NK Čelik

BatistutA19

Re: NK Čelik

Post Postao/la BatistutA19 »

U Nedelju akobogda rijesit pitanje opstanka matematicki i nadam se borbi igraca i taktici trenera i pokusat pobijedit .
U ligi manje vise sve se zna nece niko uci a jos je samo pitanje Jedinstvo ili Tomislav jer Jedinstvo posljednje kolo pauzira a ovi cini mi se Rahic Lukavac i Gorazde a Jedinstvo Tosk i Banovici ,finale je u Banovicima Jedinstvu i sretno im mada zajebano pravo.
Ja sam piso sezona iz snova ce biti ako se desi na kraju opstanak,deblokada,plandilo,novac kanton i u tom smjeru se kockice slazu trebalo bi tako bit i halal.igracima sto mervirali sto sam strahovo i jos strahujem za opstanak.
Sto se tice rodjendana treba tekmu kad i ono dijaspora dodje i ja bi ex yu neki klub nego strani neki bezvezni ,mislim da ne bi bilo problema sa navijacima ni iz Srbije ni Hrvatske mozda sa nasim ovim iz BiH ali recimo klub poput Rijeke,Osijeka,Kragujevca,Vojvodine i slicnih ne bi bilo problema.
bihacusrcu

Post Postao/la bihacusrcu »

BatistutA19 je napisao/la: 22 svi 2025, 19:47 U Nedelju akobogda rijesit pitanje opstanka matematicki i nadam se borbi igraca i taktici trenera i pokusat pobijedit .
U ligi manje vise sve se zna nece niko uci a jos je samo pitanje Jedinstvo ili Tomislav jer Jedinstvo posljednje kolo pauzira a ovi cini mi se Rahic Lukavac i Gorazde a Jedinstvo Tosk i Banovici ,finale je u Banovicima Jedinstvu i sretno im mada zajebano pravo.
Ja sam piso sezona iz snova ce biti ako se desi na kraju opstanak,deblokada,plandilo,novac kanton i u tom smjeru se kockice slazu trebalo bi tako bit i halal.igracima sto mervirali sto sam strahovo i jos strahujem za opstanak.
Sto se tice rodjendana treba tekmu kad i ono dijaspora dodje i ja bi ex yu neki klub nego strani neki bezvezni ,mislim da ne bi bilo problema sa navijacima ni iz Srbije ni Hrvatske mozda sa nasim ovim iz BiH ali recimo klub poput Rijeke,Osijeka,Kragujevca,Vojvodine i slicnih ne bi bilo problema.
Pitanje je mi ili budućnost. Pogledaj raspored banovica do kraja
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Kad je drugostepena za licencu?
Da se ne brinem vise kad ce licenca i to.
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

AeroMs33 je napisao/la: 22 svi 2025, 14:07 Trebalo bi de aktivirati uprava i grad sad prije ugovora o nacionalnom stadionu za plandilo da se sta na papir stavi i u vezi toga projekta. Vrjerovatno uprava nesto radi po tome . Vilo bi sjajno cuti dobre vjesti o tome.
Treba savez usloviti da daju koji dinar za plandilo, da ne kažem da ga cijelog izgrade zbog nacionalizacije stadiona.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

@AGB i @FRLegioen posto ste vas dvojica bili u Tešnju i gledali utakmicu a Kadrić je napokon započeo od starta, kakav je bio? Jel ga vrijedi ostaviti iduce godine.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

