NK Čelik

sale

Re: NK Čelik

Post Postao/la sale »

Realno bod kao bod nije los al u ovoj situaciji je ravan porazu. imas utakmicu u gostima gdje domaćin u krizi, sudija sudi korektno imas igraca vise skoro cijelu utakmicu i ti to ne iskoristis. Iz toga razloga je ravno porazu.
Mi ćemo vrlo vjerovatno dobiti neke utakmice u gostima, al ovdje si imao sve na pladnju samo si trebao to iskoristiti.

Druga stvar evo i Stupcanica zijanila, nema ovdje ekipe koja ce prekucati ovu ligu, tako da srecom ovaj dobar raspored ce nas dugo držati u vrhu i u nekim kombinacijama.

Treca stvar po svemu trenutnom 5 godina nas dijeli od PL.
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

Ne govorite ništa ljudima koji nisu gledali tekmu, nek misle da smo izvukli bod... :D
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Realno opet vas pucaju prenosi.

Mislim, nakon tri godine fudbala, Durmo odigra par losijih utakmica, a i to opet ne znaci da je mogao sta kod golova, ovdje se spominju neki "profesionalni" golmani, kao da takvi ne primaju golove, pa i glupe golove. Cak i kad odlicno brani, kao da se jedva cekaju greske, ili u ovom slucaju eurogolovi da se pocne pisati o tome kako je nizak. Momak za 10, brani za 10, ali nama mora nesto da fali.

Sto se same utakmice tice, osjecaj je kao da je Radnik imao igraca vise. Lose postavljena utakmica od strane Darija, a jednako lose provedena od strane igraca. Imamo osam igraca u ili blizu odbrane i vrhunac nam je opaliti dugu loptu na Isakovica u nadi da ce on to spustiti Aliju ili Hamzi, koji opet stoje predaleko. I uz to sve, propuh nazad.

Stavis tri stopera i defanzivnog veznog? Znaci nisi siguran u defanzivne kvalitete defanzivnog veznog pa se zelis osigurati? Zasto onda ne stavis igraca koji je mozda jednako los defanzivno, ali koji nesto moze i zna uraditi sa loptom? Recimo Talha.

Ja Dariju ne zamjerim puno, covjek realno osvaja bodove. Mi moramo biti svjesni da jedemo govna redovno. Hocemo bodove, a igra nije bitna, dok to i ne uradimo i onda je bitna igra. Sad smo drugi, ali seremo o tome kako je trebalo ovako ili onako zbog nase igre. Koga boli k sta je trebalo? Cinjenica je da smo drugi sa 2 boda zaostatka.

Dariju zamjerim sto je prakticki odstranio Hodzica, Basica, Ahmetspahica pa i Palackica. Na stranu ono o cemu smo vec ranije pisali, ali im se konkurencija nije proslavila. Trening je ok, ali je utakmica ono gdje se bodovi racunaju. Naravno, mora biti ozbiljan pristup, medjutim zar se ne moze insistirati na ozbiljnom pristupu, a opet momcima dati sansu, posebno kada si ovako osakacen kao danas?
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 14 ruj 2024, 21:48
kirat410 je napisao/la: 14 ruj 2024, 21:39 Upisujete pobjedu protiv Radnickog, a mogli bi nas ljudi iznenaditi.
Ma kakv Radnički, zalutali u ovu ligu, složit ćemo im 3 komada za poluvrijeme.

Ovaj bod će biti ok kad i ako dobijemo Rahić. Pisao sam prije utakmice, 4 boda iz ova 2 gostovanja nas drže u igri, mogli bi i prvo mjesto uhvatiti. Evo danas Stupčanica izgubi, pisao sam i za njihov raspored, teško će oni držati prvo mjesto na jesen. Sve je otvoreno, igru i mentalitet u gostima moramo popravljati i to je to.
Ovo nikako ne treba raditi nego pristupiti pripremi utakmice i odigravanju kao da dolazi Sarajevo. Nismo mi nikakva sila da bi bilo koga podcjenjivati.

Maksimalno trenirati i uigravati ekipu tokom sedmice a Radnički napasti agresivno od prve minute i pobjediti.

