NK Čelik

JonSnow

Re: NK Čelik

Post Postao/la JonSnow »

Pola svih problema u igri ne bi imali, i pola izgubljenih utakmica bi dobili, da smo imali ikakav jebeni vezni red. Čak bi se nadoknadila i nesposobnost krila i greške u odbrani, al jebat ga sad.
Probat opstat i nastavit se borit, ali ružna igra i negledljivost isto utječu na financije kluba. Trebalo bi i to imat na umu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Jel nam opet kriv Vardo jel nam opet kriv Popović,gdje su oni sto su Martinovića kovali u zvijezde?
Ne branim Vardu i Marina al budite realni koliko je sigurniji vezni red sa njima dvojicom a gledajte bez njih,Prguda i Hodžić danas nisu postojali.
Gledajući realno zadnjih par tekmi Hodžić ne postoji znam da je momak potencijal al se usere treba ga istrpit ovu sezonu sljedeće ce bit bolji sto posto.
Rasevic sta rec noge mu krive ko da je jahao burad,Masic maneken danas bio pravi,Jusić i Talha najbolji danas,Horic je danas bio solidan al kod drugog gola mogo je vala bolje.
Durmi se nema sta rec za primljene golove,a za Dzankovica jel igro danas znal se sta?
Žao mi samo Robije po zimi skakat pjevat a igra ko gola
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Ko je u upravi glavni za dovodjenje igraca?!
KOJI JE DEBIL DOVEO OVE SVE IGRAČE?
Katastrofalni izbor igraca ako se nema para nek se kaze vise! Nema se i tačka.
Kokuzi smo zesci,na infuzijama a hocemo da se takmicimo sa zdravima,kako?
Nema ni od deblokade racuna nista do marta najmanje, a to ce biti i 2 godine kako se obecalo i nadalo da se odblokira racun.
I jesmo sazreli da ispanemo i sta ako se i ispane kad se feninga nema.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Guest.1945 je napisao/la: 09 stu 2024, 15:25 Ma proteste pravit i to je to.Ne ide više ovako, trebaš se borit još za opstanak.Ne znam po koji put su im obećali odblokiran račun a godinu dana se vucaju 4 blokade.Nasjedaju olahko,nema od toga ništa to je još trebalo kad je Rober najavio proteste.
Ma nema od toga nista uprava suti odnosno obecava a malo je toga sa skupstine ispunila koji je bio 6 mjwsec kaze Tarik sigurno do nove godine ali ja mislim za 2 mjeseca da ce bit gotovo al da nebi bilo eto kaze do nove godine to su bile njegove rjeci ali nista se ne desava.
Druga stvar igraci su nam takvi kakvi jesu kakva je i finansiska situacija takve su igre ,svaki bi volio da zna i da pravi razliku tako da nije toliko do igraca nego do onoga ko ih je doveo i potpisao a obecao borbu za PL.
Uglavnom sve je do kesa i gotovo i nasa Uprava i igraci bi voljeli da smo bolji to je sigurno ali ovo je skoro pa njihov limit htjeli mi to priznat ili ne.
Nas jedino vadi te pare od kantona i grada ili nekog tkzv investitora tipa onog sto je u Goricu usao neki milijarder hahah ovako gledat nam je patnju nervirat se svaki ili svaki drugi vikend ijbg.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Ovako ne ide i nema smisla.
Sve je postalo nekako ležerno, žeśća kurcobolja.
Od igraca do uprave, ne znam ..
Žali Bože Robije i onakvog navijanja ..
kirat410

Post Postao/la kirat410 »

Standardno svako gostovanje isto, igra se samo reda radi. Mentalitet takav usađen ili sta vec, zapni kod kuce uzimaj bodove kome mozes, na gostovanju skini gace cim uđeš u autobus.

Žalosno. Još tri gostovanja imaš, ako bod uzmu elham.
MrAdislic

Post Postao/la MrAdislic »

Koja je vjerovatnoca da je Rasevic ovo i namjerno uradio ako nema redovnih plata pa da uzme sta od Buducnosti kako i radi vecina iskusnjara u ovoj ligi, jer ovo sta je covjek uradio je stvarno kriticno, ne mogu da povjerujem da je ovo bilo slucajno.

Ma samo da se ljudima ne zgadi jos sve i da se istrpi sredina tabele do odblokade koja ce nadajmo se vise doci.
kirat410

Post Postao/la kirat410 »

A ovo dodavanje veze s vezom nema, da nije podigao glavu i pogledao pa hajd, čovjek svjesno asistira protivniku, da je htio Durmi valjda bi jače udario...
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

MrAdislic je napisao/la: 09 stu 2024, 16:36 Koja je vjerovatnoca da je Rasevic ovo i namjerno uradio ako nema redovnih plata pa da uzme sta od Buducnosti kako i radi vecina iskusnjara u ovoj ligi, jer ovo sta je covjek uradio je stvarno kriticno, ne mogu da povjerujem da je ovo bilo slucajno.

