Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
Ali45 je napisao/la: ↑14 ruj 2024, 17:03
Kakvi smo mi pehovi,ovo ni de gea ne bi skinuo.
Šta je ovdje peh? Loše postavljanje 2 igrača je neznanje.
Baš tako, ovo je sramotno kako smo loši u čišćenju ovih odbitaka i izlasku na šut sa distance ...
Mozga malo da se uključi pa da se skonta da je ekipi koja igra sa igračem manje jedino i preostalo da igraju na kontre i pucaju kad god priđu na 30mnod našeg gola .. pa jbg dan ga jbo više
P.S. bez Varde ko bez Busquetsa u pm
Zadnja izmjena: FireFireFireFly, dana/u 14 ruj 2024, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ovdje je Prguda imao čistu loptu da očisti, Međuseljac nakon toga isto plus bježao od bloka.
Suđenje totalno na našoj strani, svaki duel nam sviraju, sitnice sude u našu korist, sramota je ako se ovo ne pobijedi!!!
Na poluvremenu Džanković i Popović moraju ući ako planiramo dobiti ovo.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Ja se ne sjećam kad amo dobili utakmicu s igračem više. Mislim da je to za neko socio-psihološko istrazivanje.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
makelele je napisao/la: ↑14 ruj 2024, 17:09
trener nam je kukavica
I neznalica.Pogledaj CV i sve će ti biti jasno.U biti ni nema ga.Kad sam vidio da su produžili ugovor sa njim pozlilo mi.I to na 2 godine ih obrlatio.
Čujem da je Terzić slobodan, da njega probamo?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Bratstvo vodi 1:0 ovo se mora dobit kako znamo i umijemo
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"