NK Čelik

Cinvict35

Re: NK Čelik

Post Postao/la Cinvict35 »

Zamorano je napisao/la: 04 stu 2024, 19:16
bartoli je napisao/la: 04 stu 2024, 18:17 Ode nam marin negdje..
Nek ide vala ako hoce i Vardu slobodno nek povede sa sobom ;)
Jbg sa ovim novcem kojim mi raspolazemo i oni su premija, iduce god akB takvi igravi nece mocu biti sio naseg najdrazeg kluba ali sad su premija
sale

Post Postao/la sale »

Cinvict35 je napisao/la: 04 stu 2024, 20:07
Jbg sa ovim novcem kojim mi raspolazemo i oni su premija, iduce god akB takvi igravi nece mocu biti sio naseg najdrazeg kluba ali sad su premija
slika
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Sto si ti brate dragi tako brutalan prema našim domacim igračima. Razumijem da su to neka smeća kojih je Čelik imao na desetine ali Marin nema najmanju mrlju u karijeri prema Čeliku. Dao je i suze i krv za ovaj klub a voli ga jednako kao i svi mi. Od njega se tek moze očekivati da doprinese ekipi u drugom dijelu sezone kada prodje cijele zimske pripreme.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Avenija je napisao/la: 04 stu 2024, 20:21
Sto si ti brate dragi tako brutalan prema našim domacim igračima. Razumijem da su to neka smeća kojih je Čelik imao na desetine ali Marin nema najmanju mrlju u karijeri prema Čeliku. Dao je i suze i krv za ovaj klub a voli ga jednako kao i svi mi. Od njega se tek moze očekivati da doprinese ekipi u drugom dijelu sezone kada prodje cijele zimske pripreme.
Nisam ja nista brutalan ja sam samo realan Nemam ja zamjerki ni za jednog naseg igraca van terena posebno za Marina.Vjerovatno je super lik i dobar i vaspitan momak al mene to ne zanima nista van terena,to je njihov zivot.Zanima me samo teren gdje je Marin dobro potanak ovu polusezonu a to svi mi i vidimo i znamo al kod nas ti je nemoj ba pusti,suti, dobar je momak! Nema dobrota covjeka veze s terenom! Dok on udje u formu kraj ce prvenstva!
phillies

Post Postao/la phillies »

Slazem se sa drugom zamoranom. O Marinu mimo terena ne treba trositi rijeci, svi znamo koliko voli Celik i koliko je dao za njega (kao i brat mu). Isto tako cinjenica je da nije u formi i da ce mu trebati vremena da do nje dodje. Ali i takav van forme u Celiku ima mjesto (makar na klupi) i sigurno nisu ljudi iz Celika rekli, ne treba nam Popovic. Ako je vijest tacna da Marin ide negdje, to sasvim sigurno nije od Celika inicijativa, nego ili Marinova ili tog kluba koji ga trazi. Ako zeli da ide, sretno mu gdje god otisao.
Samo Čelik zenički !!!
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Odakle uopce informacija da ide negdje i ako vec znate da ide onda valjda znate i gdje?
phillies

Post Postao/la phillies »

