NK Čelik

RubikovaKocka

Re: NK Čelik

Post Postao/la RubikovaKocka »

pasha je napisao/la: 20 srp 2024, 19:11
RubikovaKocka je napisao/la: 20 srp 2024, 19:00 Velika greška uprave što ne dovedoše ovog momka, a moglo se sigurno.
Vazdu je li?

2:2
Da da
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Stara boljka slabo reagujemo na presing protivnika, ali ima igra nekog smisla, uz par malo jacih pojacanja ovo bi moglo fino izgledati.

P.S. Durmo da ima metar i devedest sad bi u Bundesligi bio :pray:
Srce, čast i ponos!
pasha

Post Postao/la pasha »

RubikovaKocka je napisao/la: 20 srp 2024, 19:17
RubikovaKocka je napisao/la: 20 srp 2024, 19:00 Velika greška uprave što ne dovedoše ovog momka, a moglo se sigurno.
Vazdu je li?

Da da
Treba li nam novi Hrelja u ekipi?
Cap13

Post Postao/la Cap13 »

Samo da pitam jel Prguda sa brojem 21, ako jest potanak je. Smajlović baš ima potencijala. šteta dva gola iz dvije naše greške. Pogotovo kod drugog kad se okliznuo Nenad, ali po mom mišljenju nije ovo loše. Prva je pripremna i odma jedna od jačih konkurenata. Igramo kao Engleska pod Southgateom, moramo primit gol da bismo postigli. Uz par pojačanja u vezi ovo će izgledati dobro. Sad vidjeti novih 11.
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Nije se Nenad okliznuo nego desni bočni, kosica. Sad na terenu novih 11 igrača.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

pasha je napisao/la: 20 srp 2024, 19:21
RubikovaKocka je napisao/la: 20 srp 2024, 19:17
Vazdu je li?

Da da
Treba li nam novi Hrelja u ekipi?
Kako znas da bi bio novi "Hrelja" ?
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

13 klubova promjenio do sad, a ima 26 godina. Nesto nije ok s njim.

Solidna utakmica. Fale nam bekovi i defanzivni vezni.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Sve u svemu ako nam je Stupcanica jedan od rivala za titulu ja mislim da se mozemo borit. Iskreno nista specijalno nisu pokazali i da su nas nesto nadigrali. Mislim da nam je malo svima jasnije na koga se sve moze racunat ozbiljnije a na koga bas i ne. Ja bih samo zamijenio Vardu za Prgudu i to je manje vise to. Ne treba se suditi na osnovu jednog poluvremena ali hvalili ste tog Prgudu a ja govorio da nije nista specijalno. Ja mislim da sam bio u pravu i po meni je bio jedan od slabijih danas uz Musu.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Allgunsblazing je napisao/la: 20 srp 2024, 20:29 13 klubova promjenio do sad, a ima 26 godina. Nesto nije ok s njim.

Krila?
zastava

Post Postao/la zastava »

Po meni solidno prvo poluvrijeme i prva utakmica. Drugo i nije na neki komentar jer smo i mi i oni bili izbij nabij.
U prvom smo imali dobrih momenata, mada su i oni bili dobri. Na sredini su dobri i imaju onog 6 sto iznosi loptu. Mi dali lijepe golove, pogotovo za prvi fina akcija i dobar go masica.
Od novajlija, 11 je dobar, al fali mu jos malo adaptacije, 21 solidan, al vidi se da je zelen, ne bi se na njega mogli osloniti. Stoper odradio ok posao. Desni bek je junior koliko sam cuo na tekmi i dobar je bio, mada glupa greska kod gola. Doduse, kod njega je bio i nakvasen teren. Lijevo krilo dobar.
Ovi nasi stari igraci solidni, masic i durmo se izdvajaju standardno.
Obzirom da je prva pripremna, nije lose, al ima prostora za napredak.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

prisonbreak je napisao/la: 20 srp 2024, 20:36
Allgunsblazing je napisao/la: 20 srp 2024, 20:29 13 klubova promjenio do sad, a ima 26 godina. Nesto nije ok s njim.