bihacusrcu je napisao/la: 22 svi 2025, 20:48
BatistutA19 je napisao/la: 22 svi 2025, 19:47 U Nedelju akobogda rijesit pitanje opstanka matematicki i nadam se borbi igraca i taktici trenera i pokusat pobijedit .
Pitanje je mi ili budućnost. Pogledaj raspored banovica do kraja
Vidio sam i njima je tezak raspored na papiru vama je finale u Banovicima mislim da morate ih pobijedit ,racunajuci da cete pobijedit Tosk mada i Tosk ce se borit u Bihacu nisu ni oni sigurni ,svako se zeli osigurat sto prije i mi nismo matematicki obezbijedili opstanak a drugi smo .Vama je najveci problem sto posljednje kolo ne pitate se nista a Banovici ako se Travnik obezbijedi hajd ti njima vjeruj a isto Tomislav u Gorazdu..Vi morate 6 bodova uzet i cekat sta ce se desit u posljednjem kolu e tad mogu bit kalkulacije a ova 2 kola niko nece kalkulisat da se ti nadas Tosk da nece se borit sa vama ili Buducnost u Zenici ,svako ce se borit.i sto prije obezbjedit opstanak a mislim da ce Radnik ostat u lig a Posusje kroz baraz i tako da ti moras bit deveti.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Avenija je napisao/la: 22 svi 2025, 23:09 @AGB i @FRLegioen posto ste vas dvojica bili u Tešnju i gledali utakmicu a Kadrić je napokon započeo od starta, kakav je bio? Jel ga vrijedi ostaviti iduce godine.
Mislim da vrijedi. Samo bih volio da je dobio vise sansi kao defanzivni vezni, poput utakmice u Banja Luci. U Tesnju je igrao ofanzivnije. On stvarno pokrije puno terena, jedina veca mana mu je sto je fizicki jak kao ucenik osmog razreda.

Ja bih ostavio recimo i Bajrica i Dzankovica. Jednostavno, treba pojacati rotaciju. Jedino usloviti Jahiju da smrsa. Prije nego me neko napadne, treba se prisjetiti da je on bio najbolji strijelac DLCa iz jednog Batona. Nije moguce da nema bas nikakvog kvaliteta.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Allgunsblazing je napisao/la: 23 svi 2025, 07:20
Avenija je napisao/la: 22 svi 2025, 23:09 @AGB i @FRLegioen posto ste vas dvojica bili u Tešnju i gledali utakmicu a Kadrić je napokon započeo od starta, kakav je bio? Jel ga vrijedi ostaviti iduce godine.
Mislim da vrijedi. Samo bih volio da je dobio vise sansi kao defanzivni vezni, poput utakmice u Banja Luci. U Tesnju je igrao ofanzivnije. On stvarno pokrije puno terena, jedina veca mana mu je sto je fizicki jak kao ucenik osmog razreda.

Ja bih ostavio recimo i Bajrica i Dzankovica. Jednostavno, treba pojacati rotaciju. Jedino usloviti Jahiju da smrsa. Prije nego me neko napadne, treba se prisjetiti da je on bio najbolji strijelac DLCa iz jednog Batona. Nije moguce da nema bas nikakvog kvaliteta.
Meni je Kadric isti tip igraca kao Prguda, s tim da je malo tehnicki potkovaniji. Puno zuji malo meda daje. Spominje se utakmica protiv Borca a prodje polusezona od te utakmice. Ja se slazem da ga treba ostavit ali u najboljem slucaju kao igraca za rotaciju a nikako za prvih 11. Naravno ako planiramo nesto ozbiljnije. Svi ovdje manje vise oprase Vardu na ruke a on je dvojici trenera ocigledno kvalitetniji od Kadrica. Mislim da i to nesto govori.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Allgunsblazing je napisao/la: 23 svi 2025, 07:20

Ma brate Džanković nula bodova, jedna utakmica u Banjaluci i Goraždu na beku nije dovoljno za ostanka. Za Bajrića bi rekao da je neocjenjen jer stvarno nije imao minuta, mada i to nešto govori o njemu.

Ispada 6 ekipa, u svakoj imaš kvalitetnih pojedinaca koji se mogu dovesti, osim Radničkog, tamo su svi odron. Vjerujem da će Regoje bar dvojicu povući iz Goražda jer ih zna u dušu, meni su tamo kvalitetni Islambegović stoper i Konjalić desni bek. Tatar je govno. U Rahiću imaš Softića koji bi bio idealna konkurencija Marinu i Šeri, ljevak krilo, igrač istih karakteristika. U Gradini ima par mlađih, Smajić i Poturalić iz Bratstva, itd.

