Marin i Vardo su roviti, mogao bi Ahmetspahic na centralnog, Hamzda desno i Hodzic umjesto Varde
Ja ne bih stavljao Dzankovica u vezni red jer gubi ogroman broj lopti i defanzivno nije bas najsjajniji, radije zamijeniti njega i Martinovica ako se bas mora krio stavljati u vezni red.
Ma Ahmmetspahica u vrh, eto mu prilike da se dokaze. Ako ne to mozda pokusati sa Dzankovicem u vrhu, on svakako ne pomaze puno u odbraniKakhaKaladze je napisao/la: ↑01 stu 2024, 15:21Ja ne bih stavljao Dzankovica u vezni red jer gubi ogroman broj lopti i defanzivno nije bas najsjajniji, radije zamijeniti njega i Martinovica ako se bas mora krio stavljati u vezni red.
Realno ako sad ne dobije sansu ne znam kad ce. Jedini centarfor kojeg imamo osim Masica i sad Masica nema. Pa evo i da ne pokaze nista zasluzuje priliku da se vidi sta moze. Ne vidim poentu da se gura na krilo a da sad kad se otvorila prilika da igra na priodnoj poziciji da ne zaigra. Gurni ga u vatru, nek proba da ga vidimo pa ako nema nista od toga nek se posveti treningu dok ne bude na zadovaljujucem nivou.Brotherze je napisao/la: ↑01 stu 2024, 15:36Ma Ahmmetspahica u vrh, eto mu prilike da se dokaze. Ako ne to mozda pokusati sa Dzankovicem u vrhu, on svakako ne pomaze puno u odbraniKakhaKaladze je napisao/la: ↑01 stu 2024, 15:21Ja ne bih stavljao Dzankovica u vezni red jer gubi ogroman broj lopti i defanzivno nije bas najsjajniji, radije zamijeniti njega i Martinovica ako se bas mora krio stavljati u vezni red.
Jbt, sad gledam tabelu, imamo tri boda vise od 11. Tomislava a sve ekipe imaju utakmicu manje. Zato se ovo danas MORA DOBITI. Zenicani, danas je podska potrebna kao malo kad prije. Svi na stadion, podrzati momke, pa da se nastavi ova dobra energija i u Banovicima slijedece kolo da se nadamo bodovima, jer niko nije nepobjediv.Avenija je napisao/la: ↑01 stu 2024, 22:12 Nadam se da ce Čelikovci prepoznati vaznost sutrasnjeg meca i doci u nesto vecem broju i sto je jos vaznije kao protiv Stupcanice zadnjih 15 minuta prepoznati situaciju kada ekipa padne i dignuti ih podrskom sa svih strana a isto tako vrsiti pritisak na goste![]()
To moraš na fb okačiti, ovde ništa to ne znači.Moramo mi kao navijači pozivati van ovog foruma.phillies je napisao/la: ↑02 stu 2024, 10:02Jbt, sad gledam tabelu, imamo tri boda vise od 11. Tomislava a sve ekipe imaju utakmicu manje. Zato se ovo danas MORA DOBITI. Zenicani, danas je podska potrebna kao malo kad prije. Svi na stadion, podrzati momke, pa da se nastavi ova dobra energija i u Banovicima slijedece kolo da se nadamo bodovima, jer niko nije nepobjediv.Avenija je napisao/la: ↑01 stu 2024, 22:12 Nadam se da ce Čelikovci prepoznati vaznost sutrasnjeg meca i doci u nesto vecem broju i sto je jos vaznije kao protiv Stupcanice zadnjih 15 minuta prepoznati situaciju kada ekipa padne i dignuti ih podrskom sa svih strana a isto tako vrsiti pritisak na goste![]()
NAPRIJED ČE!!!