drug bartoli napisa da ide negdje :D al ne napisa gdje... mozda ga je vidio da ode u Trzni :D :D :D :D
Samo Čelik zenički !!!
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Marin objavio story na Instagramu sa aerodroma vi digli frku ode negdje odkud znate možda momak ode privatno nesto u Njemačku ha ya
Nego gleda li ko ovaj podcast Kemme hafizovica na YouTube jel ovo samo u mene nema tona?
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Almir2018 je napisao/la: 04 stu 2024, 21:19 Marin objavio story na Instagramu sa aerodroma vi digli frku ode negdje odkud znate možda momak ode privatno nesto u Njemačku ha ya
:lol: :lol: :lol: :lol:
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ama ljudi moji ne možete praviti omladinski pogon preko noći ili za jednu godinu od kojih para u Federalnoj ligi, kome ja ta liga interesantna.Nije to dovedes Jusića,Libeta ostale legende i evo omladinskog pogona rješen problem i evo novih Al Jabera bez obzira što je 20 godina bilo u klubu "Udri Mujo".Onda drugi kažu ne treba dok nebudemo imali svoj teren za treniranje pa onda akademiju itd ne treba ulaziti.Pa i kad bi klub ispunijo sve te želje evo recimo i krene u realizaciju, šta mislite da će te se prošetati ovom ligom?Ma nećeš imati keša da dovedeš igrače, ne pravi se omladinski pogon i tereni preko noći i evo para.Pa pogledajte u PL kad je ko prodao igrača u jaku ligu.Ljudi moji niko ne osporava da treba sve to imati ali daj da se spustimo na zemlju pa nećemo 10 miliona dobiti da sve to pokrijemo.Sutra bi opet pjenili kako nas je TOŠK pobjedio a mi imamo akademiju, terene , pojačanje u administraciji itd a igrača nigdje ni na mapi.Čist račun duga ljubav napad na PL i polako mic po mic realizuješ projekte.Ako vi mislite da će vam neko dati zemljište, novce a vi tavorite u ovoj ligi, vucate ce po nižim rangovima 6 godina, e grno se varate.Pa to isto da ja pravim klub i tražim da me neko samo finansira a ja cu sve realizovati a ne mogu pobjediti neku mahalu u Zenici i čekam da mi sve bude potaman što naš narod kaže pa ću onda napast veći rang, bez poređenja sa Čelikom naravno, ali to vam je to.Nama trebaju i tereni i akademije i dobri treneri u omladinskom pogonu i pojačanje u administraciji i u stručnom štabu šta još ne i evo ga sad sve to kad budemo imamali eh hajmo sad napasti PL.Dajte molim vas.Pa da tako rede klubovi u PL pola klubova ne bi igralo taj rang.Redom ići...Odblokiran račun, pokup još sponzora,a znamo da se svi ljepe za zdrav klub, dovesti pojačanja, podgrijati masu u gradu, a uz to radiš na realizaciji ciljeva koje si zacrtao za 3-5 godina.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Tereni ti prvenstveno trebaju za prvi tim. Udjes u PL koja traje duze u zimu i krece ranije sa pripremama i onda moras trenirati u Nemili ili Vitezu, a ni jedno nije idealno. Ili trenirati na B terenu pa povecati rizik od povreda.

Bolji treneri ti opet prvo trebaju u prvom timu jer vidimo sta se desava recimo sa jednim Durmom. A onda posljedicno tome i u omladinskom pogonu. To su nikakvi troskovi u odnosu na ono sta ces dobiti kada imas nekog ko zna sta radi.

Sta znaci cekati? Niko ne trazi da se ceka ovo ili ono, samo se ne smiju prioriteti izgubiti iz vida jer nas ego zahtjeva da igramo PL. Prioritet broj jedan stabilizacija i vracanje dugova, prioritet dva infrastruktura, prioritet tri OS. Za prvi se moramo zrtvovati, a druga dva mozemo uspostavljati uporedo sa borbom za PL, ali je bitno da ih ne gubimo iz vida. Tako je i UO postavio ciljeve u onom planu za buducnost.
lemilica

Post Postao/la lemilica »

Truhlo je napisao/la: 04 stu 2024, 14:15
Guest.1945 je napisao/la: 04 stu 2024, 13:05 @Cinvict35 Znaš šta je.Sve je to ok hajde cifre manje više gore dole,ali ta tromavost dok dobijes bilo kakve pare i onda dodaj na to birokratiju koja nas ubi, evo imamo slučaj sa sudom.Ti ako ces meni odblokirat račun, a već počela polusezona i završen transfer rok, onda ga ti pišaj možeš i na kraju sezone.Jako je bitno taj vremenski rok, da se što više nakupimo novca, zaostajemo od sponzora nemamo marke oderaše nas oni.