Krila?
Manje fale nego bekovi i defanzivni vezni. Oba krila danas upisala asistenciju.
Ludilom predoziran

Post Postao/la Ludilom predoziran »

Cap13 je napisao/la: 20 srp 2024, 19:30 Samo da pitam jel Prguda sa brojem 21, ako jest potanak je. Smajlović baš ima potencijala. šteta dva gola iz dvije naše greške. Pogotovo kod drugog kad se okliznuo Nenad, ali po mom mišljenju nije ovo loše. Prva je pripremna i odma jedna od jačih konkurenata. Igramo kao Engleska pod Southgateom, moramo primit gol da bismo postigli. Uz par pojačanja u vezi ovo će izgledati dobro. Sad vidjeti novih 11.
Nije Nenad nego Babić se okliznuo
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Sa tri-četri provjerena pojačanja može se napasti PL i sa ovakvom ekipom. Najvise me zabrinjava sto nikoga ne dovodimo od potencijalno dobrih igrača na nama deficitarnim pozicijama poput Resića. Ode u TOŠK.

Šta znam bek, krilo i neko ko Vazda da moze stati na loptu nam trebaju..
Ima tu dosta posla i razmisljanja, sta Masić se povredi ko je rezerva ? Sreća mjesec do početka prvenstva pa ima vremena ali mislim koga dovedemo iduce 2 sedmice to je to.

Peta medjusobna utakmica protiv Stupčanice i nula pobjeda jos uvijek. :x
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies

Post Postao/la phillies »

Treba jos rada, sreca pa je prvenstvo za mjesec dana.

Lijepa asistencija Smajlovica za gol Masica, koji se bas trudio i trcao, Martinovic - moglo bi biti nesto od njega, izgleda jak, desni bek (jel to Babic) bio je solidan mada je onaj kiks uticao na njega. Prguda onako, Rasevic i Musa jos neuigrani ali cini mi se da ce biti dobar tandem. Bajramovic kao i obicno, Tabak i Ali solidni (lijep gol Alija), Durmo - level :D

Sto se tice drugog poluvremena, kad su se obe ekipe izmjenjale onda se ne moze toliko i ocjenjivati. Hodzic na stoperu nadam se da ce i ostati tu. Cini mi se da ima materijala u ovoj strani sto je igrala do zapada (25, 77 i 7). Ahmetspahic je za ovo sto je igrao, pretrcao vise nego u svim utakmicama u kojima je igrao prosle sezone. 27-ca (napadac cini mi se) ima slifa za igru, ali kao sto rekoh nije neko mjerilo kad je i Stupcanica izmjenjala.
Prinovu iz Bihaca nisam primjetio ni po cemu (on je 6-ica bio? ). Ibrakovic nako, Vardo moze i mora bolje...

Kao sto rece avenija, fali nam neko da stane na loptu, gurne je naprijed, neko sa iskustvom. Hoce li to Vardo moci odigrati (ako nikog ne dovedemo) pitanje je.
Samo Čelik zenički !!!
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Stupcanica za par klasa bolji protivnik tehnicki i takticki od nas. Fizicku spremu ne treba gledati na osnovu jednog poluvremena iako nasim igracima nedostaje brzih kretnji i kretanja kao tim. U par situacija kada Masic ili Ali pritisnu golmana i stopere ostatak tima to mora ispratiti inace nema smisla. Pri oduzimanju lopte i brzoj tranziciji ne smijemo biti tromi i ostajati nazad nego se rasiriti i pokriti citav teren. To se mora igrat, ali prvenstveno usaditi u glavu igracima da cijelo vrijeme se moraju kretat i znati gdje i zasto se krecu. Od pojedinaca Talha izgleda spremniji duplo od ostatka ekipe. Prgudi je potrebno vrijeme i mora popraviti igru kada mi imamo posjed, ipak je on zadnji vezni i dosta sudjeluje u izgradnji napada. Bajramovic jedan od losijih na terenu. Mislim da se puno bolje snalazi i bolje partije pruza na stoperu. Drugo poluvrijeme izmjenjeni timovi, istakli su se Hodzic, Vardo, Palackic; 24 i 27 nisu lose odigrali. Jusic mora vise pokazati da bi se nametnuo.
Odgovori