NK Čelik

FRLegioen

Re: NK Čelik

Post Postao/la FRLegioen »

bartoli je napisao/la: 09 lis 2024, 19:04
FRLegioen je napisao/la: 09 lis 2024, 18:51 Fan shop u Shopping centru odlicno!Mnogo ljudi koji prate repku iz dijaspore i drugih gradova se zalilo da ne mogu kupiti oficijelne Celikove proizvode za uspomenu her fan shop uvijek bude zatvoren.Imaju sad priliku!Apelovao bih da bude sirok spektar artikala I razlicutih velicina.Takodje bi predlozio upravi da pusti u prodaju ulaznice protiv Tomislava ili donatorske karte!Vjerujem da bi ih dosta prodali na dan tekme protiv Njemacke!Vrijedi pokusati!!!
Je li to zvanicno i ako jeste na kojoj lokaciji u centru se nalazi?
Vec je u funkciji! Prizemlje,kod glavnog ulaza,hajmo Oire vadite 🤣
Guest1945

Post Postao/la Guest1945 »

Ja zadovoljan ako uvežu 5 dodavanja od noge noge protiv Tuzle makar se i u odbrani dodavali samo.Do sada im je rekord 3 dodavanja idi po strani i ubaci loptu.Nije problem ni izgubiti stvarno, ali da vidimo da se igra malo da ide ta lopta po sredi i da su natopili dres a ne ubi nabin i to je to.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Nije više ni bitno. Jasno je da je cilj samo opstati u ligi. Sve su ujebali što se moglo ujebati. Travnik, Hadžići, Lukavac ...
Da je krenulo kako je trebalo da krene sad bi imali minimum 400 ljudi u Tuzli i 5 k+ protiv Tomislava al ovako .....
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Zadnja šansa da se spasi sezona. Povedi nas Zaime i yebi se ako budeš igrao na pišljivi bod. Hoćemo pobjedu :rock:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Guest1945 je napisao/la: 09 lis 2024, 19:32 Ja zadovoljan ako uvežu 5 dodavanja od noge noge protiv Tuzle makar se i u odbrani dodavali samo.Do sada im je rekord 3 dodavanja idi po strani i ubaci loptu.Nije problem ni izgubiti stvarno, ali da vidimo da se igra malo da ide ta lopta po sredi i da su natopili dres a ne ubi nabin i to je to.
Uvezivali su oni od 9 do 14 poprečnih pasova na Bilinom u odbrani . Gdje ih protivnici nisu ni napadali jer vide da su nasi bezopasni.Dok se to sve izdodaje Durmo - Bajramovic - Musa - Horic napad traje 34 sekunde do polovice terena i onda ide duga lopta :D Ne bude li se igralo uvijek hrabro,borbeno i ziheraški na pobjedu možeš nas popišat onda s vrbe! Ebeš i igru na bod,ne igraš protiv Sarajeva pa da se ide na bod.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Bice zeznuto do kraja polusezone al ono pravo kuci igramo 3puta 4 gostujemo jednu odmaramo a to ti dodze kolo bez bodova kao i poraz hhaha, e onda idemo prve dvije u goste iduce polusezone et mislim da sam dobro vidio od iduci 10 kola mi fakticki igramo 3 kuci 7 gosti racunajuc to kolo koje smo slobodni .
J...e do bola moraju se bodovi donosit sa gostovanja MORAJU
goku

Post Postao/la goku »

Fkt su svlacionice sramota…
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Ja ne vjerujem da su nam onakve svlačionice.. Pa ono je na nivou svlačionice neke osnovne škole.. Sramota za savez.. Cijela Njemačka nas ismijava..
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
goku

Post Postao/la goku »

I onda pogledas u olovu i Posusju kakve su… katastrofa bgmi, u sta se potrosi onaj milion od saveza…
Guest1945

Post Postao/la Guest1945 »

Ako su ono svlačionice mogao je makar klub da ulozi 100 KM da promjeni onu izvucalu j.ebenu spužvu za masiranje ili da ofarbat nesto da mi ne gubimo obraz.Pa bolje su u Stupčanice i Toška.Pa j.ebo vas savez i grad, mi igramo i nama ce ostati.Pa boljih svlacionica ima u 2. Federalnoj.A je.bote država.J.ebem ti više pravljenje sirotinjski klub i sitnićarenje.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Tako je to kad je stadion deceniju zapostavljen, što @avenija kaže bitniji su domovi po planinama da ide brlja lagano niz grlo u društvu medvjeda i ljakana, nego stadion na kojem barem jednom godišnje gostuje krema svjetskog i evropskog fudbala.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

goku je napisao/la: 10 lis 2024, 21:52 I onda pogledas u olovu i Posusju kakve su… katastrofa bgmi, u sta se potrosi onaj milion od saveza…
Nije se ni 100k potrošilo i nije milion od saveza, nego po 500k od saveza i 500k od grada.

To je ta ekonomska gromada i stručnjak čije silovanje i pišanje po gradu i njegovim simbolima ide i u naredne 4 godine :rock:

Pišaj Fuade boli te qrac, ne bi ni mene zanimale svlačionice Sloga Uskoplje :lol:
072

Post Postao/la 072 »

Zamisli koji je to nivo javasluka i bolikurca ovako otrcan ovaj sto' ostaviti. Od cistaca, radnika na stadionu, radnika u savezu, da svi prodju pored ovako oguljenog materijala i ignorisu, niko ni da se postidi pa da kaze, daj jebemu da ovo bacimo...bruka i sramota.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Neka Njemačka sačeka rebalans pa će vidjeti :lol:
sale

Post Postao/la sale »

Joj kako pišete ja kontao...
Ljudi mi nismo real, nista bolje svlačionice nisu ni na ostalim stadionima po BiH.
Da se može dotjerati može i to za male pare, al ako je savezu ok da u ovakve svlačionice primi četverostrukog prvaka svijeta, ja nemam problem s tim da ovdje Celik docekuje ekipe iz BiH, nama služi a para nemamo.
Odgovori