Razumijem ja navijački svijet ultra pokret i navijačku tribinu, ali tribina zapad to moze da isforsira i da ispostuje. Dresovi, šalovi, majice s čelikovim detaljima,limvolikce je napisao/la: ↑15 kol 2024, 19:38Meni pravo nedostaje onaj stari štimung sa šalovima koji se pravio, šteta što izumire. Malo sa himnom na početku to se vraća, ali ni blizu kao prije. Ok, novi klinci, nova navijačka moda, ali meni je nelogičan fazon "svi u crnom". Pod br. 1 crna boja na stadionu se skoro ni ne vidi, nije upečatljiva nikako, dok crvena ubi u uči i stvara dojam da nas je brojčano više što protivniku treba dodatno vizualno uliti strah u kosti kada dođe na Bilino. Ovih Veležovaca npr. uvijek izgleda da je više samo zbog jake boje dresova. Pod br. 2 naše boje su dvije, crna i crvena - uvijek bilo od rođenja!RubikovaKocka je napisao/la: ↑15 kol 2024, 18:03 Trebala bi uprava da pozove da svi navijači koji idu na zapad obavezno nose navijački šal. Da nam to bude praksa u budućnosti. To bar nije teško da se nosi, a sa šalovima se može napraviti fantastična koreografija.
malo više crvene boje itd ..