NK Čelik

phillies

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

Znao sam.
Samo Čelik zenički !!!
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Bravooooo, welcome back Marin
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Dobrodosao nazad sine razvratni <3
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Buraza ce mu strefit sta :D
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Pitanje je samo koliko nam je potreban? Mozda kao lijevi bek, pitanje je da li to moze igrati.
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Nema šta, sad opet neobjektivno ću pisati. Jebe mi se. Prvi gol za Čelik je dao protiv Zvijezde
zjenica

Post Postao/la zjenica »

"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Allgunsblazing je napisao/la: 05 ruj 2024, 16:18 Pitanje je samo koliko nam je potreban? Mozda kao lijevi bek, pitanje je da li to moze igrati.
Može igrati lijevog beka, lijevo krilo i u veznom redu. U Hannoveru je igrao dosta utakmica u veznom redu
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Pa ne treba nama ni bek ni krilo vec vezni igrac! Ako zna veznog hajd da vidimo za ostale pozicije manje vise
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Gdje tacno u veznom redu? Ako je desetka, nismo puno dobili, ako je osmicu igraju to je vec nesto sto bi nam koristilo.
Srce, čast i ponos!
laudrup

Post Postao/la laudrup »

PatrickBateman je napisao/la: 05 ruj 2024, 16:24 Gdje tacno u veznom redu, ako je desetka nismo puno dobili, ako je osmicu igraju to je vec nesto sto bi nam koristilo.
Osmicu je igrao.

I da ne može ništa igrati ovo je ogromno za klub da vrati Marina. Može pričati ko šta hoće Marin je ostavio veliki trag u Čeliku i od svih povratnika jedini je pored Horića bez mrlje u Čelikovom dresu.

Ja garantujem i siguran sam da će kvalitetom pokazati da zaslužuje da bude ovdje i da s klubom izbori plasman u Premijer ligu!
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Igro je Marin u Hannover i stopera i zadnjeg veznog a najmanje ono što je u Čeliku igrao, krila i ka golu.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Meni je drago da se on vratio. Ako vec imas priliku da dovedes nekog ko ima iskustvo, a moze da igra sto da ne. Mada mislim da nam njegov dolazak ne rjesava najveci problem al et. Svakako je ekipa bolja njegovim dolaskom pa se nema sta zamjeriti
laudrup

Post Postao/la laudrup »

samocelik je napisao/la: 05 ruj 2024, 16:26 Igro je Marin u Hannover i stopera i zadnjeg veznog a najmanje ono što je u Čeliku igrao, krila i ka golu.
Tako je.

Mora raja shvatit da je ovo 100x bolje pojačanja i od Bibera ili bilo kojeg trenutno slobodnog igrača. Ko garantuje da ti Biberi i Šećerovići i ostali koji su se spominjali neće biti kao Hrelja i da se ugase.

Ako ništa, znamo svi da će Marin izgarati na terenu svaku utakmicu kao što je i izgarao, a već je iskusan igrač sa 30 godina
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Realno veliko pojačanje. Momak bez mrlje u dresu Čelika. U PL dok je igrao znao je praviti razliku a kamoli u ovoj ligi. Nadam se samo da je fizički spreman. U biti veliki navijač Čelika koji će ginuti za dres a i ostale u ekipi tjerati na isto.

Još vratiti Burekovića i pokriti lijevog beka i ne diraj nista. :srce:

A publika da ispostuje i da se zaborave cifre ispod 2000 gledalaca.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Odgovori