Uzbudljiva sezona bice u PL-u.
Premijer liga - aktuelno
Re: Premijer liga - aktuelno
S jedne strane drago mi je da nasi klubovi napreduju u svakom pogledu, i da u Evropi ostvaruju bolje rezultate i dobijaju lijepe pare. S druge strane, jbt se, prikocite, cekajte i nas

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Šta politika u Veležu radi, haos totalni. Mogli bi lagano u borbu za opstanak.
Liga 10 će biti puni pogodak, ako se ujedine dvije prve lige u jednu. Premijer liga 10 i druga jedinstvena liga od 10 ili 12 klubova bi bilo top. Svakako nemamo u državi potencijal za više od 20ak profesionalnih klubova. Ostali nek igraju amaterski regionalne entitetske lige.
Liga 10 će biti puni pogodak, ako se ujedine dvije prve lige u jednu. Premijer liga 10 i druga jedinstvena liga od 10 ili 12 klubova bi bilo top. Svakako nemamo u državi potencijal za više od 20ak profesionalnih klubova. Ostali nek igraju amaterski regionalne entitetske lige.
-
PatrickBateman
Definitivno PLBiH ide stopama HNL-a, samo sto zaostajemo za njima dobrih 10 godina. Liga ce imat 4 ekipe koje ce se boriti za trofeje, eventualno jedan ili dva kluba koji ce boriti za Europu, a ostlao nek se reda kako hoce.
Celik kad uđe trebace dosta vremena da dođemo u ravan sa Sarajevom, Borcem, Zrinjskim, Zeljeznicarom/Veležom. Mada i kad se dođe na taj nivo jos tezi zadatak da se tu i ostane. Eto Velez cist primjer, u maju ove godine se najvljuje borba za titulu, a u avgustu se daje otkaz treneru nakon jednog kola. Njihov pad je sjajan primjer kako ne treba raditi.
Celik kad uđe trebace dosta vremena da dođemo u ravan sa Sarajevom, Borcem, Zrinjskim, Zeljeznicarom/Veležom. Mada i kad se dođe na taj nivo jos tezi zadatak da se tu i ostane. Eto Velez cist primjer, u maju ove godine se najvljuje borba za titulu, a u avgustu se daje otkaz treneru nakon jednog kola. Njihov pad je sjajan primjer kako ne treba raditi.
Srce, čast i ponos!
Velez je sam sebe sjebao tj. novi ljudi u klubu. Od pocetka kako su dosli, postavili su se arogantno i drsko. Evo dobili su odgovor na to sve, pogotovo na one zajebancije sa trenerom.
-
PatrickBateman
-
prisonbreak
Trener je pola ekipe.
-
PatrickBateman
I vise od pola, kad skontas da je njih ova Sloga dobijala 3:0 prosle sezone, a sad ih ovi rutinirase za pola sata igre, samo jos da nisu primili ovu glupost od gola.
Srce, čast i ponos!
- AmarAmarOsimOsim
Izgleda da Santos i Gojković ipak ostaju u EU. Ali nema brige, spremne su zamjene, jako dobre.
- AmarAmarOsimOsim
Klafurić, Zekić i Rendulić su ti primjer, pa i onaj Crnogorac što je bio u Zrinjskom, obično ti što zalutaju u našu ligu nakon par mjeseci odu.
@truhlo slobodanka ti puca po savovima
Ja kluba, navijaca i saopstenja u pm. Fukare same sebe ugasile, klub šuruje sa kamatarom husarom koji im po federalnoj sudije sredjivao, pa jedva opet usli. Onda im uvalio svoje igrace, a pare ce doci na naplatu poslije i to sa kamatom. Nakon toga svega, hoce da idu, jer kao nemaju podrsku

Ugasili se sutra jos.
Ja kluba, navijaca i saopstenja u pm. Fukare same sebe ugasile, klub šuruje sa kamatarom husarom koji im po federalnoj sudije sredjivao, pa jedva opet usli. Onda im uvalio svoje igrace, a pare ce doci na naplatu poslije i to sa kamatom. Nakon toga svega, hoce da idu, jer kao nemaju podrsku
Ugasili se sutra jos.
Htjeli su PL pod svaku cijenu, eto im, baš uživaju
Slo Slo 
-
PatrickBateman
- AmarAmarOsimOsim
Čileanac u Želji, interesantno pojačanje. Imam osjećaj da će prekucati. U narednih par dana će stići i štoper, ozbiljnu ekipu je okupio Rahimić.
Odakle lova ZeljiAmarAmarOsimOsim je napisao/la: ↑22 kol 2024, 14:56 Čileanac u Želji, interesantno pojačanje. Imam osjećaj da će prekucati. U narednih par dana će stići i štoper, ozbiljnu ekipu je okupio Rahimić.