Moja recenica je usla u povijest da nema gasenja sto je ispraceno na objavi onoj o Čeliku ovoj borbi ..FliX je napisao/la: ↑25 kol 2024, 00:00https://streamable.com/utrfa0BatistutA19 je napisao/la: ↑24 kol 2024, 23:43 Cestitke trenerima i igracima na pravoj borbi i trci svih 90 minuta.Necu utakmicu puno komentarisat cista zasluzena pobjeda 4 gola data ali moralo je se vise golova dat ali valjda ce ulazit kad budemo negdje manje sansi imali ,realno pored 4 smo morali dat jos 4 gola.Od igraca cu istaci Vardu jako dobro odigro i popravio se i samo nek bude jos bolji ovi ostali manje svi vise isto,Jusic odlican dobro pojacanje ,Smajlovic fino igra ,Martinovic onako bez treninga onakva borba svaka mu cast.Jedinstvo slabo i cak fizicki puno losiji od Celika i onaj gol dali nakon bas glupog faula.
Ambijent vrhunski i Robija a Zapad posebno i ono Saban sta je uradio popeo se na ogradu kao nekad a bukvalno sve digo na noge i svaka mu cast za ono i ondje je sve ona starija Robija sa 40 godina i bas se navijalo kao nekad na Jugu ,izgubio sam dah nisam u kondiciji da skacem,ono je vrh bilo i nadam se da ce bit video taj .
Sila Nebeska respekt solidna brojka,kultura i sve naj i sretan im povratak kuci.
Sljedeca Travnik trebali bi bod uzet mada je gore uvjek zaebano ali bar bez pritiska i ocekujem invaziju u Travnik.kao nekad.
Sve u svemu danas cista desetka od punih kafica,pjesme Celikove,himne i same utakmice i kruna pobjeda.
Daj sad jednom reci hoce li se Celik ugasit ikad?
Odlican video ali volio bi da hoce ono.sa terena snimak ,tacno ovako je Jug bio a sve su ovo momci sa Jiga od prije 15 godina ,izgubio sam dah ,nema se kondicije skakat kao prije na Jugu Sve u svemu odlicno je bilo sve.