Ne treba žuriti sa sklapanjem ekipe, ovog ljeta će baš biti izbora da se izabere, zato bi volio da ove poluigrače bez učinka ne ostavljamo.

Vezni red nam rak rana ekipe već 2 sezone, tu ni jedan nije za prve postave naredne sezone, klupa u najboljem slučaju.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Allgunsblazing

Po svemu sudeci trebaju nam: desni bek, stoper, lijevi bek, defanzivni vezni i centralni vezni i spic za prvih 11.

Golmani: Durmo, kvalitetna zamjena/prvotimac
Desni bek: XY, Jusic, Hodzic
Lijevi bek: XY, Smajlovic, Popovic
Stoper: XY, Horic, Masetic, Hodzic (mislim da je najpametnije ga forsirati na stoperu, ima visinu, snagu, samo treba jos puno iskustva) i Isakovic za ne daj Boze
Defanzivni vezni: XY, Vardo, Kadric
Centralni vezni: XY, Talha, Ali (ako ostane), i jos XY za rotacije
Krila: Sero (ako ostane), Marin, XY, Martinovic
Spic: XY, XY, Bajric?

Mada mislim da nece doci toliko igraca. Klub i SS trebaju pronaci pozicije za Smajlovica i Hodzica. Odnosno, odrediti gdje ce igrati i tu ih gurati, da nam se ne desi situacija kao sa Alijem.
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Za ostavljanje ne znam,struka nek odluci.
Za tekmu,onako ništa posebno,tanko u duelima,promasio loptu sam pred golom kod 1:0 u prvom pol.Dosta zujanja bez konkretnosti..Borbeno ko i svi ostali.
Seru i Masetica bi jedino ostavio,ovo ostalo tanko.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Allgunsblazing je napisao/la: 23 svi 2025, 09:11 Po svemu sudeci trebaju nam: desni bek, stoper, lijevi bek, defanzivni vezni i centralni vezni i spic za prvih 11.

Golmani: Durmo, kvalitetna zamjena/prvotimac
Desni bek: XY, Jusic, Hodzic
Lijevi bek: XY, Smajlovic, Popovic
Stoper: XY, Horic, Masetic, Hodzic (mislim da je najpametnije ga forsirati na stoperu, ima visinu, snagu, samo treba jos puno iskustva) i Isakovic za ne daj Boze
Defanzivni vezni: XY, Vardo, Kadric
Centralni vezni: XY, Talha, Ali (ako ostane), i jos XY za rotacije
Krila: Sero (ako ostane), Marin, XY, Martinovic
Spic: XY, XY, Bajric?

Mada mislim da nece doci toliko igraca. Klub i SS trebaju pronaci pozicije za Smajlovica i Hodzica. Odnosno, odrediti gdje ce igrati i tu ih gurati, da nam se ne desi situacija kao sa Alijem.
Golman, stoper, oba beka, zadnji i centralni vezni za prve postave, krilo i napadač. Nije to puno 8 komada za ljetni prelazni rok. Na zimu je toliko igrača došlo.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Allgunsblazing

I pogodili jednog igraca. :mrgreen:
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Allgunsblazing je napisao/la: 23 svi 2025, 10:06 I pogodili jednog igraca. :mrgreen:
Jbg nije se imalo dinara bilo je daj sta das od igraca ,a valjda ce bit nesto ovog ljeta,bar 200k za pojacanja.
Nama treba u ovih 3 ili 4 mjeseca lec oko 800 000km pa valjda se moze 200k ostavit ili da mi napravimo za ta pocetna pojacanja a onda bi i rezultati i publika odgovorili i odblokiran racun plus kes iduce godine kanton/grad pa malo ulozit jbg doce kes
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Zato je važno i dobrog popularnog protivnika naći za rođendan da napunimo kasu a prije toga da animiramo raju da odradimo ove dvije domaće utakmice.Mogu mislit kad bi došli timovi poput Hajduka,Rijeka,Dinama ili neka strana zvučna imena i da je tu prosjek karti 15-20 KM, stadion bi bio pun ko šibica.
Odgovori