Premijer liga - aktuelno
-
Re: Premijer liga - aktuelno
Evo Velež krenuo našim stopama. Imenovali nekog Turčina za trenera
Srce, čast i ponos!
PatrickBateman je napisao/la: ↑09 ruj 2024, 16:34 Evo Velež krenuo našim stopama. Imenovali nekog Turčina za trenera
Posrednik u ovom transferu bio je Avdija Vršajević i njegov partner Kenan Cinac koji su prošle godine osnovali menadžersku agenciju "Una Agency".
Mogao bi Velež da ispadne
Baš su izgubili kompas, a kola krenula niz brdo.
Baš su izgubili kompas, a kola krenula niz brdo.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Cim je bio onaj celo dosao za pred. sa novom upravom, poceli su izmisljat toplu vodu. Igracima plate skratili, neke otjerali odmah, malo su se bas bahato ponasali. To je onaj mentalitet, samo ja znam sta i kako treba, ne das da ti iko ista kaze i okruzis se uvlakacima. Evo krenuli su silaznom putanjom, daleko od toga da ce ispasti, ali trebat ce opet vremena da se dignu.
-
U upravi je sukob na relaciji SDA-SDPRedbull je napisao/la: ↑09 ruj 2024, 17:28 Cim je bio onaj celo dosao za pred. sa novom upravom, poceli su izmisljat toplu vodu. Igracima plate skratili, neke otjerali odmah, malo su se bas bahato ponasali. To je onaj mentalitet, samo ja znam sta i kako treba, ne das da ti iko ista kaze i okruzis se uvlakacima. Evo krenuli su silaznom putanjom, daleko od toga da ce ispasti, ali trebat ce opet vremena da se dignu.
Slo Slo
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Odlican derbi! Zekicevo eksperimentisanje u prvom poluvremenu je kostalo Sarajevo tri boda. Cim je malo unormalio postavku Sarajevo je sabilo Zelju. Kolosalni promasaji Kyeremeha i Turkesa...
Srce, čast i ponos!
Pratil ko ovu premijer ligu, ja kad vidim kakve se tamo sudijske lakrdije desavaju bude mi drago sto nismo u PL
-
Svega je bilo u toj ligi, ali ovo sto Borac trenutno radi je stvarno vrijeđanje zdravog razuma i obesmišljavanje fudbala kao sporta.
Srce, čast i ponos!
Borac radi ono sto su ranije Zejo i SarajevoPatrickBateman je napisao/la: ↑22 lis 2024, 15:33 Svega je bilo u toj ligi, ali ovo sto Borac trenutno radi je stvarno vrijeđanje zdravog razuma i obesmišljavanje fudbala kao sporta.
-
Eto nama Slobodanke i starih forumaša.
Teško će se Sloboda spasiti, tako da sljedeće sezone će biti ultra jaka 1.liga FBiH
Svaka čast za Borac
12345.....
12345.....