NK Čelik

BatistutA19

Re: NK Čelik

Post Postao/la BatistutA19 »

FliX je napisao/la: 25 kol 2024, 00:00
BatistutA19 je napisao/la: 24 kol 2024, 23:43 Cestitke trenerima i igracima na pravoj borbi i trci svih 90 minuta.Necu utakmicu puno komentarisat cista zasluzena pobjeda 4 gola data ali moralo je se vise golova dat ali valjda ce ulazit kad budemo negdje manje sansi imali ,realno pored 4 smo morali dat jos 4 gola.Od igraca cu istaci Vardu jako dobro odigro i popravio se i samo nek bude jos bolji ovi ostali manje svi vise isto,Jusic odlican dobro pojacanje ,Smajlovic fino igra ,Martinovic onako bez treninga onakva borba svaka mu cast.Jedinstvo slabo i cak fizicki puno losiji od Celika i onaj gol dali nakon bas glupog faula.
Ambijent vrhunski i Robija a Zapad posebno i ono Saban sta je uradio popeo se na ogradu kao nekad a bukvalno sve digo na noge i svaka mu cast za ono i ondje je sve ona starija Robija sa 40 godina i bas se navijalo kao nekad na Jugu ,izgubio sam dah nisam u kondiciji da skacem,ono je vrh bilo i nadam se da ce bit video taj .
Sila Nebeska respekt solidna brojka,kultura i sve naj i sretan im povratak kuci.
Sljedeca Travnik trebali bi bod uzet mada je gore uvjek zaebano ali bar bez pritiska i ocekujem invaziju u Travnik.kao nekad.
Sve u svemu danas cista desetka od punih kafica,pjesme Celikove,himne i same utakmice i kruna pobjeda.
https://streamable.com/utrfa0

Daj sad jednom reci hoce li se Celik ugasit ikad? :lol:
Moja recenica je usla u povijest da nema gasenja sto je ispraceno na objavi onoj o Čeliku ovoj borbi ..
Odlican video ali volio bi da hoce ono.sa terena snimak ,tacno ovako je Jug bio a sve su ovo momci sa Jiga od prije 15 godina ,izgubio sam dah ,nema se kondicije skakat kao prije na Jugu 😁😁Sve u svemu odlicno je bilo sve.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Dugo nisam gledao fizički spremniji Čelik,vjerovatno i ova publika ti daje motiva da trčiš dok ti paksu ne otpadne,svaka čast momci.
Svi su odigrali utakmicu za 10,Izdvojio bih Alija momak kakav osjećaj za gol ima u ovim godinama,nemam rijeci stvarno.
Isto tako zamolio bih sve navijače i simpatizere da ako budemo kiksali par utakmica da ne krene ono naše pljuvanje,tipa "vidi ovog Varde kakav je kloc" i tako,ako ne možete napisat nema veze momci idemo dalje,nemojte radije ništa ni pisat.
mosalikce7

Post Postao/la mosalikce7 »

Veceras prvi put nakon 5 godina da sam osto bez glasa u potpunosti, atmosfera odlicna i svaka cast Sabanu.
Igra je bila fenomenalna, citav tim je odlicno igro al treba istaknut Vardu i one njegove prodore kad nanize 2 3 igraca. Sve u svemu svaka cast i igracima i navijacima i aBd invazija na Pirotu!!!!!
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj
asimdemineri

Post Postao/la asimdemineri »

Prvoligaška atmosfera ( mislim na WWin Ligu ) !

Generalan dojam mi je taj, za razliku od prve tekme, radi semafor, bolje ozvučenje i odmah je to drugi nivo. Za utakmicu šta reći, mislim da je Dario poslo svim klubovima poruku da na Bilinom nemaju šta tražiti i ja mu tome čestitam, mislim da je to jako bitno za naš klub. Ja sam znao da će on uraditi pravi posao i njemu čestitam za ovu pobjedu i atmosferu.

Highlight utakmice Hadžikadunić, bravo momčino majstorski gol !

Što se Čelika tiče, jako dobra partija. Samopouzdanje ekipe je na nivou i mislim da tu ima još više prostora za napredak.
Vardo opet po meni najbolji, Damjanović iz njega izvlači igrača za Wwin ligu, sa limitiranom tehnikom on je naš glavni igrač u veznom redu. Međuseljac nabija satistiku, tri gola u dvije utakmice, čestitam. Drugi njegov gol je bio stvarno lijep. Moje mišljenje da je i njemu i Talhi mrsko spustit se niže po loptu. Vardo neće moći podnjeti to već na prvom gostovanju, nekako je moj utisak da mu malo pomažu.
Martinović, ja se nadam da je momak impresioniran publikom i atomosferom i da je to razlog njegove loše partije, rijetki su dueli koje je on dobio večeras i sa loptom i bez nje, baš kao i stoper novajlija, ne znam mu ime, ali u par situacija loše odluke. Česitiam našem junioru na golu, vjerujem da će to biti jako bitno u njegovoj karijeri. Ostali na nivou Mašić i Musa, pa onda svi ostali. Treba pohvaliti i Bajramovića ne beku, defanzivno po meni na visokom nivou, on se nekako ne vidi na utakmici ali to je nekada i dobro. Meni fali Aladin, (zamorano oprosti) meni je bilo drago da ga vidim na terenu, nekako mi je on dio ove ekipe.

