NK Čelik

Avenija

Re: NK Čelik

Post Postao/la Avenija »

slika

Ne znam zašto zvanična klupska sa svojih 25k pratilaca ne podijeli ovu objavu uz poziv Čelikovci svi u Tešanj. Da se odazovu i simpatizeri i popune uz Robijaše kop u Tešnju do kraja. Treba supporta i Robijašima.

https://www.facebook.com/share/p/1FUN1i ... tid=qi2Omg
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
gaaillc06

Post Postao/la gaaillc06 »

Cinvict35 je napisao/la: 19 svi 2025, 18:27
Brotherze je napisao/la: 19 svi 2025, 17:08
Avenija je napisao/la: 19 svi 2025, 16:52

Ne treba nikako čekati zadnje kolo u kojem moras pobjediti da bi ostao u ligi. Šta treba našim igračima da se svežu noge od pritiska :D ili da Gradini legne premija od nekih klubova pa da zapnu.
Što prije rjesiti pitanje opstanka ako je moguce već u Tešnju i opet u nedelju imamo 4-5 000 ljudi na stadionu što smo dostigli teškom mukom i dobrim rezultatima.
Kiksace sigurno i ostali pa mozda i 3-4 boda budu dovoljna za opstanak. Evo Jedinstvo u Olovu nek zijani naredno kolo i mi smo rijesili skoro opstanak. Ali trebamo svakako pokusati sto vise bodova osvojiti radi sto bolje pozicije na tabeli a i radi publike
Slazemo se svi al od svega je najbitnija ta brojnost zapada zbog ti j..b..nog kesa ,jer lijepo je kad ti 3 ili 3,5 rutonja na zapadu donese platu svim prvotimcima i strucnom stabu.
To bi trebao bit prvi i glavni cilj uprave napravit dobru ekipu (izmislit sredstva pod bilo koju cijenu) da bi imao prosjek zapada 3000 do 4000 rutonja i eto kesa ,s tim sto cu ja i moja ekipa vjerovatno predlozit na skupstini da zapad napokon bude 10km.
nije Zenica grad za te cijene. Bolje je 3000 po 7 KM nego 2000 po 10.
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Avenija je napisao/la: 18 svi 2025, 23:24 https://www.youtube.com/watch?v=BrROaujBVCA

jel bio ko ovdje, kad nisam poginuo u guzvi, ne znam jesam imao punih 18

0-2 lagano pred ovom ruljom se ne gubi, domaci teren :mrgreen:
Bio sam ja, dobro se sjecam kao da je bilo jucer 🤣
Ubio se ko konj na kembridzu, cimburijada bila taj dan, i onda vozom na tekmu.
Znam samo da sam poslije tekme, sa dvojicom drotova se potukao, dodjose jos trojica i tu me lagano spenglase. Prenocio u muriji. Tek nakon 5 godina dobijem poziv na sud u Zepce.
Napad na ovlasteno sluzbeno lice, dobijem uslov 2 godine, ako prekrsim godina tvorza.
Al vazna 3 boda 😁😁
moSa likCe
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

