Neću prežalit Bronju nikad

Bronja jeo zemlju, šteta što nije mogao da zaigra za nas.
Trenutno U21:Eugen je napisao/la: ↑10 srp 2024, 12:09 Treba nam 6-7 igrača ispod 21 godine, tako da će ovaj Prguda sigurno dobro doci. Vidjet cemo ko ce ostat od ovih juniora, a koji ce biti poslani negdje na posudbu.
Nadam se dolasku 4-5 kvalitetnih igrača i da se dobro spremimo za ono sto nas ceka u sljedecoj sezoni
Ali i Martinovic realno jedini koji mogu igrati. Begic je nazalost povrijedjen, a da nije, mogao bi konkurisati. Ovo ostalo mrka kapaTruhlo je napisao/la: ↑10 srp 2024, 12:20Trenutno U21:Eugen je napisao/la: ↑10 srp 2024, 12:09 Treba nam 6-7 igrača ispod 21 godine, tako da će ovaj Prguda sigurno dobro doci. Vidjet cemo ko ce ostat od ovih juniora, a koji ce biti poslani negdje na posudbu.
Nadam se dolasku 4-5 kvalitetnih igrača i da se dobro spremimo za ono sto nas ceka u sljedecoj sezoni
- 7 izlaznih juniora
- Brkić
- Ibraković
- Bašić
- Begić
- Međuseljac
- Durmiš
- Martinović
Lakše napisati ko nije U21![]()
Menadzeri nam kroje klub
Definitivno se slazem. Posebno zato sto je Emrah igrac koji nama bas treba. Zna s loptom, nije ga strah povuci loptu iz odbrane prema napadu, veze igru. Nasa zamjena za Talhu i neko ko ce gurati Alija da bude jos bolji.Zenicanin988 je napisao/la: ↑10 srp 2024, 12:20 Ja bih ovo malog Palackica odmah dao da igra, veliki talenat, istrpit dva, tri kola, vjerujem da bi se "oslobodio". Evo sinoć onaj Dzemal iz Spanije ubi a 16 mu ljeta.
Smajlović bi mogao biti treći starter na beku kao na proljeće prošle sezone.strucnjak9 je napisao/la: ↑10 srp 2024, 12:24Ali i Martinovic realno jedini koji mogu igrati. Begic je nazalost povrijedjen, a da nije, mogao bi konkurisati. Ovo ostalo mrka kapaTruhlo je napisao/la: ↑10 srp 2024, 12:20Trenutno U21:Eugen je napisao/la: ↑10 srp 2024, 12:09 Treba nam 6-7 igrača ispod 21 godine, tako da će ovaj Prguda sigurno dobro doci. Vidjet cemo ko ce ostat od ovih juniora, a koji ce biti poslani negdje na posudbu.
- 7 izlaznih juniora
- Brkić
- Ibraković
- Bašić
- Begić
- Međuseljac
- Durmiš
- Martinović
Lakše napisati ko nije U21![]()
Izgleda da sam ja jedini na forumu kome je drago da nece gledat Mehića vise
McGregor je životinja kada ima uz sebe playa. Ono proljeće kada su igrali on i Arežina u vezi je najbolja igra Čelika zadnjih 10 godinaZenicanin988 je napisao/la: ↑10 srp 2024, 12:31Izgleda da sam ja jedini na forumu kome je drago da nece gledat Mehića vise![]()