Čelični zid

Tito1945

Re: Čelični zid

Post Postao/la Tito1945 »

Isto mišljenje kao drug iznad .. nekad bilo 9 , sad ako bude 15 još bolje ;)
phillies

Post Postao/la phillies »

Zamorano je napisao/la: 14 srp 2024, 23:20 Ja sam za to da se skuplja do odredjenog datuma i koliko se skupi novca toliko plocica uzmes jer trenutna akcija je "Čelični zid" nema se tu sta prebacivat na druge akcije. Kad budu druge akcije u opticaju opet se zadat i pomoc klubu koliko ko moze.Al uvazit cu i zelju vecine ako odluci drukcije.
Onda sam ja ocito bio u zabludi kako "Celicni zid" funkcionise :D :D :D Ja sam bio ubijedjen da mi npr imamo 9 plocica i da placamo mjesta za tih devet plocica. A ovo svaki krug ide Jovo nanovo i nove plocice? Mozda nepotreban trosak za klub, ali ok.

Dakle, ako je tako, slazem se s tobom. Neki datum odrediti pa koliko se sakupi.
Samo Čelik zenički !!!
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

Učestvovao bih u ovoj akciji jer sam prethodnu propustio. Molim samo nekog da mi u pp pošalje podatke za žiralno plaćanje na račun kluba. 100 km od mene.
phillies

limvolikce je napisao/la: 15 srp 2024, 19:38 Učestvovao bih u ovoj akciji jer sam prethodnu propustio. Molim samo nekog da mi u pp pošalje podatke za žiralno plaćanje na račun kluba. 100 km od mene.
Drug, cekamo druga laudrupa da se loguje, jer on vodi ovu akciju, pa ce ti se blagovremeno javiti sa informacijama vezano za ziralno placanje. Ako ti odgovara, mozes i preko linka https://www.shop.nkcelik.ba/proizvod/ku ... -forumasi/ obaviti zeljenu uplatu. Hvala u svakom slucaju za sudjelovanje u akciji.

PS. azurirana je evidencija na prosloj strani :D
Samo Čelik zenički !!!
sale

Post Postao/la sale »

50KM - 3501
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Eh evo ga 9 plocica :pray: :pray: :rock:
Sad bi trebalo zakljucat ovu temu ako se skuplja 9 plocica :D
Treba samo datum odrediti do kad se skuplja npr. 15 august i koliko se skupi love toliko plocica da se bezecuje :D
Hajmo raja makar do 12 plocica nemojte se stidit ba ;)
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Iskren da bude, nisam ocekivao da ce se skupiti za punu obnovu. Znaci ostaju plocice "Forumaši "
phillies

Zamorano je napisao/la: 16 srp 2024, 16:37 Eh evo ga 9 plocica :pray: :pray: :rock:
Sad bi trebalo zakljucat ovu temu ako se skuplja 9 plocica :D
Treba samo datum odrediti do kad se skuplja npr. 15 august i koliko se skupi love toliko plocica da se bezecuje :D
Hajmo raja makar do 12 plocica nemojte se stidit ba ;)
jbse :D :D

Samo da se laudrup javi, pa da iskomunicira s klubom i utvrdi ko je uplatio, ko ima jos da uplati i da kako kazes bude rok do 15.08 pa koliko bude plocica, bude. Isti tekst na plocicama kao i prosli put, ako bude vise plocica mozemo grbove Celika staviti na krajevima.
Samo Čelik zenički !!!
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Tu sam, bio sam u komunikaciji s klubom u međuvremenu dok sam bio na odmoru i odsutan, pa podvučem crtu jer su mnogi lično na licu mjesta uplaćivali.
Toldo

Post Postao/la Toldo »