Ma samo da se ljudima ne zgadi jos sve i da se istrpi sredina tabele do odblokade koja ce nadajmo se vise doci.
Nema sanse da je namjerno ,ima mnogo drugi nacina gdje moze neofirno poklonit stoper protivniku go ,kao napeimjer 2 gol sto smo prmili to jw jednoastavno nekvalitet i dekoncentracija a da je namjerni nije sigurno to su gluposti.
Da igraci mogu slabije igrat i igrat preko kurcobolhe zbog plata to je i moguce ali tako nest nevjerujem
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Stvarno covjek ne moze bit pametan vise ,ma nemas ti sta o igracima ni ko je doveo ni zasto je doveo jer odgovor je jasan doveo si i takav kvalitet imas koliko novca imas i to je sva poenta.
Mogu ja trpit u ovoj ligi i nisam od onih sto im samo u glavi WWIN LIGA BIH, mi smo od toga daleko miljama tj dok god ne budes imo novac a kako doci ne znam ni od koga,navijaci ne mogu gurat dalje ,ova liga da a ulazak i visi rang definitivno NE.
Ja samo ne bi mogo podnijet nedo bog ispadanje e tad ne bi imo zivaca ni volje gledat ni pratit to je 100% a ovdje mogu ,razocaram se pa opet realno pogledas sve i hajmo dalje a realno je da mi napast vrh ne mozemo bez novca a isto tako moramo bit u nekoj bar sredini.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Dobit ćemo samo kurtone od grada i kantona da sami sebe j.ebemo.Uprava godinu dana govori izat ce sa imenima i onda kazes do kraja ove ili početkom iduće će biti odblokiran.Daj postavite uslove više izađite sa imenima pa kud puklo sve.Kažete im ili ćete ove godine ili iznosimo imena.Nema to možda krajem možda početkom.Vucaju nas kako mogu i umiju a nama svaka minuta bitna.Da im se ranije još u mart ove godine j.ebalo mater sad se ovo nebi dešavalo a razlika od zone ispadanja 3-4 boda.Ko je doveo ove igrače veze lik nema i nek se nabije nogom u pakšu.Sa svima se gleda biti dobar a svi nam ga zavlače od metra.Ovo je prešlo svaku mjeru da nam samo obećavaju ured 2. godinu.Kad bi mogli lovu dobiti od kantona, eto ne treba da bude odblokiran račun?Boli nas racku ba za press igrača i najave za predstojeće utakmice, više nikog ne zanima, sve znamo kakvi nam balvani igraju i to je to.Ja ne mogu da razumijem ljude da skontaju nam vrijeme nije dobar prijatelj.Iz ove lige nemaš koga dovesti,trebas skauting napraviti i gledaj da dovedes stranca.
Bosanjeros

Post Postao/la Bosanjeros »

Ovo danas je ništa više nego očajna igra. Potrošena subota, još sam se samo zaledio na onoj tribini. Sve jedan do drugog očajno. Moramo se pomiriti da ovdje nema kvaliteta. Od vraćanja lopti Durmi pa izbijanja u korner, jedino kome se danas igralo može se reći da je Talha. Rašević momak do sada bio korektan svakome se desi greska, Horic danas nije bio na svom nivou zamalo da nam autogol dadne glavom, Jusica nema nigdje od Travnika u kupu, Bajramovic danas izgledao najstabilniji u odbrani iako je nestabilan, Hodzic danas nista, Prguda isto. Masic i Martinovic obavezno u neko turbe ubaciti, ovi su naograjisali, nit volje nit zelje, tacno su ocajni. Izmjene da ne govorim, Ahmetspahic nikakve tehnike, Ali fizicki slab, sve u svemu danas jedna velika nula i produzava se agonija gostujucih utakmica. U cijeloj polusezonu smo donijeli 2 boda sa gostovanja. Sreca pa smo vecinu igrali kod kuce. Pomiriti se sa istim scenarijom i u Srebreniku jer ova ekipa ne moze napraviti iskorak. Porazom u Srebreniku spadamo u zonu ispadanja.
laudrup

Post Postao/la laudrup »

NK-Čelik-Zenica.jpg
NK-Čelik-Zenica.jpg (215.86 KiB) Pogledano 367 puta.
:alkohol: :alkohol: :alkohol:
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Izgubili od ekipe koja je losa kao i mi,to mi je najzalijei!I pored nepovezane igre imali smo suteva u okvir gola mozda i vise nego oni,ali izgubismo glat...Ponovo popisan s gostovanja,idemo dalje...Celik je droga
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

prisonbreak je napisao/la: 23 srp 2024, 23:02 Trenutno ekipa Celike ja za 30 % losija od proslogodisnje.
Poslije ovog smo doveli jos 2 igraca. (Popovic i Dzankovic). 99% foruma me napalo poslije ovog.

Po meni je ova sezona gotova, imamo jako tezak raspored, vec mnogo kikseva tako da se treba okrneuti sigurnom opstanku, i sto vecoj stabilizaciji.
Odgovori