NK Čelik
Re: NK Čelik
Kako naš portal saznaje na treninzima “Crno-crvenih” priključio se i bivši omladinac Željezničara i Veleža, te prošlosezonski igrač juniorske ekipe Novog Pazara
Neću prežalit Bronju nikad
Neću prežalit Bronju nikad
Bronja jeo zemlju, šteta što nije mogao da zaigra za nas.
Kažu da je ovaj malac bomba prava
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
Treba nam 6-7 igrača ispod 21 godine, tako da će ovaj Prguda sigurno dobro doci. Vidjet cemo ko ce ostat od ovih juniora, a koji ce biti poslani negdje na posudbu.
Nadam se dolasku 4-5 kvalitetnih igrača i da se dobro spremimo za ono sto nas ceka u sljedecoj sezoni
Nadam se dolasku 4-5 kvalitetnih igrača i da se dobro spremimo za ono sto nas ceka u sljedecoj sezoni
-
Bronja je zadnju sezonu bio u Sutjesci iz Niksica cini mi se.
Za ovog malog Prgudu sam i ja cuo da je zvijer, cak kazu puno bolji i od Talhe da je. Kako god, trenutni igraci koje imamo do 21 godine mi ne ulijevaju neko voliko povjerenje, osim Alija i ovog novog Martinovica. Tesko da ce neko od ovih juniora moci ozbiljno konkurisati (osim mozda Smajlovica i Palackica)
Za ovog malog Prgudu sam i ja cuo da je zvijer, cak kazu puno bolji i od Talhe da je. Kako god, trenutni igraci koje imamo do 21 godine mi ne ulijevaju neko voliko povjerenje, osim Alija i ovog novog Martinovica. Tesko da ce neko od ovih juniora moci ozbiljno konkurisati (osim mozda Smajlovica i Palackica)
Ista menadzerska agencija koja zastupa Talhu zastupa i Prgudu
Trenutno U21:Eugen je napisao/la: ↑10 srp 2024, 12:09 Treba nam 6-7 igrača ispod 21 godine, tako da će ovaj Prguda sigurno dobro doci. Vidjet cemo ko ce ostat od ovih juniora, a koji ce biti poslani negdje na posudbu.
- 7 izlaznih juniora
- Brkić
- Ibraković
- Bašić
- Begić
- Međuseljac
- Durmiš
- Martinović
Lakše napisati ko nije U21
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- Zenicanin988
Ja bih ovo malog Palackica odmah dao da igra, veliki talenat, istrpit dva, tri kola, vjerujem da bi se "oslobodio". Evo sinoć onaj Dzemal iz Spanije ubi a 16 mu ljeta.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
-
Ali i Martinovic realno jedini koji mogu igrati. Begic je nazalost povrijedjen, a da nije, mogao bi konkurisati. Ovo ostalo mrka kapaTruhlo je napisao/la: ↑10 srp 2024, 12:20Trenutno U21:Eugen je napisao/la: ↑10 srp 2024, 12:09 Treba nam 6-7 igrača ispod 21 godine, tako da će ovaj Prguda sigurno dobro doci. Vidjet cemo ko ce ostat od ovih juniora, a koji ce biti poslani negdje na posudbu.
- 7 izlaznih juniora
- Brkić
- Ibraković
- Bašić
- Begić
- Međuseljac
- Durmiš
- Martinović
- Allgunsblazing
Menadzeri nam kroje klub
Jedina mana ovakvih igraca je sto im ne mozes dati profi ugovor i onda mogu vrlo lahko odleprsati ako se pokazu.
Mada ja imam malo vise vjere u nase igrace od Strucnjaka9. Hodzic se vec pokazao kao neko ko se fizicki moze nositi, a za njegovu poziciju je to mozda i najbitnije. Ako uspijemo njeg, Smajlovica i Palackica prebaciti u prvi tim, to je bingo.
Definitivno se slazem. Posebno zato sto je Emrah igrac koji nama bas treba. Zna s loptom, nije ga strah povuci loptu iz odbrane prema napadu, veze igru. Nasa zamjena za Talhu i neko ko ce gurati Alija da bude jos bolji.Zenicanin988 je napisao/la: ↑10 srp 2024, 12:20 Ja bih ovo malog Palackica odmah dao da igra, veliki talenat, istrpit dva, tri kola, vjerujem da bi se "oslobodio". Evo sinoć onaj Dzemal iz Spanije ubi a 16 mu ljeta.
SAMO onda nam bas treba dobar defanzivac. Ne znam da li je Vardo kapacitet da pokriva Alija i Emraha.
Smajlović bi mogao biti treći starter na beku kao na proljeće prošle sezone.strucnjak9 je napisao/la: ↑10 srp 2024, 12:24Ali i Martinovic realno jedini koji mogu igrati. Begic je nazalost povrijedjen, a da nije, mogao bi konkurisati. Ovo ostalo mrka kapaTruhlo je napisao/la: ↑10 srp 2024, 12:20Trenutno U21:Eugen je napisao/la: ↑10 srp 2024, 12:09 Treba nam 6-7 igrača ispod 21 godine, tako da će ovaj Prguda sigurno dobro doci. Vidjet cemo ko ce ostat od ovih juniora, a koji ce biti poslani negdje na posudbu.
- 7 izlaznih juniora
- Brkić
- Ibraković
- Bašić
- Begić
- Međuseljac
- Durmiš
- Martinović
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ako je istina da hoće da se riješi Varde, onda je to odlična vijest, znači da se pravi prostor za kvalitetnu osmicu. Ne bi bilo loše da se također riješi jednog od Bašić/Begić pa da se dovede kvalitetan zadnji vezni.
Šteta što McGregor ode, taman uhvatio formu na proljeće.
Šteta što McGregor ode, taman uhvatio formu na proljeće.
- Zenicanin988
Izgleda da sam ja jedini na forumu kome je drago da nece gledat Mehića vise
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
McGregor je životinja kada ima uz sebe playa. Ono proljeće kada su igrali on i Arežina u vezi je najbolja igra Čelika zadnjih 10 godinaZenicanin988 je napisao/la: ↑10 srp 2024, 12:31Izgleda da sam ja jedini na forumu kome je drago da nece gledat Mehića vise