50 KM- 3491
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

Uplaćeno 50€
Broj narudžbe poslan laudrupu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

laudrup je napisao/la: 17 srp 2024, 13:36 Tu sam, bio sam u komunikaciji s klubom u međuvremenu dok sam bio na odmoru i odsutan, pa podvučem crtu jer su mnogi lično na licu mjesta uplaćivali.
De, molim te, pošalji mi broj računa na koji ću uplatiti za Čelični zid. Znam da se nešto mijenjalo od prošli put, pa mi treba taj podatak.
Tito1945

Post Postao/la Tito1945 »

phillies je napisao/la: 14 srp 2024, 13:18
laudrup je napisao/la: 26 lip 2024, 17:44 slika

Akcija obnove/proširenja pločica na Čeličnom zidu

Prethodna akcija:
Sakupljeno: 900,00 KM = 9 pločica na Čeličnom zidu

Cilj ove akcije:
Obnoviti postojećih 9 pločica
U slučaju dobrog odziva proširiti broj pločica na Čeličnom zidu od Forumaša

Minimalna uplata za akciju: 20,00 KM
Minimalna uplata od 20,00 KM pokazala se pozitivnim s obzirom na pristupačnost, odnosno da svi forumaši mogu izvršiti ovu uplatu. Ograničenja za uplatu nema, a evidencija uplata će biti javna u nastavku

Načini uplate:

1. Online uplata putem kartice na službenoj stranici kluba

U razgovoru s predstavnicima kluba omogućen je poseban link na web shop-u za našu akciju obnove pločica na Čeličnom zidu. Ovo je najjednostavniji i najlakši način uplate sredstava, te molim sve forumaše koji su u mogućnosti da na ovaj način izvrše uplatu.

Link za uplatu - https://www.shop.nkcelik.ba/proizvod/ku ... -forumasi/

Radi lakšeg organizovanja stavljena je cijena jednog kupona 10 KM. Ukoliko ste odlučili donirati 50 KM za ovu akciju, samo povećavate količinu i to je to.

Nakon izvršene uplate u komentar ove teme pošaljite kod koji dobijete prilikom uplate, te nakon čega će klub javiti o uspješnoj uplati i gdje ću ja evidentirati uplatu kao uspješnom.

2. WesternUnion/MoneyGram...

U privatnoj poruci mi možete poslati kod (prethodno ću vam dostaviti ime i prezime za uplatu) za neku od online transfera novca koja je dostupna u Zenici.

3. Transfer preko bankovnog računa

Također, kao i za prethodnu, možete mi se javiti privatno ukoliko ovaj način uplate nekome odgovara.

4. Lično u klub ili meni

Lično preuzimanje novca u klub gdje ćete morati dostaviti svoje imena Forumu kako bi klub mogao javiti uspješno zaprimljena sredstva. Također i ja sam na dispoziciji za preuzimanje novca nakon čega bih ja dostavio novac u klub.

To je to, nadam se dobrom odzivu i neka živi Čelik i naša Zenica!

EVIDENCIJA:

[spoiler]redbull93 - 50,00 KM |
almir2018 - 20,00 KM (račun) |
phillies - 100,00 KM | uplaćeno
Steelman - 100,00 KM | uplaćeno
rz88 - 100,00 KM (direktno u klub) |
FRlegionar -30,00 KM - uplaćeno[/spoiler]
Laudrupe, nadam se da se ne ljutis sto sam iskopirao tvoj post. Mozda bi bilo efikasnije da ti otvoris novu temu, da mozes uredjivati prvi post sto se tice evidentiranja uplata.

Hajmo momci, sad ce august, pokazimo se.

PS. Cini mi se da je i admin ovog portala uzeo ucesce u akciji.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Opa 1050 markica do sad :tobože:
10.5 plocica na zidicu
Hajmo jos 1.5 pa da se namiri tih 12 plocica :D
Stvarno smo klapa :rock: :rock: :rock:
Do poda nam kapa :rock: :rock: :rock:
Nekoizmase

Post Postao/la Nekoizmase »

Upaceno 20 KM (kupon)-3504