NK Čelik
Re: NK Čelik
Travnik kući nije moglo bolje, feno i isak od prve minute
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Rasut ih za sva vremena. Ne moramo mi ni proci, al dalje ni oni nece igrati
Zvati McGregora da odigra oproštajnu
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Dogovorit dvojnu registraciju za McGregora.
Welcome Piljug
Welcome Piljug
Dođe cica na kolica, ali Gerila sigurno ne u Zenicu
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
Ako i dođu doći će sa pratnjom specijalne policije Smiješna skupina koja nije vrijedna spomena, šetao im se gradom ko je htio. A kod Harija petorica zube brali po podu, jedan vikao "niste pičke niste pičke"
Brat moj brutalni
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
Treba im noge polomiti kako igracima tako i navijacima,a posebno onom nasem Piljugu! Kako je se samo hinski smijao na kraju utakmice!
Samo Čelik!
Oprostajnu utakmicu Mehicu napraviti,a da bude i oprostajna za Piljuga,Gasala..
Auuuu Travnik kući.Isakovića pred kraj ubaciti da lomi ovo.Dođe sve na svoje, sva nepravda.
Da, prođemo Travnik i već smo u kupu BiH.
Ne bih zamjerio ni da ispadnemo, al da ih prebijemo momački
Meni je Travnik vezano za kup ostao u sjecanju, dok je igrao PL uvijek je ispadao odma prvo kolo da bi se okretao ligi odnosno borbi za opstanak.