gaaillc06 je napisao/la: 19 svi 2025, 19:29

Kiksace sigurno i ostali pa mozda i 3-4 boda budu dovoljna za opstanak. Evo Jedinstvo u Olovu nek zijani naredno kolo i mi smo rijesili skoro opstanak. Ali trebamo svakako pokusati sto vise bodova osvojiti radi sto bolje pozicije na tabeli a i radi publike
Slazemo se svi al od svega je najbitnija ta brojnost zapada zbog ti j..b..nog kesa ,jer lijepo je kad ti 3 ili 3,5 rutonja na zapadu donese platu svim prvotimcima i strucnom stabu.
To bi trebao bit prvi i glavni cilj uprave napravit dobru ekipu (izmislit sredstva pod bilo koju cijenu) da bi imao prosjek zapada 3000 do 4000 rutonja i eto kesa ,s tim sto cu ja i moja ekipa vjerovatno predlozit na skupstini da zapad napokon bude 10km.
nije Zenica grad za te cijene. Bolje je 3000 po 7 KM nego 2000 po 10.
Uz dobru atraktivnu igru i naravno da si konstantno od 1 do 3 mjesta ,nije to nista,svejedno da li je 7 ili 10km.
Na brojnost utjece rezultat/tabela i atraktivnost protivnika
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Kakvo bolan 10 KM to mozes kad udjes u Wwin ligu pa Sarajevo europske tekme bilo 12 maraka pa sarajevski posljednji derbi je Sijever 5,Istok 10.KM gdje su najzesci pitari veterani Horde Zla. Ti bi Hadzice,Tuzlu Igman ,Kakanj,Vitez,Capljinu,Gosk i slicne stavio 10 ,sto kaze ovaj bolje 3000 po 7KM nego 1000 po 10 maraka,treba i realnosti a ne zanosit se.
Koja bolan atraktivnost Gosk ,Igman i ostali a sta ako ne budes u vrhu a ti stavis 10 budes u sredini i dole raja ce dolazit ili vracat u pola sezone cijene a naravno ne mozes ne ide tako.
U Tesnju rastereceno i pokusat sto bolji rezultat izvuc bar bod uzet i sto prije opstanak rijesit i pripremat se za iducu sezonu
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Avenija je napisao/la: 19 svi 2025, 16:52

Ne treba nikako čekati zadnje kolo u kojem moras pobjediti da bi ostao u ligi. Šta treba našim igračima da se svežu noge od pritiska :D ili da Gradini legne premija od nekih klubova pa da zapnu.
Što prije rjesiti pitanje opstanka ako je moguce već u Tešnju i opet u nedelju imamo 4-5 000 ljudi na stadionu što smo dostigli teškom mukom i dobrim rezultatima.

Vise od 7 km zapad nema teorije za ovu ligu!
Ako hocete vec sta predloziti predlozite eto istok 12 km i bice kesa ko bude iso na istok :) Al je pitanje hoce li iko ici ;) Znamo i odgovor,nece!! E tako ti nece bolan dolaziti raja na zapad ako je 10 km
za ovu kaljuza ligu.
Ulaznice su itekako u skladu s ovom ligom a ko hoce pomoc klubu neka eto pomogne,imas opcija svakakvih pa bujrum.
12 igrac,VIP,celicni zid i tako dalje.
Cinvict35

Zamorano je napisao/la: 19 svi 2025, 21:44

Vise od 7 km zapad nema teorije za ovu ligu!
Ako hocete vec sta predloziti predlozite eto istok 12 km i bice kesa ko bude iso na istok :) Al je pitanje hoce li iko ici ;) Znamo i odgovor,nece!! E tako ti nece bolan dolaziti raja na zapad ako je 10 km
za ovu kaljuza ligu.
Ulaznice su itekako u skladu s ovom ligom a ko hoce pomoc klubu neka eto pomogne,imas opcija svakakvih pa bujrum.
12 igrac,VIP,celicni zid i tako dalje.
Nikako nisu u skladu najbolji i najuslovniji stadion u BiH i tebi puno 10km a na seoskim stadionima placa se 10 km.
Kome je puno 10 km neka ide na istok za 7km.
Ko ce dat 7km za zapad dace i 10km.
A itekako ce bit atraktivna liga,historiska 1LF nikad jaca ,zanimljivija i bolja.
Samo je uslov za te cijene karata ulog i pravljenje ekipe ,odnosbo koji si na tabeli i kako meljes protivnike.
Zenica bi to ispostovala 100% sa 4000 samo igra ,tabela a vi pricajte sta hocete,a pomoc klubu je sasvim druga stvar i pojedinacna mogucnost ,finansiska i sl.
Sad kad bi dzaba stavio i ovakve cijene isto bi bili raje gire dole 100 ljudi
Zadnja izmjena: Cinvict35, dana/u 19 svi 2025, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Cinvict35