Isto je i sa pristupom prema publici i navijačima, posjeta ne smije opadati, koristiti drugo mjesto na tabeli za privlačenje navijača, na sve načine zadrzati 3000 ljudi..i vrijeme će se popraviti koliko toliko do subote..Bilo bi lijepo kada bi bio neki termin oko 17:30 ili 18:00 jer dosta ljudi radi subotom do 16:00 kada počinju ostale utakmice kola.

Bez podcjenjivanja i jako protiv Radničkog. Pobjeda ti garantuje treću "meč loptu" u Rahicu za potpunu euforiju i prvo mjesto vjerovatno na tabeli nakon 7-8 kola a znamo šta to znači u Zeničkim prosjecnim glavama i kakav mamac za dolazak na utakmice prvoplasiranog Čelika.

Svi na Radnički !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Avenija

Post Postao/la Avenija »

https://streamable.com/fx0q18

Velika šteta za ovu akciju. Školski odigrano sve osim voleja.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

Martinović u 91 min. šuta iz nemoguce situacije umjesto da spoji Jusica sa GOLMANOM 1 na 1. Jusic ima 30 metara praznog prostora oko sebe. Upropaštena 1000% prilika

slika

Isaković mu prilazi trčeći napadajući ga opravdano šta radi dok se Martinović pravi idiot kao i cijelu utakmicu.

Ovakvih situacija ima jos 6-7 u danasnjoj utakmici. Ja ne znam pregleda li Dario utakmicu i analizira li dešavanja da se ovo ne dešava.

Za kaznu zbog zadnje 2 utakmice gdje je najlosiji igrač mora na klupu a Dzanković unutra.

Jedva čekam da Marin vrati snagu i kondiciju.
sale

Post Postao/la sale »

Avenija je napisao/la: 15 ruj 2024, 00:07 https://streamable.com/fx0q18

Meni je ovo sasvim ok, ako nista pokazuje da igrači imaju nekog samopouzdanja.
Nema mi nista gore kad u ovim situacijama kad trebaju opaliti na prvu, pokusaju primirit loptu, dok igraca to uradi prosla vječnost I 3 igraca su već kod njega.
Guest1945

Post Postao/la Guest1945 »

Allgunsblazing je napisao/la: 14 ruj 2024, 23:25 Realno opet vas pucaju prenosi.

Mislim, nakon tri godine fudbala, Durmo odigra par losijih utakmica, a i to opet ne znaci da je mogao sta kod golova, ovdje se spominju neki "profesionalni" golmani, kao da takvi ne primaju golove, pa i glupe golove. Cak i kad odlicno brani, kao da se jedva cekaju greske, ili u ovom slucaju eurogolovi da se pocne pisati o tome kako je nizak. Momak za 10, brani za 10, ali nama mora nesto da fali.

Sto se same utakmice tice, osjecaj je kao da je Radnik imao igraca vise. Lose postavljena utakmica od strane Darija, a jednako lose provedena od strane igraca. Imamo osam igraca u ili blizu odbrane i vrhunac nam je opaliti dugu loptu na Isakovica u nadi da ce on to spustiti Aliju ili Hamzi, koji opet stoje predaleko. I uz to sve, propuh nazad.

Stavis tri stopera i defanzivnog veznog? Znaci nisi siguran u defanzivne kvalitete defanzivnog veznog pa se zelis osigurati? Zasto onda ne stavis igraca koji je mozda jednako los defanzivno, ali koji nesto moze i zna uraditi sa loptom? Recimo Talha.

Ja Dariju ne zamjerim puno, covjek realno osvaja bodove. Mi moramo biti svjesni da jedemo govna redovno. Hocemo bodove, a igra nije bitna, dok to i ne uradimo i onda je bitna igra. Sad smo drugi, ali seremo o tome kako je trebalo ovako ili onako zbog nase igre. Koga boli k sta je trebalo? Cinjenica je da smo drugi sa 2 boda zaostatka.