Još jednom čestitke na pobjedi, vidimo se u Travniku
Alija Izetbegović Čelik
kirat410

Post Postao/la kirat410 »

Jesu bili GAKovci na jugu? :rock:
Rob88

Post Postao/la Rob88 »

kirat410 je napisao/la: 25 kol 2024, 08:44 Jesu bili GAKovci na jugu? :rock:
Jesu na jugu su bili njih 6
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Al jedan dio rasporeda je bas paklen.

Rahic - Čelik
Celik - Tomislav
Tuzla - Celik
Celik - Bratstvo
Stupcanica - Celik

Po meni sa 4 najjace ekipe igramo Tomislav, Tuzla, Bratstvo, Stupcanica :evil:
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Sta ovaj izvali, kaze sinoc bilo 7,5-8 hiljada na stadionu 🤣🤣🤣
moSa likCe
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Juzni Front 1988 je napisao/la: 25 kol 2024, 11:11 Sta ovaj izvali, kaze sinoc bilo 7,5-8 hiljada na stadionu 🤣🤣🤣
Malo ga atmosfera ponijela, odvadicemo hehe
sale

Post Postao/la sale »

prisonbreak je napisao/la: 25 kol 2024, 10:52 Al jedan dio rasporeda je bas paklen.

Rahic - Čelik
Celik - Tomislav
Tuzla - Celik
Celik - Bratstvo
Stupcanica - Celik

Prvak ove sezone ce vrlo vjerovatno biti neko ko prebaci 60bodova.
Svi ce gubiti bodove, treba samo pametno igrati protiv ovih jacih ekipa, nije sramota igrati i na X.
Mada ja sam misljenja i kad bi osvojili ovu ligu i prosli taj play off da nam je bolje ostati u federaciji, uci u visi rang i proci kao sloboda sad ,samo bi nam nanijelo vecu stetu.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Drago mi je sto će ove nove generacije dozivjeti čuveno gostovanje u Travniku kao mi nekad prije 15 godina kada su nas smjestali kao stoku po brdima iza gola. :lol:

Nadam se da će za navijače iz Zenice uprava dogovoriti sa Travnikom onu tribinu sto su izgradili preko puta glavne da Robija zagrmi ko Delije na Banovom brdu :mrgreen:

Kada smo zadnji put igrali sa Travnikom, ima li 7-8 godina?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Avenija je napisao/la: 25 kol 2024, 11:29 Drago mi je sto će ove nove generacije dozivjeti čuveno gostovanje u Travniku kao mi nekad prije 15 godina kada su nas smjestali kao stoku po brdima iza gola. :lol:

Nadam se da će za navijače iz Zenice uprava dogovoriti sa Travnikom onu tribinu sto su izgradili preko puta glavne da Robija zagrmi ko Delije na Banovom brdu :mrgreen:

Kada smo zadnji put igrali sa Travnikom, ima li 7-8 godina?
Jedna tribina, da se moze napraviti spektakl i koreografija sa recimo balonima, zastave šalovi itd. Ovo bi moglo biti naše najjače navijačko izdanje što se tice Travnika i Pirote.

Jel se ovo vec zna da je u nedelju utakmica ?
Redbull

Post Postao/la Redbull »

sale je napisao/la: 25 kol 2024, 11:15
prisonbreak je napisao/la: 25 kol 2024, 10:52 Al jedan dio rasporeda je bas paklen.

Rahic - Čelik
Celik - Tomislav
Tuzla - Celik
Celik - Bratstvo
Stupcanica - Celik

Prvak ove sezone ce vrlo vjerovatno biti neko ko prebaci 60bodova.
Svi ce gubiti bodove, treba samo pametno igrati protiv ovih jacih ekipa, nije sramota igrati i na X.
Mada ja sam misljenja i kad bi osvojili ovu ligu i prosli taj play off da nam je bolje ostati u federaciji, uci u visi rang i proci kao sloboda sad ,samo bi nam nanijelo vecu stetu.
Bez podrske i citavog finansijskog plana sigurno da se ne bi ni igrala, iako bi se izborila. Ukoliko budemo dobro kotirali na zimu, a odblokiramo racun, vjerujem da ide podrska i sa vecih nivoa.

Sinoc citam komentare na fb, kad duvnjak ono njegovo i naravno dole komentari odmah sta je sa milion. Sad jel patka ili sebe da sapere, napisao kao u pripremi je zakonski okvir kroz koji ce onda osigurati neka sredstva. Iskreno, ne vjerujem nista, ali eto.

Od federalnog nivoa, ocekivati infrastrukturu da podrze, a najprije trening kamp koji hocemo ds gradimo.
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Nema sumnje da cemo izdominirat u Travniku kao i na svim ostalim gostovanjima jer tada i old skul robija stane u kop i navija, medjutim mene brine iskreno jug i brojnost na domacim utakmicama, ja razumijem da je bolje imat 100 koji navijaju svih 90 min kao jedan nego 500 a od tog 400 stoji i suti, ali morat ce se afirmisat malo vise ova mladjarija, pogotovo sad po skolama da loze vrsnjake da idu na jug, da furaju taj ultra pokret.. jer sve je uredu dok nam dolaze ove ekipe koje nemaju svoje navijacke skupine, problem ce biti kada nam dodju ekipe poput koje imaju armiju navijaca tipa Sarajevo, Zeljo, Velez itd.. ne bi niko od nas volio da vidimo sjever "puniji" od juga i pogotovo ne daj Boze da nas izdominiraju u navijanju..
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Pa dolazilo je i Sarajevo i Zrinjski pa nisu izdominirali nego je bas bilo obrnuto.
Odgovori