BatistutA19 je napisao/la: 19 svi 2025, 21:18 Kakvo bolan 10 KM to mozes kad udjes u Wwin ligu pa Sarajevo europske tekme bilo 12 maraka pa sarajevski posljednji derbi je Sijever 5,Istok 10.KM gdje su najzesci pitari veterani Horde Zla. Ti bi Hadzice,Tuzlu Igman ,Kakanj,Vitez,Capljinu,Gosk i slicne stavio 10 ,sto kaze ovaj bolje 3000 po 7KM nego 1000 po 10 maraka,treba i realnosti a ne zanosit se.
Koja bolan atraktivnost Gosk ,Igman i ostali a sta ako ne budes u vrhu a ti stavis 10 budes u sredini i dole raja ce dolazit ili vracat u pola sezone cijene a naravno ne mozes ne ide tako.
U Tesnju rastereceno i pokusat sto bolji rezultat izvuc bar bod uzet i sto prije opstanak rijesit i pripremat se za iducu sezonu
Nisi informisan cjene karata na Kosevo su
6km
12km
15km
25km
Mada nismo mi Sarajevo naravno al eto moze bar taj zapad 10km
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

Edin Osmanović iz Kalesije delegiran na meč Tošk Čelik.
Inaće na ovako teške mečeve šalju starije iskusnije sudije pa je neobično sto on sudi meč.
Blizak prijatelj od admina one stranice prva liga koji dva dana već posvećuje objave sudiji koji je pogresio jedan jedini ofsajd na meču Čelik Stupčanica kao da je ovo liga prvaka a ne liga federacije.

Nisam nikako pisao o sudijama od kako pišemo na ovom forumu ali mislim da je ovaj delegiran da "poklekne" pod pritiskom domaćih, mlad neiskusan bla bla, pogotovo će biti teško igrati jer na onom terenu imas 3000 teških duela i guranja. Nek ne bude kriterij 50-50 eto ti 300 ubacaja iz opasne situacije u 16.

Ipak vjerujem u ekipu, danas sam pricao sa kapitenom, nabrijani su da nastave niz.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Ma ne dolaze ljudi radi stadiona nego radi igre tako da ako mi budemo na nivou dolazice i vise navijaca.

Pa i oni u Rahicu imaju natkrivenu tribinu i sjede na istim stolicama kao i mi samo su nase puno prljavije, tako da sam stadion i to sto je najbolji u drzavi ne znaci puno ako nema rezultata.

Ove cijene su taman za ovaj nivo i kakvi su protivnici.
BatistutA19

Cinvict35 je napisao/la: 19 svi 2025, 21:57
BatistutA19 je napisao/la: 19 svi 2025, 21:18 Kakvo bolan 10 KM to mozes kad udjes u Wwin ligu pa Sarajevo europske tekme bilo 12 maraka pa sarajevski posljednji derbi je Sijever 5,Istok 10.KM gdje su najzesci pitari veterani Horde Zla. Ti bi Hadzice,Tuzlu Igman ,Kakanj,Vitez,Capljinu,Gosk i slicne stavio 10 ,sto kaze ovaj bolje 3000 po 7KM nego 1000 po 10 maraka,treba i realnosti a ne zanosit se.
Nisi informisan cjene karata na Kosevo su
6km
12km
15km
25km
Mada nismo mi Sarajevo naravno al eto moze bar taj zapad 10km
Eo ja sad na gogle trazio posljednji sarajevski derbi Sijever 5 ,Istok (najzessci potari 10 ) a finale kupa je Zapad 15 a to 25 je galerija Zapad i Vip 100i ti poredis Sarajevo i Zenicu i finale kupa BiH i sarajevski derbi sa Hadzicima Kaknjom Goskom Capljinom Tuzlom i ostalim .Moras shvatit da je njima liga prvaka kad dodje Celik u ta manja mjesta,nerealan si druze totalno a ko zeli pomoc ode odnese novac u klub i pomognes .Sad bilo 4000 protiv Stupcanice i ti kontas to ce bit brojka odmah dizi cijene ,nadam se da nije glupa uprava i naivna.
Ovo ti je plafon za ovu ligu ove cijene.
Uprava mora trazit novac preko sponzora a nece ti nit mogu navijaci gurat Celik da osvoje ligu nit ces bit u vrhu sto ces podignit cijenu ulaznica..Kako ti onda mislis imat budzet od 10 miliona preko navijaca mozda ili sponzora,lahko je vodit klub u nizim ligama trebas ti sponzore naci za nesto vise ili se pomiri da nam je ovo plafon ova liga i ovaj domet uprave.
Shvati ti da navijaci ne mogu gurat klub da udje u Wwin ligu i da prave buddzet od 10 miliona sto ce ti trebat kad udjes da budes neki faktor u ligi ..Da li je to sposobna uprava ja ne znam ako nije boze moj ovo je nas domet i liga pomiri se sa tim.
BatistutA19

Brotherze je napisao/la: 19 svi 2025, 22:28 Ma ne dolaze ljudi radi stadiona nego radi igre tako da ako mi budemo na nivou dolazice i vise navijaca.

