma hajde molim te. Samo jos cekam kad ce neko napisat da zovemo Makabije i Hapoele.

Budi gospodin zovi GAK. Moze i njemacka cvajta, zovi danske klubove, belgijske, ceske, svedeske.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Treba biti malo hrabar pa zvati recimo Fiorentinu ili Chelsea. I naravno zvati GAK. Dvije utakmice. Poenta je samo da to i kosta. GAK je nasim pokrio bio sve, red je i da mi njima.
goku

Post Postao/la goku »

Guest.1945 je napisao/la: 23 svi 2025, 11:41 Zato je važno i dobrog popularnog protivnika naći za rođendan da napunimo kasu a prije toga da animiramo raju da odradimo ove dvije domaće utakmice.Mogu mislit kad bi došli timovi poput Hajduka,Rijeka,Dinama ili neka strana zvučna imena i da je tu prosjek karti 15-20 KM, stadion bi bio pun ko šibica.
Nerealno!
KenoRob

Post Postao/la KenoRob »

Ma pitare pozvat nista nas ne kosta njima bude generalka pred PL a nama mamac za rutonje i zenturace
Avenija

Post Postao/la Avenija »

https://www.facebook.com/share/r/1AR5gu ... tid=qi2Omg
UG Robijaši Zenica

Do sljedeće utakmice u nedjelju imamo dovoljno vremena da animiramo sve oko sebe, da dođu na Bilino i stanu s nama u kop, da ponovo budemo najposjećeniji stadion u državi i ono što je najvažnije – da ekipu na terenu ponesemo do nove pobjede i nova tri boda!

Momci na terenu zaslužuju još veću podršku, a mi moramo biti pokretačka snaga cijeloga grada!

Čelik - Budućnost Banovići
Nedjelja, 17:30h

DA PODIVLJAMO!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

1. Catania
2. Diosgyor
3. MTK
4. Austria Salzburg
5. Honved
6. Sparta Prag
7. Fiorentina
8. LASK
9. Zbrojovka Brno
10. Tatabánya
11. Debreceni VSC
12. Udinese
13. FK Union Cheb
14. Vitoria Setubal
15. Banik Ostrava
16. Elfsborg
17. Denizlispor
18. Gent
19. Grbalj

Svi evropski protivnici u mitropa i intertoto kupu. Daj ovu reinkarnaciju Catanije, sirotinja ko i mi, za 50 milja KM doći će trajektom :lol:
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

Ma Grbalj FC :D
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Avenija

Post Postao/la Avenija »

https://www.facebook.com/share/v/19Kjxd ... tid=qi2Omg

Ne volim se šlihtat, više volim kritikovati sve da bi se stanje unaprijedilo u klubu ali zaista rijetko koji klub u našoj državi ima elokventnijeg i rjecitijeg momka kao predstavnika kluba od našeg Roberta Jonjica. Čovjek pazi na jebenu dikciju tokom izražavanja na javnim nastupima i pressovima :mrgreen:

Kada je rijec o medijskim istupima našeg kluba dao bi mu ugovor do 2045 tj do 100 godina Čelika da nas predstavlja :lol:

Inače jedan od najboljih intervjua posljedne vrijeme. Teme obradjene sve od stadiona do licence, kantona, uplata, profesionalizacije kluba, sportskog direktora...

Hajmo sad klube daj taj marketing, daj ulaznice, najave, idemo svi na stadionu nedjelju. :srce: Bojan i igrači su zaslužil ogromnu podrsku, vecu nego protiv Stupčanice. :srce:
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

KakhaKaladze je napisao/la: 23 svi 2025, 08:29
Allgunsblazing je napisao/la: 23 svi 2025, 07:20
Avenija je napisao/la: 22 svi 2025, 23:09 @AGB i @FRLegioen posto ste vas dvojica bili u Tešnju i gledali utakmicu a Kadrić je napokon započeo od starta, kakav je bio? Jel ga vrijedi ostaviti iduce godine.
Mislim da vrijedi. Samo bih volio da je dobio vise sansi kao defanzivni vezni, poput utakmice u Banja Luci. U Tesnju je igrao ofanzivnije. On stvarno pokrije puno terena, jedina veca mana mu je sto je fizicki jak kao ucenik osmog razreda.

