NK Čelik

Allgunsblazing

Re: NK Čelik

Post Postao/la Allgunsblazing »

To je problem Cizme, a ne UO. Koga ba moliti? Na kraju, mogao je Cizmo i sam sastaviti UO i dati skupstini na izbor. I sta znaci predstaviti mogucnosti? Kakve on mogucnosti dobija? Nikakve. Klub je UG, on moze samo davati pozajmice pa da mu se nesto vrati, sve ostalo mu se nece vratiti.
ETS2

Post Postao/la ETS2 »

Cinvict35 je napisao/la: 21 ruj 2024, 21:22
limvolikce je napisao/la: 21 ruj 2024, 21:00
Rob88 je napisao/la: 21 ruj 2024, 20:48 Igru necu komentarisati ali publiku da. U fazonu smo da smo neki navijaci jesmo ali samo za derbi jer nemamo naviku dolaziti kad je sunce i lijep dan al i igra odbija puno navijaca. Jug uzasan momci iz lukavca ih nadglasali. Gdje je ta omladina od brojke oko 100 momka iz yc sad imas samo 20 sto znaci da vodenje istih je lose. Da 200 robova nemq na jugu e ne kontam nadam se da ne slijedi sudbina kao i fukarama .
Kako se zatvorio jug za slobodan ulazak mimo kontrole Robijaša, drastično je pao broj na jugu. Imaju svoje razloge, ne bih ulazio u to, samo konstatujem.

Dario je ispucao sve jokere. Za mene on ne može više biti trener, tako da ja u već glavi tražim novog. Ne znam što Kamber ne želi na klupu, protiv Slobode po meni je ekstra postavio ekipu i to nakon slične krize kao ova, pa ih dobili, Hodžića pripremio za debi ko da igra stotu tekmu.
To je Huka vodio i priremio protiv slobode a on je bolestan i nemoze sjedit na klupi boji se covjek opravdano za svoje zdravlje.
Huka je Gvardiola za ovog Damjanovica.
SAMO PO PAVICA POSLAT AUTOMOBIL I MOLIT DA NAS VODI SA TRIBINA OVO DO KRAJA POLUSEZONE A VALJDA SE I RACUN SREDI DO NOVE GODINE
Tako je, samo Pavic dolazi u obzir.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Jusiću dres skinuli :oops: 🤮
lemilica

Post Postao/la lemilica »

Cinvict35 je napisao/la: 21 ruj 2024, 21:22
limvolikce je napisao/la: 21 ruj 2024, 21:00
Rob88 je napisao/la: 21 ruj 2024, 20:48 Igru necu komentarisati ali publiku da. U fazonu smo da smo neki navijaci jesmo ali samo za derbi jer nemamo naviku dolaziti kad je sunce i lijep dan al i igra odbija puno navijaca. Jug uzasan momci iz lukavca ih nadglasali. Gdje je ta omladina od brojke oko 100 momka iz yc sad imas samo 20 sto znaci da vodenje istih je lose. Da 200 robova nemq na jugu e ne kontam nadam se da ne slijedi sudbina kao i fukarama .
Kako se zatvorio jug za slobodan ulazak mimo kontrole Robijaša, drastično je pao broj na jugu. Imaju svoje razloge, ne bih ulazio u to, samo konstatujem.

Dario je ispucao sve jokere. Za mene on ne može više biti trener, tako da ja u već glavi tražim novog. Ne znam što Kamber ne želi na klupu, protiv Slobode po meni je ekstra postavio ekipu i to nakon slične krize kao ova, pa ih dobili, Hodžića pripremio za debi ko da igra stotu tekmu.
To je Huka vodio i priremio protiv slobode a on je bolestan i nemoze sjedit na klupi boji se covjek opravdano za svoje zdravlje.
Huka je Gvardiola za ovog Damjanovica.
SAMO PO PAVICA POSLAT AUTOMOBIL I MOLIT DA NAS VODI SA TRIBINA OVO DO KRAJA POLUSEZONE A VALJDA SE I RACUN SREDI DO NOVE GODINE
Zar nije huka tražio ugovor da bi bio na klupi poslije duvnjaka, a po tvom protiv slobode nije htio bit na klupi radi zdravlja? Ugovor znači rješava zdravlje, a pošto nema nek drugi gore na klupi u teškoj utakmici.
Pominjali smo to na starom forumu za ugovor.