Pa i oni u Rahicu imaju natkrivenu tribinu i sjede na istim stolicama kao i mi samo su nase puno prljavije, tako da sam stadion i to sto je najbolji u drzavi ne znaci puno ako nema rezultata.

Dobro si i reko vala stolice iste svugdje ,a jaki atraktivni protivnici su nema govora😁😁Ma uprava mora naci sponzore ti ako hoces jaku ekipu za vrh i ako hoces uci u Wwin ligu ili sutra bit neki faktor kad udjes,pa ne mogu navijaci ,ti ces morat imat 10 miliona budzet,preko ulaznica ili zidova ili fan shopa ,to mozes u nizim u ligama ,mozes ti pomoc ali neku prevagu napravit bez sponzora zaboravi i ulazak i vrh ove lige i pomiri se sa ovom ligom .Vidjece se i domet uprave i sposobnost,nije lahko klub vodit ako ne mogu pomirit se treba uzivaj u ovoj ligi i cao.
Cinvict35

BatistutA19 je napisao/la: 19 svi 2025, 23:45
Brotherze je napisao/la: 19 svi 2025, 22:28 Ma ne dolaze ljudi radi stadiona nego radi igre tako da ako mi budemo na nivou dolazice i vise navijaca.

Dobro si i reko vala stolice iste svugdje ,a jaki atraktivni protivnici su nema govora😁😁Ma uprava mora naci sponzore ti ako hoces jaku ekipu za vrh i ako hoces uci u Wwin ligu ili sutra bit neki faktor kad udjes,pa ne mogu navijaci ,ti ces morat imat 10 miliona budzet,preko ulaznica ili zidova ili fan shopa ,to mozes u nizim u ligama ,mozes ti pomoc ali neku prevagu napravit bez sponzora zaboravi i ulazak i vrh ove lige i pomiri se sa ovom ligom .Vidjece se i domet uprave i sposobnost,nije lahko klub vodit ako ne mogu pomirit se treba uzivaj u ovoj ligi i cao.
I ja jos gori s kim sam se ja nasao prepirat ,imas to neko svoje misljenje,kao i ja svoje tako da preskoci me molim te i nemoj ti mene molim te ubjedzivat jer me bas ti od svih nemozes ubjedit.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Mislim da bi od naredne sezone trebalo samo zapad podići na 8KM, istok i jug ostaviti 6KM i 5KM. Istok polako oživljava, kome je puno zapad 8KM, lagano na istok još se šta i uštedi :mrgreen:

Treba malo i dugoročnije razmišljati, doći će taj ulazak u PL kroz sezonu, dvije, tri, nebitno, onda zapad mora biti 10KM u ligi 10 prepunoj derbija, jeftinije ne može, a preveliki skok bi bio sa 7 na 10, skoro 30%.

Također prva liga će biti duplo kvalitetnija naredne sezone, sasvim opravdano je da se koriguje cijena zapada.

I za kraj postoje sezonske ulaznice, koje su stvarno bagatela za članove kluba, plus su važile za kup, zapad ove sezone po utakmici ispod 3KM.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
BatistutA19

Nije to prepiranje ,niko.se ovde ne prepire Conwictis samo razmjenjuju misljenja ,ja samo tvrdim ti sto pricas neku borbu za vrh jaka ekipa ti moras sponzore imat tj uprava da ih obezbijedi i da plati igrace a navijaci ne mogu finasirat klub za neki veci iskorak ili ulazak ili za par sezona da si konkurent vodecim klubovima.i nekim budzetom od 10 miliona sto ces morat imat ili se pomiri da su nam atraktivni protivnici Hadzici i Gosk Olovo i slicni.To se nekad moglo Kanton i 2 liga a sigurno neces i ne moze se uci u ligu sa 12 igracem,zidovima ili sto ce neko dres kupit i slicno.
Odgovori