Zato sto glavu ne dignu kada krenu naprijed, samo napamet nabaci.
Je li opet sad Smajlovica nema sljedecu utakmicu ili se ocistio sa ona dva zuta protiv stupcanice?
Zato sto glavu ne dignu kada krenu naprijed, samo napamet nabaci.
Sad ti kažem možeš ti to pripremati pet godina ako je igraču to limit i nemože dalje ili se neće truditi da napredujem, gdje misle ovo mi je dovoljno da igram u Čeliku.
Ne gleda se jel gospodini ili ljudina, nego jesi li veći stručnjak ili nisi, ne umaćnjuci Daria jel to što jeste.Mislim nervira me uopšte ta spominjanje Dario i potenciranje.Ovaj čovjek izvlači maksimum da bolj ne može, ali ne znam kakve veze ima Dario sa ovom utakmicom i odakle ti on u priči.Valjda trebaš da kažeš Zaimović je ljudina ili ti ga stručnjak al ekipa nam je...kako hoćeš reci.Isključi te više ime Dario ili će ljudi posumnjati da ste ovaj sto se krio iza nika, pa se sada buni u kantonu.samocelik je napisao/la: ↑02 stu 2024, 20:16 Klinac realan x. Prvo su nas sjebali što su oni napadali ka našim navijačima. Druga stvar da su nas pustili prvo polu vrijeme da se “ispalimo” a treća stvar i osnovna jebali su nam znanje u drugom poluvremenu. Dario je je gospodin i onako čovjek ali ekipa nam je za kurac. Da se ne lažemo i Hamza i Marin su mašiili jako dobre šanse. Drugo poluvrijeme Čelik nije postojao. Na terenu su gore izgledali nego u Rahića