Edit: ipak vaze

Pa dobro meni je to sasvim razumno i ocekivano. Ja da sam mladi igrac koji nece dobiti priliku u Sarajevu, to bi mi bio prvi izbor, najprije zbog rada sa Hasancicem koji ce ti sigurno omoguciti da napredujes ili ako nista da procijeni imal ista od tebe il nema.PatrickBateman je napisao/la: ↑09 kol 2024, 21:46 Izgleda Radnik iz Hadzica postao filijala Sarajeva, sest igraca im posudili.
Sutra povedi @zamorana stara lokacija prije tekmeBatistutA19 je napisao/la: ↑09 kol 2024, 21:35 Znaci sutra akobogda probat radi li mi sezonska mozda su mi dali neku kopiju pa i ne radiDa li ce oni tokom sezone odvojit ulaz za sezonske ili ce to sve ici na jedan ulaz i da li ce ti brojaci radit na svakoj utakmici i eto zaboravio sam da li su na svakoj utakmici u prosloj sezoni radili brojaci
Obavezno minuta sutnje sutra za rahmetli Dzenana Uscuplica .
Odakle ti ta info? Koliko znam u zapisniku mogu biti samo 4 igraca koja su na posudbiPatrickBateman je napisao/la: ↑09 kol 2024, 21:46 Izgleda Radnik iz Hadzica postao filijala Sarajeva, sest igraca im posudili.
Sa pitarskog foruma na ss.bastrucnjak9 je napisao/la: ↑09 kol 2024, 23:51Odakle ti ta info? Koliko znam u zapisniku mogu biti samo 4 igraca koja su na posudbiPatrickBateman je napisao/la: ↑09 kol 2024, 21:46 Izgleda Radnik iz Hadzica postao filijala Sarajeva, sest igraca im posudili.