NK Čelik

Zamorano

Re: NK Čelik

Post Postao/la Zamorano »

Truhlo je napisao/la: 21 svi 2025, 20:38 @zamorano onaj tvoj golman iz Duvna mačka živa, pogledaj šta je skinuo sad protiv Hadžića :pray: Obavezno momka kaparisati :mrgreen:

Inače ljudi sad je momenat, imaš sezonsku, pišaj je, hajmo svi malo jače pogurat nego inače, jer stvarno su poginuli danas za 3 boda. Ako ne kupimo bar 2000 ulaznica, zakonom zabraniti da iko spomene premijer ligu u gradu.
On je meni super golman a bgm i gradju i visinu ima.Zao mi samo Buze sto ispade sve ovako a vec bio u timu! Svi ce se oni nuditi Čeliku polako samo,svi ce kucat na vrata Bilinog da igraju za Čelik.Sad je voda na nasem mlinu.
Upravi bi predlozio nagradnu igru da organizuje na FB za ljude koji kupe 3 i vise karti tipa ono DOLAZITE LI NA UTAKMICU JESTE LI OBEZBJEDILI SEBI KARTU i da puste komentare gdje bi raja slikala karte i ucestvovala u igri.
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Talha dvije asistencije danas. Zadnjih par kola je bas digao formu. Takav nam treba iduce sezone
goku

Post Postao/la goku »

Ovo je nerealno kakav je teren!Odmah bi ja njih izbacio u kantonalnu…
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

Veliki naklon za ljude koji su ispratili Čelik u velikom broju na sve ijednom gostovanju tokom cijele godine, SVAKA ČAST.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
schalke 04

Post Postao/la schalke 04 »

Prvi gol(Vardin) sam već ranije vidio. Sad je klub objavio ovaj kratki video, pa sam vidio i drugi.

Teren i od sebe loš, a još sa ovom kišom, dobro se ikako igrati moglo i da se niko nije povrijedio...
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Bas velika pobjeda, jedna od vecih u zadnje vrijeme. Teren ocajan, sudija u drugom poluvremenu sve za domacina svira. Ovdje Barcelona ne bi ni boda izvukla.

Bio sam skeptican kad sam vidio da igramo 3-5-2, ali sve pohavle za strucni stab sto su se odlucili na taj potez. Samo se tako i moglo igrati, da se dugim loptama traze napadaci. Da smo imali u napadu nekoga ko zna zadrzati, odloziti loptu i napast dubinu bilo bi to jos bolje. Bajric je toliko spor da imam dojam da u mjestu trci.

Ali je zato sredina terena odradila odlican posao. Vardo, Talha i Kadric bas zakucali
Srce, čast i ponos!
Rob88

Post Postao/la Rob88 »

I neko kaze zlatno doba robijasa Zeničana ljubitelja celika bilo prije a gledaj danas u tesnju brojke robije simpatizera i svega. Respekt za sve nas ovo je prava prica oko kluba jezgro se kakvo se ranije nije imalo.
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Ako hoćeš da počastiš igrače kojom markom ali i podrškom, kupi koju kartu viška i vidimo se na Bilinom u Nedelju 8-)
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

PatrickBateman je napisao/la: 21 svi 2025, 21:47 Bas velika pobjeda, jedna od vecih u zadnje vrijeme. Teren ocajan, sudija u drugom poluvremenu sve za domacina svira. Ovdje Barcelona ne bi ni boda izvukla.

Bio sam skeptican kad sam vidio da igramo 3-5-2, ali sve pohavle za strucni stab sto su se odlucili na taj potez. Samo se tako i moglo igrati, da se dugim loptama traze napadaci. Da smo imali u napadu nekoga ko zna zadrzati, odloziti loptu i napast dubinu bilo bi to jos bolje. Bajric je toliko spor da imam dojam da u mjestu trci.