Pavića bolje čuvati kad odblokiramo račun, ne treba hendikepirati čovjeka odma od početka.
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Dario katastrofalan, igrači amateri sve stoji, ali moramo znati "koliko para toliko muzike", igračima i uposlenicima kasne plate po 4 mjeseca, da me neko ne shvati pogrešno ovo nije "pljuvanje po upravi" štaviše puna podrška za upravu, dobili su moj glas na skupštini i dobit će ga opet, ali treba sliku gledat malo šire, nije problem samo u "taktici" i "kvaliteti igrača", imamo mi još pure jesti da postanemo profesionalni klub. Svi mi volimo Čelik i svi bi vjerujem poginuli za klub, al od ljubavi se ne živi. S druge strane, na počektu sezone sam pisao za brojnost na jugu da je zabrinjavajuća i rekao sam da prvi put kada dođe malo ozbiljnija navijačka grupa na sjever da postoji mogućnost da budemo nadglasani, što se prije nije moglo zamislit, ni horde ni manijaci u najboljim danima nisu mogli meda na Bilinom, svi su nam se saginjali i pušili nam u navijanju, danas nažalost siouxi bara bara u brojci i navijanju.. sad će komentari "učlani se i navijaj" pa buraz ako se čeka od nas veterana sa zapada da se vraćamo na jug ko će naslijedit taj jug? Gdje je mladost? Na hajr i na dobro.. idemo do kraja hrabro zajedno.. volim te Čelik
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
lemilica

Post Postao/la lemilica »

Za krezave mutavce na zapadu koji su urlali Uprava napolje neka sami sebe više ne crtaju na stadionu.
Imali ste priliku da se uvalite i napravite Čelični madrid nedavno.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Carsija072 nisi u pravu za jug. Maladost je tu, vise je yc nego "starijih" i to jeste problem. Samo su kod nas veterani sa 25 godina. Ovo nije tebi upuceno, ali je tako. Mi imamo generaciju 30+ i -18, problem je ova generacija 18-30.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Dario ima ugovor ne mozes ga tek tako otjerat, vjerujem da ce sobiti ultimatum za naredne 2 tekme da mora dobiti. Evo i da ga otjeras koga dovesti?
makelele

Post Postao/la makelele »

borispavicc.jpg
borispavicc.jpg (32.09 KiB) Pogledano 243 puta.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

makelele je napisao/la: 21 ruj 2024, 22:34borispavicc.jpg
Preko streama iz Sinja bi bolje posložio i vodio ekipu.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Ovog sam se iskreno bojao čitavu sedmicu
Da se olako protivnik shvati i sta dobiješ poraz
Mada iskreno ja msm da su razlozi neki drugi ovdje u pitanju sto ekipa loše igrali danas
Ne krivim ja trenera nista iskreno ova ekipa tako igra ovo je njihov limit i to je to
Zao mi je samo prilike koju smo imali da smo u Hadžićima pobijedili i danas u srijedu bi bilo 3-4 hiljade navijača i lova velika bi se uzela na kartama i rijesili bi se onda problemi koji ja msm da jesu
Sto se tice uprave ja njima ništa ne zamjerujem ljudi rade u nehumanim uslovima
Samo jednu malu zamjerku imam da se veznjak najprije trebao dovesti pa ostale igrače dovoditi ali sta je tu je
Idemo vraćamo se na 700-800 navijača na tekmi nećeš moći ni organizaciju utakmice platit i jbg
Igrači samo da su se bolje borili bila bi danas pobjeda ali ne nervirao se ja opet oko njih valjda opstanemo u ligi i dosta haha
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Dobro je evo i Zeljo je izgubio od Zrinjskog eto nam utjeha i oni ko i mi umjesto prvi da budu ide pad sad 😂😂
Salu na stranu najbolje da mi idemo spavat svi nece ovde niko fin komentar napisat .
Sutra novi dan nova nafaka idemo dalje i hajd 🖤❤️
Bandit

Post Postao/la Bandit »

Kod nas vrtić sa igračima od 18 i više godina, ali zato u Hajduku penzionerski sa igračima od 16 godina
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Ma krenula su nam kola niz brdo, samo je pitanje može li se ovdje iščupati i vratiti na pravi put. Isto ko prošle sezone kad su se okretala leđa igračima protiv toška pa nas bau raskovao u maglaju, daj bože da griješim ali sve to ide u tom pravcu.

Možda se trznu pa dobiju travnik i onda opet patnja u Rahiću. Gledam izjavu Darija priča o nekoj podršci, a ne sjećam se kad je zadnji trener ovoliko izviždan. Ako se uspije vratiti iz ovakvog kanala svaka čast, a sve su prilike da će biti bivši, ili sutra ili za 10 dana.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Truhlo je napisao/la: 21 ruj 2024, 23:02 Ma krenula su nam kola niz brdo, samo je pitanje može li se ovdje iščupati i vratiti na pravi put. Isto ko prošle sezone kad su se okretala leđa igračima protiv toška pa nas bau raskovao u maglaju, daj bože da griješim ali sve to ide u tom pravcu.

Možda se trznu pa dobiju travnik i onda opet patnja u Rahiću. Gledam izjavu Darija priča o nekoj podršci, a ne sjećam se kad je zadnji trener ovoliko izviždan. Ako se uspije vratiti iz ovakvog kanala svaka čast, a sve su prilike da će biti bivši, ili sutra ili za 10 dana.
Daj nam tri alternative u ovom trenutku kad nemamo love 😀
Odgovori