NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Da ljudi sa igracem vise ne mogu akcije napravit, nit sta odigrat, sramota.
Al se zato svadjat bunit udarat davit psovat lajat dobro znaju doktori su u tome, profesionalci u gostima
Al se zato svadjat bunit udarat davit psovat lajat dobro znaju doktori su u tome, profesionalci u gostima
Pa ok, al dajte prijedlog boljeg za iste ili manje pare?
Mi zbog manjka para nismo doveli veznog igrača, a da sad fantaziramo o trenerima.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ako izgubimo, koji će sada izgovor biti?
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
Razumijem šta hoćeš reći ali ne radi nijedan trener do sad za siću mimo Skočibušića u Kantonu. I Duvnjak i Damjanović imaju (Duvnjak imao) plate na nivou ove lige i ostalih klubova tako da nema potrebe polemisati neke stvari.
Na stranu sve, vjerujem Damjanoviću, mislim da će u drugom poluvremenu biti puno bolje i da ćemo uspjeti okrenuti rezultat.
Bunarenje ko da igramo protiv Cityevog veznog reda.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Poremetio nas crveni karton, iskreno losa igra izbij nabij.
Ovako sam ocekivao da ce biti utakmica, al kad imas igraca vise mora to puno bolje.
Ovako sam ocekivao da ce biti utakmica, al kad imas igraca vise mora to puno bolje.
Gledaj primiš go i 45 minuta isto igraš.Traži se Isakovic i to je to.Njihovi kad idu naprijed mi ne stojimo dobro nikako.Izaleđa im po 2 grača a naš troica na sredini l.Ista stvar kao protiv Travnika.Ja ne znam ovaj Damjanović jel pogleda snimak poslje utakmice?Pogleda on k.urac moj boli ga tuki ima ugovor novi sad.
- Juzni Front 1988
Damjanovicu izgubis li ovo sa igracem vise ne vracaj se ni ti ni igraci u Zenicu. Ovo je bruka i sramota od igre.
moSa likCe
Dajte ba ljudi malo se uhafizajte.
Kad kupis profesionalnog golmana (i bar po jednog igraca u odbrani,vezi i napadu) neces ovakve golove primati.
Uozbiljite se malo ova djeca nemaju pojma sta je profesionalni fudbal i fizicki a i tehnicki su treca liga .
Kolko para tolko muzike
Kad kupis profesionalnog golmana (i bar po jednog igraca u odbrani,vezi i napadu) neces ovakve golove primati.
Uozbiljite se malo ova djeca nemaju pojma sta je profesionalni fudbal i fizicki a i tehnicki su treca liga .
Kolko para tolko muzike
De ti njemu snimi štagod i pokaži, nebil skonto da mora nešto mjenjati.laudrup je napisao/la: ↑14 ruj 2024, 17:18Razumijem šta hoćeš reći ali ne radi nijedan trener do sad za siću mimo Skočibušića u Kantonu. I Duvnjak i Damjanović imaju (Duvnjak imao) plate na nivou ove lige i ostalih klubova tako da nema potrebe polemisati neke stvari.
Na stranu sve, vjerujem Damjanoviću, mislim da će u drugom poluvremenu biti puno bolje i da ćemo uspjeti okrenuti rezultat.
Momak objasnio perfektno samo bi jos dodao trenera.AeroMs33 je napisao/la: ↑14 ruj 2024, 17:22 Dajte ba ljudi malo se uhafizajte.
Kolko para tolko muzike
Cuj Isakovic u napadu
BRUKA I SRAMOTA, od postavke do "igre". Yebo ga život cijele pripreme i 4 utakmice prvenstva uigravaš 4 3 3/4 5 1 i onda u ključnoj utakmici bučkuriš napraviš....
Odmah 3 izmjene i vraćaj 4 3 3, bod ko poraz, ovo se mora dobiti.
Odmah 3 izmjene i vraćaj 4 3 3, bod ko poraz, ovo se mora dobiti.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- limvolikce
Razvalili smo ih u prvih 10 minuta dok Isak nije u komu pao.