Dariju zamjerim sto je prakticki odstranio Hodzica, Basica, Ahmetspahica pa i Palackica. Na stranu ono o cemu smo vec ranije pisali, ali im se konkurencija nije proslavila. Trening je ok, ali je utakmica ono gdje se bodovi racunaju. Naravno, mora biti ozbiljan pristup, medjutim zar se ne moze insistirati na ozbiljnom pristupu, a opet momcima dati sansu, posebno kada si ovako osakacen kao danas?
De ne seri bogati.Ne znaš ni ti šta hoćeš u svom tekstu.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Amar Jusić !
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

sale je napisao/la: 15 ruj 2024, 01:05

Nema mi nista gore kad u ovim situacijama kad trebaju opaliti na prvu, pokusaju primirit loptu, dok igraca to uradi prosla vječnost I 3 igraca su već kod njega.
Sta je ovdje uopste ok? Ovo je idiotizam a ne samopouzdanje!!! Covjek mu sam a on ce pucat,trnokop obicni...klupa obavezna! @Avenija je ovo dobro pokazao al pitam se kome? Pa pogledaj jucer nase suteve na gol svi nabijeni krkanski po 3 metra iznad precke! Bajramovic suta sa 25 metara de ba bolje mu je da cijepa drva to treba dekretom njemu zabranit da puca na gol! Smijesno sta se radi na terenu a onakva podrska s tribina!
FliX

Post Postao/la FliX »

Zbog svoji neki razloga nisam gledao utakmicu, ali sam povremeno ulazio na YT u par navrata da vidim rezob. Je8o sam im od do kad sam vidio 1:0. Kasnije vidim 1:1 hajd dobro je.
Medjutim, sad citajuci vidim da je i crveni bio i da nam je igra nula.
Sabirat bodove za opstanak i to je to. Ne gubio ja visd zivce radi njih.
sale

Post Postao/la sale »

Zamorano je napisao/la: 15 ruj 2024, 08:10
sale je napisao/la: 15 ruj 2024, 01:05

Sta je ovdje uopste ok? Ovo je idiotizam a ne samopouzdanje!!! Covjek mu sam a on ce pucat,trnokop obicni...klupa obavezna! @Avenija je ovo dobro pokazao al pitam se kome? Pa pogledaj jucer nase suteve na gol svi nabijeni krkanski po 3 metra iznad precke! Bajramovic suta sa 25 metara de ba bolje mu je da cijepa drva to treba dekretom njemu zabranit da puca na gol! Smijesno sta se radi na terenu a onakva podrska s tribina!
Pa ne znam sta ocekujes od igraca na ovom nivou, sad da odem na YouTubeu mogu za 5 min naci 5 ovakvih suteva top class igraca gdje lopta nije završila u golu.
Naš problem je sto na utakmici imamo jednu ili dvije ovakve akcije.
Kad budemo mogli odigrati 5 ovakvih napada u jednom poluvremenu onda ce i golovi doci.

I koji igrač je ovdje sam, Martinović? Pa ovaj dok primi loptu smiri je pa proslijedi dalje imas Jos ovoliko igraca radnika u sesnaestercu, ako već nisi izgubio loptu
slika
Zadnja izmjena: sale, dana/u 15 ruj 2024, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Propuštena su dva gostovanja gdje su se morala uzeti ako ništa 4 boda, Travnik i Hadžići. Sada imaš redom utakmice na strani; Gornji Rahić, Tuzla City, Stupčanica, Budućnost ... :roll:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Radnički kući, Rahić gosti, Tomislav kući. 3 vezane pobjede nas lansiraju sigurno na prvo mjesto pred 4 derbi utakmice. Sve je do nas i u našim rukama. Pristup i mentalitet u gostima se mora mijenjati za 180 stepeni. Sreća vraća nam se Vardo, barem će ove 3 utakmice igrati dok ne skupi opet 3 žuta kartona :lol:

@avenija izgleda da će se vrijeme popraviti do subote. Sunčana subota u Zenici, ugodna 23 stepena, fin termin od 16:00h, očekujem 2000 čelikom predoziranih sociosa, 1300 ulaznica i 700 sezonskih :alkohol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Guest1945 je napisao/la: 15 ruj 2024, 03:00
Allgunsblazing je napisao/la: 14 ruj 2024, 23:25 Realno opet vas pucaju prenosi.

De ne seri bogati.Ne znaš ni ti šta hoćeš u svom tekstu.
Hocu da malo manje lijecite svoje frustracije na nasim igracima. Ti si vjerovatno jedan od onih sto im je jucer psovao mater nakon svakog loseg suta.
Odgovori