NK Čelik
Re: NK Čelik
Ma igraju momci ekstra, nema im se sta reci. Lideru tabele nisu dopustili sut u okvir gola i imaju posjed lopte od 65%. Samo tsko da nastave i bit ce ovo sigurna pobjeda.
- Juzni Front 1988
Sta kaze ovaj kreten od komentatora " sasvim solidna posjeta"
Klosaru 3 ili 4 kluba iz pl imaju vecu posjetu, ostalo talasika. Jel te stid..
Klosaru 3 ili 4 kluba iz pl imaju vecu posjetu, ostalo talasika. Jel te stid..
moSa likCe
Auuu sta Durmo skide sad, hajde nece li se napokon vratiti u formu.
Pritisnuli su nas bas, nasi izgledaju doata umorniji al valjda izdrzimo
Pritisnuli su nas bas, nasi izgledaju doata umorniji al valjda izdrzimo
Dobri smo i zaslužujemo pobijediti, ali imamo teško domaćinsko suđenje.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Spasi nas pomocni sudija sad, nije bilo ofsajda al eto dosta su nas zakidali, mora nekad i u nasu korist hehe.
Kod nas vise od pola ekipe ne moze trcat vise, kondicija nam je bas tanka
Kod nas vise od pola ekipe ne moze trcat vise, kondicija nam je bas tanka
- Juzni Front 1988
Cist im gol ponisti. Dobar ovaj Abdulahi ima ga na sve strane, valjao bi nam samo tako
moSa likCe
Nije valjda i Talha povrijedjen, zadnjih pola sata smo bas pali, na kondiciji moramo puno raditi za narednu sezonu.
-
Ja tvrde utakmice dobi čir.Ovo drugo polu vrijeme baš teško jer nam je klupa tanka ko flis papir, od napadača koji nema gola pa dole do odbrane.Živim za dan kada ćemo ovakve na Bilinom gaziti a ne da imaju incijativu.
Boli me tuki za offside jel bio ili ne kad se sjetim šta su nama radili.3 bobe bitne, ovjerena pobjesa protiv Bratstva, idemo invazija u Tešanj u srijedu i pokušati Xić izvući ostale dobiti kući i to je to, Supčanica zasluženo u vrhu ne igraju ostali ni blizu kao oni.
Mašić ne može protiv svog Čelika igrati
Boli me tuki za offside jel bio ili ne kad se sjetim šta su nama radili.3 bobe bitne, ovjerena pobjesa protiv Bratstva, idemo invazija u Tešanj u srijedu i pokušati Xić izvući ostale dobiti kući i to je to, Supčanica zasluženo u vrhu ne igraju ostali ni blizu kao oni.
Mašić ne može protiv svog Čelika igrati

Zadnja izmjena: Guest.1945, dana/u 17 svi 2025, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
Jel bio penal nad Šerom šta kazu kamere.?
Zadnjih 5 gol razlika 10:0
Invazija na Tešanj 500 sociosa
Ne znam da li ste čuli u prenosu ali nakon meča stadion se cijeli sjetio Jusica te smo smo skandirali Amar Jusic!
Kad zapad zagrmi Navijamo Navijamo trese se krov.
Zadnjih 5 gol razlika 10:0

Invazija na Tešanj 500 sociosa

Ne znam da li ste čuli u prenosu ali nakon meča stadion se cijeli sjetio Jusica te smo smo skandirali Amar Jusic!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Daje na zapadu kakvu koreografiju napraviti, srušila bi se tribina.Nadam se da će nekada velika koreografija osvanuti preko cijele tribine.Avenija je napisao/la: ↑17 svi 2025, 21:13 Jel bio penal nad Šerom šta kazu kamere.?
Zadnjih 5 gol razlika 10:0![]()
Invazija na Tešanj 500 sociosa![]()
-
Dugo na Bilinom nije bilo domacinsko sudjenje kao veceras. I pritom ne mislim na ponisten pogodak to je bas tesko vidjet i takve sam greske uvijek razumio. Sitni faulovi, dueli koji su 50 50 otisli su na nasu stranu al valjda smo to i zasluzili...Momcima se nema sta reci igrali su protiv najbolje ekipe koja je i pokazala zasto su najbolji...Mi dok smo imali kondicije i igrali smo kad nas je kondicija napustila tad su gosti izgledali ko Barcelona
-
Isto tako nam nije penal svirao u prvom poluvremenu, toliko o domacninskom suđenju..
Srce, čast i ponos!
Samo jedno pitanje za sve, gdje je do sada bio ovaj Masetic?
Momak odigrao skoro bez greske.
Momak odigrao skoro bez greske.
Uz Jedinstvo u 2 kolu Klis u playoffu i danas protiv šumara su 3 najbolje utakmice sa najboljom atmosferom na kojim sam ikad bio (naravno utakmice Čelika).
Ma kad u PL onako ocigledno mogu Borcu i Zrinjskom stimati ovo danas nije nista strasno.ZenickiČelik je napisao/la: ↑17 svi 2025, 21:23Dugo na Bilinom nije bilo domacinsko sudjenje kao veceras. I pritom ne mislim na ponisten pogodak to je bas tesko vidjet i takve sam greske uvijek razumio. Sitni faulovi, dueli koji su 50 50 otisli su na nasu stranu al valjda smo to i zasluzili...Momcima se nema sta reci igrali su protiv najbolje ekipe koja je i pokazala zasto su najbolji...Mi dok smo imali kondicije i igrali smo kad nas je kondicija napustila tad su gosti izgledali ko Barcelona... Ova danas publika je pokazala da je Celik i dalje IN u Zenici. Danas je se doslo zbog Celika na stadion i Celik je to vratio na najbolji moguci nacin. Svaka cast svima. Do kraja hrabro zajedno
![]()
Momci se maksimalno borilo, Masetic sve bolji, Martinovic dosta duela osvojio i isceprkao onu loptu za go, Popovic standardno dobar. Sero nervozan i sreca da nije nekog laktom zakacio jer je mogao crveni dobit.
Vardo napokon jedan pametan zuti dobio hehe. On, Talha i Medjuseljac borbeni ali fali kvaliteta. Hodzic i Horic solidno, Smajlovic imao dosta problema u odbrani jer je imao brzog Mujarica na svojoj strani.
Sada smo u dosta boljoj situaciji i vise ne bi trebalo biti problema ali treba do kraja jako igrati.
Zadnja izmjena: Brotherze, dana/u 17 svi 2025, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.