NK Čelik
Re: NK Čelik
Zna li se kad je ždrijebanja parova. Ne bi bilo loše ove sezone igrati prvu domaću, malo radi i euforije i dijaspore i svega.
Sve pohvale za ekipu koja radi grafite posebno onaj Srpska Mahala
Sve pohvale za ekipu koja radi grafite posebno onaj Srpska Mahala
-
Prvo kolo kući nekoga razbiti, a u drugom kolu Travnik na Piroti i 500 sociosa
Naredne sedmice žrijeb, obično bude mjesec dana pred prvenstvo.
Nadam se da ćemo na jesen imati povoljniji žrijeb, tj da ćemo igrati 8 utakmica kući i 7 u gostima. Da bi bili u vrhu i konkurentni za ulazak, moramo uzeti 32, 33 boda. Pokušati dobiti sve kući i 2 u gostima bi bilo dovoljno za 30ak bodova.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- Juzni Front 1988
U zaključku konferencije, Hadžimahmutović je pojasnio detalje oko deblokade računa: ”To je proces koji je spor, ali koji mene kao čovjeka iz struke ne iznenađuje. Ušli smo u ovo sa preko 50 aktivnih blokada, dok ih je sada tu 6-7. Moram napomenuti da imamo obezbijeđena sredstva i za ove preostale, ali da usporeni sudski procesi i komunikacija sa bankama otežavaju i komplikuju situaciju.“
Ukoliko svi ispune obećanja koja smo dobili, a tu mislimo na Grad, Kanton i FBiH, mi ćemo jasno istaknuti kandidaturu za prvo mjesto i napad na Premijer ligu. Jer pokazali smo šta možemo sa višemilionskim teretom na leđima, a tek ćemo da pokažemo šta možemo bez njega.“
Ova zadnja recenica gospodina Hadzimahmutovica me itekako raduje, i znam da he klub u pravim rukama, tj.onih koji vole i zive za ovaj klub.
Ukoliko svi ispune obećanja koja smo dobili, a tu mislimo na Grad, Kanton i FBiH, mi ćemo jasno istaknuti kandidaturu za prvo mjesto i napad na Premijer ligu. Jer pokazali smo šta možemo sa višemilionskim teretom na leđima, a tek ćemo da pokažemo šta možemo bez njega.“
Ova zadnja recenica gospodina Hadzimahmutovica me itekako raduje, i znam da he klub u pravim rukama, tj.onih koji vole i zive za ovaj klub.
moSa likCe
Napravili smo temu IT Talks, i još ćemo raznih tema praviti u budućnosti. Za sve one koji se interesuju oko IT-a, bujrum.
- Allgunsblazing
Mi nista ne mozemo izgubiti "migracijom" na ovaj forum. Svi oni koji su tamo pisali, sada pisu ovdje. Iste ideje, ista djela. Mozemo samo dobiti jer podrzavamo lokalno.
mi smo davno napravili forum za Real Madrid, a vala red je bio i da Celik predje na svoj forum. Ss.ba je davno otisao u qurac sa svim mogucim adminima moderatorima koji glume da su reketasi.
Idemo jako i do povratka u PL!
Samo likCe!
Idemo jako i do povratka u PL!
Samo likCe!
samo da se tu-spasim. godinama čitam ss forum, a registracija na SBC mi dođe kao patriotski čin. ... Samo Čelik!
Imam dojam da smo brojniji ovdje.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- Rastamanman
Samo da pozdravim ekipu.
Redovno sam pratio SS forum a ovdje se aktiviram laganini.
Mosa Likce!
Mosa Likce!
fali Bati još da povede navijanje... i legendarna: Čelik se nikad ugasiti neće (u sto varijanti)Rastamanman je napisao/la: ↑09 srp 2024, 14:05 Samo da pozdravim ekipu.
Mosa Likce!
Cerime dovedi nam Semira Stilica da ugasimo Manijake
- Allgunsblazing
Nije to otpad to je ime i igracina ja sam siguran da bi doveli 500 ljudi vise na stadion kad bi njega doveli. Pa kad su svrsavali na Arezinu sta bi tek na StilicaAllgunsblazing je napisao/la: ↑09 srp 2024, 14:22Ne znam je li se zajebajes, al' kakav Semir Stilic? Bolje trpiti nase juniore nego uzimati otpad iz Zeljeznicara.
Imamo mi našeg Štilića, Fenana Salčinovića.Eugen je napisao/la: ↑09 srp 2024, 14:38Nije to otpad to je ime i igracina ja sam siguran da bi doveli 500 ljudi vise na stadion kad bi njega doveli. Pa kad su svrsavali na Arezinu sta bi tek na StilicaAllgunsblazing je napisao/la: ↑09 srp 2024, 14:22Ne znam je li se zajebajes, al' kakav Semir Stilic? Bolje trpiti nase juniore nego uzimati otpad iz Zeljeznicara.
A ne bi se Štilić posrao po svojoj karijeri i došao u Čelik da se Željovci odreknu.