Ja bih ostavio recimo i Bajrica i Dzankovica. Jednostavno, treba pojacati rotaciju. Jedino usloviti Jahiju da smrsa. Prije nego me neko napadne, treba se prisjetiti da je on bio najbolji strijelac DLCa iz jednog Batona. Nije moguce da nema bas nikakvog kvaliteta.
Meni je Kadric isti tip igraca kao Prguda, s tim da je malo tehnicki potkovaniji. Puno zuji malo meda daje. Spominje se utakmica protiv Borca a prodje polusezona od te utakmice. Ja se slazem da ga treba ostavit ali u najboljem slucaju kao igraca za rotaciju a nikako za prvih 11. Naravno ako planiramo nesto ozbiljnije. Svi ovdje manje vise oprase Vardu na ruke a on je dvojici trenera ocigledno kvalitetniji od Kadrica. Mislim da i to nesto govori.
Kadric ima 19 godina.Ne znam sta ocekujete od momka koji je odigro 200 minuta za Čelik sa prijateljskim utakmicama.Kakav je Talha bio kad je tek dosao? Nikakav,trom,spor,al vidi sad napretka kod momka za godinu i po. Ne mozes porediti Kadrica i Vardu,Vardo rutonja od 26 godina na spram Kadrica.Treba samo momku vise vremena davat da igra,bilo da ulazi s klupe ili da pocinje. Bit ce nesto od njeg. Nismo znali ni da je Masetic solidan igrac dok ne ode sva sreca Bajramovic :)
I kakav treba vise marketing i pozivi na tekmu ako ovakvi rezultati kluba kako na terenu tako i van terena nisu dovoljan poziv da se dodje onda jebi ga! Na kraju sezone 200 igraca kako iz FL tako i iz PL kucat ce na vrata i nuditi se slavnom Čeliku da igraju za njeg ;) A samo ce sportski direktor odluciti ko ce zaigrat za slavni Čelik :D
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Zamorano je napisao/la: 23 svi 2025, 16:23
Allgunsblazing je napisao/la: 23 svi 2025, 07:20
Mislim da vrijedi. Samo bih volio da je dobio vise sansi kao defanzivni vezni, poput utakmice u Banja Luci. U Tesnju je igrao ofanzivnije. On stvarno pokrije puno terena, jedina veca mana mu je sto je fizicki jak kao ucenik osmog razreda.

Ja bih ostavio recimo i Bajrica i Dzankovica. Jednostavno, treba pojacati rotaciju. Jedino usloviti Jahiju da smrsa. Prije nego me neko napadne, treba se prisjetiti da je on bio najbolji strijelac DLCa iz jednog Batona. Nije moguce da nema bas nikakvog kvaliteta.
Meni je Kadric isti tip igraca kao Prguda, s tim da je malo tehnicki potkovaniji. Puno zuji malo meda daje. Spominje se utakmica protiv Borca a prodje polusezona od te utakmice. Ja se slazem da ga treba ostavit ali u najboljem slucaju kao igraca za rotaciju a nikako za prvih 11. Naravno ako planiramo nesto ozbiljnije. Svi ovdje manje vise oprase Vardu na ruke a on je dvojici trenera ocigledno kvalitetniji od Kadrica. Mislim da i to nesto govori.
Kadric ima 19 godina.Ne znam sta ocekujete od momka koji je odigro 200 minuta za Čelik sa prijateljskim utakmicama.Kakav je Talha bio kad je tek dosao? Nikakav,trom,spor,al vidi sad napretka kod momka za godinu i po. Ne mozes porediti Kadrica i Vardu,Vardo rutonja od 26 godina na spram Kadrica.Treba samo momku vise vremena davat da igra,bilo da ulazi s klupe ili da pocinje. Bit ce nesto od njeg. Nismo znali ni da je Masetic solidan igrac dok ne ode sva sreca Bajramovic :)
I kakav treba vise marketing i pozivi na tekmu ako ovakvi rezultati kluba kako na terenu tako i van terena nisu dovoljan poziv da se dodje onda jebi ga! Na kraju sezone 200 igraca kako iz FL tako i iz PL kucat ce na vrata i nuditi se slavnom Čeliku da igraju za njeg ;) A samo ce sportski direktor odluciti ko ce zaigrat za slavni Čelik :D
Pa ja ocekujem da bude na nivou drugih koji imaju 19 godina. Meni su s loptom sigurniji i Hodzic i Smajlovic a ne igraju u veznom redu niti se od njih zahtjeva neka sigurnost s loptom u nogama. Uporedi ga s momcima koji igraju u prvih 11 njegovih godina, Hodzica Tabakovic Smajlovic i reci mi od kojeg je bolji? Po meni ni blizu nijednog. Ne kazem da ga treba otjerat al nije pokazao nista specijalno.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

KakhaKaladze je napisao/la: 23 svi 2025, 16:29
Zamorano je napisao/la: 23 svi 2025, 16:23

Pa ja ocekujem da bude na nivou drugih koji imaju 19 godina. Meni su s loptom sigurniji i Hodzic i Smajlovic a ne igraju u veznom redu niti se od njih zahtjeva neka sigurnost s loptom u nogama. Uporedi ga s momcima koji igraju u prvih 11 njegovih godina, Hodzica Tabakovic Smajlovic i reci mi od kojeg je bolji? Po meni ni blizu nijednog. Ne kazem da ga treba otjerat al nije pokazao nista specijalno.
Uz svo postovanje brate ali nisi bas upravu momak je dobar i uopste nije nesiguran i bolji je od Hodzica i pokretljiviji od Tabakovica.
Pogkedaj ga malo i na higl
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Odgovori