NK Čelik
Re: NK Čelik
Da li neko ima slucajno sliku UZAVRELI GRAD jer zelim isprintati na majicu, ukoliko neko ima neka mi posalje u privatne poruke ili da ovdje postavi.
LimVo likČe
-
Evo haman ce se crtat nove linije za opstanak. Buducnost Banovici pred gasenjem.
Moze li ti ovo pomoci?

Pogledacu ako negdje imam u vecoj rezoluciji
A kako ovi klubovi taman pred nase tekme proglasavaju bankrote, strajkove, gasenja... A onda zapnu kao da je finale LP

Samo Čelik zenički !!!
I Gradina je na jesen bila skoro ugasena pa nas dobise, nek se gasi ko hoce, nema sekunde opustanja hehe.
Sretno sutra svima koji idu u Tesanj.
Sretno sutra svima koji idu u Tesanj.
To gašenje klubova i istupanje se nikada nije desilo nego to koriste kao alat za pritisak na opstinske nivoe da im dodijele više novca. Budućnost jucer dobila 44 000 KM valjda im načelnik manje opredijelio nego ranije pa sada proglašavaju svakakve scenarije da izvuku jos para. Svake sezone po 3-4 puta to rade iste klubovi zadnjih 10 godina. Zvijezda, Gradina, Budućnost itd itd..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Mislio sam na onaj grafit sto ima u gradu UZAVRELI GRAD ali treba mi slika tog crteza(grafita) uradjena na kompu, ali hvala sto si pokusao pomoci
LimVo likČe
bartoli je napisao/la: ↑20 svi 2025, 21:59Mislio sam na onaj grafit sto ima u gradu UZAVRELI GRAD ali treba mi slika tog crteza(grafita) uradjena na kompu, ali hvala sto si pokusao pomoci