Druga stvar.Mislim da ćemo imati puniji stadion i veće interosavanje kada odblokiramo račun i da će nam to biti najbolji sponzor i najbolja reklama, crno na bijelo će da vide primjenu toga tj. slika i prilika na terenu.Pazite, nemamo mi svjest kao njemci,englezi...Njima ispadne klub iz prvog u treći rang stadion je pun, novac ide od karti i to pomasna cijena.Zato nam je bitno to vrijeme, opet se vratimo na simpatizer, ali imali smo više puta tu temu i nebih o tome niti možemo to promjeniti,osim u slučaju da pravimo rezultate za ulazak u PL, ali opet je to nemoguće bez novca, a novac nemamo jer nam je blokiran račun da možemo konkurisati za bilo kakav novac.Dakle plus minus nula.Iskreno ja sam se začudio što kanton može uplatiti mimo blokade, ali mislim da će i to potrajati i da će se tu lomit koplje.Grad isto tako, Fudi ga moraš pušiti od metra da da neku sadaku, ali i to će se promjeniti kada nama odčepi, sad je kako je tako je, postavljaj političke principe druge nema.Ne znam na čiju stranu naginju ovi u sudu ali može to biti razlog zašto koče.Nema mi logike riješiš one lupam za par dana, a ove 4 ne možeš za godinu.Ne znam,moja neka pretpostavka.Žao mi je više ljudi u klubu
Baš sam o tome razmišljao, što si napisao u vezi tajminga. Dok kanton i grad usvoje budžete za 2025. godinu, to ti je već mart mjesec, u najboljem slučaju taj neki potencijalni keš će doći u aprilu, a tad je kasno da se ulaže u ekipu i napada PL.

Neka keš dođe, pripremiti sve dugove očistiti tada i udariti temelje da se istinski napadne PL naredne sezone. Druga će priča biti kada ti u igrački kadar spržiš 50 000 KM na mjesečnom nivou naredne sezone, a sada koliko znam trošimo ispod 25 000 KM.

I nemojte se bojati pišljivih goškova, sloboda, igmana, oni kada ispadnu, ide rasipanje cijele ekipe na ljeto, a mi trebamo par korekcija uraditi na postojećem igračkom kadru, 5 6 provjerenih igrača koji imaju nastupe iza sebe, zaobići ove što ne igraju po godinu a neka su imena ko Bureković, evo i Marin prođe polusezona, on ne sastavi 90 minuta nikako, tek na proljeće će biti nekog hljeba od njega.
Vrlo je bitno da rješimo aktuelna dugovanja ovih mjeseci koje imamo da nam se oni ne gomilaju, sa time ako sad napravimo problem samo ćemo sebe još više ukopati. Podrška kantona nikad potrebnija možda.
Nije nas ni pogledao kup jer nas spoji sa Stupćanicom, a ne nekim "većim" timom koji će ove naše podić iz kuće i tako pogurat klub.
Nadat se da će kup da nas pogleda sljedeće kolo malo ekipom pa da imamo pun stadion i podržimo klub :alkohol:
lemilica

Post Postao/la lemilica »

Isaković van već treće kolo, nije ovo čisto. Vidi da ga Zaim neće i da ne može da ga vrti.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

lemilica je napisao/la: 05 stu 2024, 09:57 Isaković van već treće kolo, nije ovo čisto. Vidi da ga Zaim neće i da ne može da ga vrti.
Sta ti moze Isakovic vise pomoc? Sta to on moze vise igrat u Čeliku? Veznog,stopera,centarfora? Moze al 15 minuta po utakmici. Nema od Isaka vise nista!
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

@Allgunsblazing Ja se nebih složio.Zapamti dok god ne izgradiš terene ti ćeš uvjek djelimično moći trenirati u kampu NSBiH zimi, a što i jeste najveći problem ta zimska pauza, ljeti imaš stadion i to je to do boljih vremena.Švabo bi ti reko ruka ruku pere.Mi imamo konja za trku bez obzira što stadion nije u našem vlasništvu na papiru, a to smo vidjeli u slučaju Mušija i kome su se trebali obratiti, a nije nikome na ruku da se imaju zategnuti odnosti radi terena a NS koristi stadion nemaju gdje drugo.Njima od tri teren dva zjape prazna a samo ćeš odraditi par treninga zimi i nije ovo zauvjek.Nebih se složio ni sa upravom osim u najboljem slučaju sto ne znam šta se dogovara iza zatvorenih vrata.Ja nisam ove sezone da se ulazi u PL da sad dobijemo 2 miliona.Hajmo iduće i da se prošetamo kao gospoda i da se kaže da se Čelik nije provukao do ulaska u PL.Ne možeš računat Igman, GOŠK sa Čelikom to se jasno zna.Imat ćeš odblokiran račun kao što sam rekao da je najbolja reklama za sponzore i raju pa kad to objaviš nema gdje ta info neće doći.Onda imaš neku bazu navijača, imaš dobar budzet nabrijanu raju veću prodaju od karti gdje ti neće uz to porezna sve uzeti itd.Al eto uprava zna sta je cilj, ali mislim da smo zakasnili ove sezone, ne vjerujem u birokretiju.
Odgovori