Ali je zato sredina terena odradila odlican posao. Vardo, Talha i Kadric bas zakucali
Koju poziciju je Hodzic danas igrao ako su ova trojica bili nazad?
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

samocelik je napisao/la: 21 svi 2025, 21:55 Ako hoćeš da počastiš igrače kojom markom ali i podrškom, kupi koju kartu viška i vidimo se na Bilinom u Nedelju 8-)
A dijaspora kupone nek kupuje
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Brotherze je napisao/la: 21 svi 2025, 22:03
PatrickBateman je napisao/la: 21 svi 2025, 21:47 Bas velika pobjeda, jedna od vecih u zadnje vrijeme. Teren ocajan, sudija u drugom poluvremenu sve za domacina svira. Ovdje Barcelona ne bi ni boda izvukla.

Koju poziciju je Hodzic danas igrao ako su ova trojica bili nazad?
Desni wing bek
Srce, čast i ponos!
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Nevjerovatno je prije svega koliko je ova liga ujednacena i koliko voljni momenat igra ulogu. Mi kondiciono nismo napredovali, ne vide se ni neki automatizmi u igri (jedino odbrana izgleda uvjerljivije i ulijeva povjerenje). Voljni momenat je ono sto pravi razliku. Velika vecina momaka je poginula danas na terenu, ostavila zadnji atom snage na Bilinom u subotu i lopta ih je nagradila. Sudija je katastrofalan bio, svojim neznanjem ili namjerno ne bih otvarao tu temu, ali ako nista tko god je gledao mislim da mu je jasno da nema nista od onih prica kako Celik kupuje pobjede. Pohvale idu timu kao cjelini jer ova pobjeda je zajednicka, i nas navijaca i igraca i trenera. U nedjelju, Zenico, ne sramoti se i napuni Bilino. 5000 minimum.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Tko je zabio drugi gol? Koliko sam vidio Hora je strijelac, ali pri slavlju sam primjetio da Benjo place i da mu je posebno drago. Klub je objavio da je Benjo zabio, a sofa i transfermarkt da je Hora.
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

Rz88 je napisao/la: 21 svi 2025, 22:12 Nevjerovatno je prije svega koliko je ova liga ujednacena i koliko voljni momenat igra ulogu. Mi kondiciono nismo napredovali, ne vide se ni neki automatizmi u igri (jedino odbrana izgleda uvjerljivije i ulijeva povjerenje). Voljni momenat je ono sto pravi razliku. Velika vecina momaka je poginula danas na terenu, ostavila zadnji atom snage na Bilinom u subotu i lopta ih je nagradila. Sudija je katastrofalan bio, svojim neznanjem ili namjerno ne bih otvarao tu temu, ali ako nista tko god je gledao mislim da mu je jasno da nema nista od onih prica kako Celik kupuje pobjede. Pohvale idu timu kao cjelini jer ova pobjeda je zajednicka, i nas navijaca i igraca i trenera. U nedjelju, Zenico, ne sramoti se i napuni Bilino. 5000 minimum.
Tačno tako. Motivacija je ključna kad imaš ovako neke prosječne igrače u timu. Šta kaže Čerim na jednom pressu, zavaralo ih prošle godine što su bili 4. pa odlučili zadržati kostur tima, a uslijedila borba za opstanak. Treba biti pametan i dobro razmisliti koga od njih zadržati i gdje su najveće rupe koje treba popuniti, ne treba nas ovo na kraju ponovo zavarati pa se zajebati za narednu. Jusića obavezno ostaviti u stručnom štabu, nadam se da je Regoje jedan od onih trenera koji će se na svojim trenerskim počecima proslaviti u Čeliku. Rijetko koji trener koji se ovdje učio raditi da je i valjao.
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Svi su odigrali odlicno,svi su izgarali ,isli glavom na kopacku.Ovo je Celik koji zelim gledati,voljni momenat je prisutan,nema kurcobolje.Regoja je ovo super poslozio,formacija sa visokim stoperima(posto imamo niskog golmana).Isakovic,Durmo,Marin,Horic,Vardo i ostsli super odigrali,izmjene odlicno odgovorile zadatku(bez kartona I povreda odigrali)ali Talha mi je ovu tekmu odigrao vrhunski!!!
Odgovori