Teren u Tešnju je KATASTROFA, samo da ne bude nekih povreda 

https://www.facebook.com/share/p/15zd6r ... tid=qi2Omg
Vjerovatno i najgori teren u državi ukljucujuci i kantonalne lige.
Samo izbijati i ležati.
Vjerovatno i najgori teren u državi ukljucujuci i kantonalne lige.
Samo izbijati i ležati.
Pa eto I ti sad pises o tome kako je mentalitet prije bio 0 a prelistao sam malo postove i vidim da si aktivan kako sam kazes od 2012 i kako ti mozes reci sta je bilo prije ili opisati jedno gostovanje ako nisi bio? Spominjes cifre u Banja Luci jel znas sta se sve desavalo prije? Jel znas da su lesinari jedne godine bacani sa tribine i dobili takve batine u autobusu a ti imas kup 3 dana poslije sta mislis ko ce ti dati autobus? Tad je otislo 25 robijasa u BL policija ti kaze mi vam ne mozemo garantovati sigurnost a ti opet odes. Valjalo je doci prije do BL nije bilo autoputa. Prevoz za dalja gostovanja je bio najveci problem jer je skoro svako gostovanje autobus bio polupan kad ga i ako uspijes dobiti. Nekad od domacih navijaca a nekad od nas samih jer vozac npr nece da otvori vrata a tebe napadaju moras se braniti. Jel znas da je tuzla imala "istok" nekad tu nas je bilo uvjek puno. Po vecini gradova smo se setali nekad i bez pratnje policije ako ti neko napadne verbalno ili slucajno baci kamen iz daljine ides i ganjas ga izmedju zgrada. Zamisli sa zeljeznicke do Koseva/Grbavice doci nije blizu. Od rata Robijasi su imali reputaciju gdje god da odes svi su imali hajde da kazemo respekt. Nije bilo lako zaletit se na nekog a znas da su sedmicu prije polomili sve u Bugojnu ljudi i dan danas traume imaju. Previse je gostovanja i belaja bilo da bi ja tebi sad ovde pisao i objasnjavao al vjeruj mi bilo ih je. Danjasnja ekipa Robijasa nikad nista nisam lose mislio niti cu brojka je manje oni su kompaktniji i svaka im cast za sve sto rade ali meni je samo zapalo za oko to "zlatno doba" ja smatram da je ono proslo ali se iskeno nadam da ce ponovo doci. I veliki broj Robijasa na gostovanjima je starijih momaka koji su trenutno na zapada i dizu atmosferu na utakmicama i dobar dio njih je bio u BL. I ponavljam na daljim gostovanjima najveci problem je bio prevoz zbog toga manja brojka ali domace su uvjek bile 80% tribine popunjeno momcima a i curama od 15-30 godina naravno bilo je i starijih bilo je i djece ali neka ih oni su buducnost tribine!Allgunsblazing je napisao/la: ↑20 svi 2025, 11:10Reci da je ovo zlatno doba ispada da prije njih valjalo? Ko je to rekao? Gdje to pise?Premier je napisao/la: ↑20 svi 2025, 09:38 Organizacijski nivo se ne moze mjeriti uopste sad i tad kad se svi slazu da je bilo ludilo Na tribinama i protiv slabijih protivnika. Kako je bilo tesko napraviti koreografiju sa par hiljada ljudi, paliti baklje a da ne Gore samo Na jednom mjestu organizovati prijevoz ili bilo sta slicno a opet se sve radi ko. I prije je bilo pritisaka, povlacenja nozeva, tuca na tribini i izvan nje Ali si uvjek u jedno bio siguran gdje god da ides bio si strah i trepet! Korteo vise puta kroz Sarajevo o drugim gradovima da ne pricamo! Trenutna ekipa Na jugu je dobra u svakom smislu Ali kad se zapad aktivira onda to svuci Puno bolje jer pola juga je Na zapadu! Koliko puta je istok i zapad izvlacio navijanje protiv zeljeznicara npr kad smo igrali 1 kolo ja mislim zadnji put u premier Ligi. Navija jug al kad se aktivira istok i povede navijanje ori se sve!Jug je dobar trenutno u svakom smislu samo reci da je Ovo Zlatno doba robijasa ispada da sve prije njih Nije valjalo. Ali Svako Ima pravo Na svoje misljenje.
Prije 2 godine je bilo 35 godina Robijasa. Ne 5 ili 10 godina, vec 35. To pokazuje da trenutni Robijasi itekako cijene sve ono sto je bilo prije njih. Medjutim, cinjenica je da su ovo momci kojima su prolazile transe za klub kroz ruke, a nisu marke uzeli. Cinjenica je da nisu odustali ni u Kantonalnoj ligi od Celika. "Kad si na dnu, kad ne ide, zelim da znas da i tada ce..." To su zivjeli. Mnogi nisu, mnogima je bilo iz ponizenja ici na utakmicu protiv Novog Sehera ili Vares. Opet, mnogi od tih sto vode Robijase su bili tu i prije 10 i prije 15 pa i vise godina. Sa stotinama gostujucih utakmica. I vjerujte da vece postovanje imaju oni prema svima koji su nekada bili Robijasi nego sto ti sto su nekada bili Robijasi, a vise nisu spremni da nose taj teret, imaju prema njima.
Do najvecih problema i dolazi kada se ti "stariji" Robijasi sjete da bi mogli doci na jug pa onda zahtjevaju neko postovanje, a nece da postuju ljude koji obidju Bosnu uzduz i poprijeko. Ako neko drugi sada radi koreografije, neko drugi radi grafite, neko drugi se brine o bubnju ili se brine o kopu ili se brine o transparentima pa glavu razbija gdje i kako proci da se ne desi neka "sramota", zasto onda mi ne postujemo takve ljude? Zato sto su mladji? Dobro, ali oni se sad o tome brinu, oni su tu svaku utakmicu, oni nose to breme i nose to ime koje su generacije Robijasa gradile.
-
Da sumiramo u susret današnjeg meča
Teren katastrofa, sudija "balavac" koji vjerovatno neće ni probati biti dorastao zadatku, ekipa oslabljena i za kraj ne postoje uslovi, za obezbjediti prijenos...
Teren katastrofa, sudija "balavac" koji vjerovatno neće ni probati biti dorastao zadatku, ekipa oslabljena i za kraj ne postoje uslovi, za obezbjediti prijenos...
-
Biće prenos na yt, ako se tekma uopšte bude i igrala.
-
Jedino ako TOŠK bude prenosio...
Meni nema nikakve objave kluba od Marin igrač utakmice tj zadnja 24 sata, kao da se ni ne igra utakmica.
Tošk nikad ne prenosi utakmice. I Stupčanica kao gost prije 2 kola je prenosila svoju utakmicu iz Jelaha protiv Toška. I Čelik je prošle godine radio svoj prenos.
Tošk nikad ne prenosi utakmice. I Stupčanica kao gost prije 2 kola je prenosila svoju utakmicu iz Jelaha protiv Toška. I Čelik je prošle godine radio svoj prenos.