NK Čelik
Re: NK Čelik
Zrinski je kategorija 4 klub, nizi od nas koji smo 3. kategorija.
Sve i da je profi ugovor potpisao klub nema pravi ni na kakvu naknadu.
A tek ovako ako je registrovan preko firme.
Sve i da je profi ugovor potpisao klub nema pravi ni na kakvu naknadu.
A tek ovako ako je registrovan preko firme.
Ne da se u...m do potoka
Doci ce i ovo sa kartama na svoje, samo treba istrajati.
Doci ce i ovo sa kartama na svoje, samo treba istrajati.
Samo Čelik zenički !!!
Na kraju ce Čelik jedini ostati klub bez ikakve pomoci sa federalnog nivoa. Kao sto je ostao jedini bez hibridnog terena od saveza.Nermin Nikšić
11 min ·
Nakon moje čestitke FK Sloboda Tuzla na povratku u Premijer ligu BiH, delegacija FK Sloboda nas je informirala o izazovima s kojima se suočavaju kad je u pitanju osiguravanje sredstava za redovno funkcionisanje kluba.
Tom prilikom razgovarali smo o konkretnoj pomoći Vlade Federacije. Vlada će kao i za ostale klubove i gradove koji su se obratili Vladi i resornom ministarstvu pomoći na daljnjoj izgradnji i unapređenju infrastrukture na stadionu Tušanj. Gradonačelnik Lugavić i ministar Lakić su i kao Tuzlaci iskazali svoju spremnost i za druge oblike pomoći klubu.
Sloboda je naš stogodišnjak, klub svijetle tradicije i naravno da ćemo je podržati.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Hvale zastave Čelika , kao one birvaktile sto svako u dijapori ima ja mislim ….
-
Hibridni travnjak su dobile samo ekipe koje igraju PL. Sto se tice federalnog nivoa mislim da ne mozemo nista ni dobiti dok ne odblokiramo racun. Tek kad odblokiramo, onda se mozemo necemu nadati. Ja sam nacuo da je vec nesto spremno s federalnog nivoa, sad vidjecemo hoce li se realizovati…Avenija je napisao/la: ↑23 kol 2024, 19:15Na kraju ce Čelik jedini ostati klub bez ikakve pomoci sa federalnog nivoa. Kao sto je ostao jedini bez hibridnog terena od saveza.Nermin Nikšić
11 min ·
Nakon moje čestitke FK Sloboda Tuzla na povratku u Premijer ligu BiH, delegacija FK Sloboda nas je informirala o izazovima s kojima se suočavaju kad je u pitanju osiguravanje sredstava za redovno funkcionisanje kluba.
Tom prilikom razgovarali smo o konkretnoj pomoći Vlade Federacije. Vlada će kao i za ostale klubove i gradove koji su se obratili Vladi i resornom ministarstvu pomoći na daljnjoj izgradnji i unapređenju infrastrukture na stadionu Tušanj. Gradonačelnik Lugavić i ministar Lakić su i kao Tuzlaci iskazali svoju spremnost i za druge oblike pomoći klubu.
Sloboda je naš stogodišnjak, klub svijetle tradicije i naravno da ćemo je podržati.
-
Jel se zna za one jarbole sto su bili nekad na Jugu gdje su sada !? Crni i crveni s likom robijaša ?
Doslo ih 4 ili 204 ili 1004 ljude treba ispostovat koliko god ih dodje.Valja i doc iz Bihaca,neka dodju nek se lijepo osjecaju u nasem gradu,nek navijaju za svoje i naravno da napuste Bilino tuzni
A nasih navijaca ocekujem oko 3.500!
1800 prodatih karti,400 sezonskih,300 djece
i 1000 zenturaca i rutonja!
Nisam upratio jel Hora spreman ili ne za ovo kolo?
-