NK Čelik

limvolikce

Re: NK Čelik

Post Postao/la limvolikce »

Nemamo respektabilan sastav, ali sa minimalnim dovođem igrača sa strane, sa baznim našim domaćim igračima mi smo prošle godine završili na 4. mjestu i imali bolji međusobni skor sa prvakom, Slobodom, a sve to sa blokiranim računom u pun k. drugih sranja, to je svakako za respekt i sramota se zvati navijačem Čelika i reći kako uprava veze nema.
Druga je stvar što svi mi želimo više, ali ovo je bukvalno od ništa napravljeno nešto. A Nešto s velikim N nam tek slijedi u budućnosti!
FliX

Post Postao/la FliX »

Je li to sve sto imas za reci na onako opsiran komentar? Pricjenjivat mudrost komentara i nije bas neki adut. :alkohol:
Cap13

Post Postao/la Cap13 »

limvolikce je napisao/la: 07 kol 2024, 12:03 Nemamo respektabilan sastav, ali sa minimalnim dovođem igrača sa strane, sa baznim našim domaćim igračima mi smo prošle godine završili na 4. mjestu i imali bolji međusobni skor sa prvakom, Slobodom, a sve to sa blokiranim računom u pun k. drugih sranja, to je svakako za respekt i sramota se zvati navijačem Čelika i reći kako uprava veze nema.
Druga je stvar što svi mi želimo više, ali ovo je bukvalno od ništa napravljeno nešto. A Nešto s velikim N nam tek slijedi u budućnosti!
Sramota je otvoreno reći ja sam navijač rezultata i dobre igre i onda iznjeti kritiku protiv svega što klub radi kao da ne poznaje da postoje veći problemi koji se redovno saniraju.

Kome se ne sviđa za 4 godine su novi izbori pa nek se kandiduju. Imali su priliku i ove da se i kandiduju i glasaju i protiv novoizabrane uprave, a koliko sam primjetio na skupštini, jednoglasno smo izabrali upravu. Niko nije bio ni protiv ni suzdržan. Sad dat momcima punu potporu i vjerovat im. Napisati ovdje i konstruktivnu kritiku pa ako vide i odluče reagovati do njih je. Mi smo svoje uradili glasanjem i sad je na nama da vjerujemo da mogu uraditi dobar posao u naredne 4 godine, a ne pljuvati sve što nam nije po volji.
phillies

Post Postao/la phillies »

Tako je momci. Uvedite mladost u klub, nek sticu iskustvo i pomazu klubu da zajedno s njima napreduje jos vise i brze. Svaka cast za memorandum.
Samo Čelik zenički !!!
zjenica

Post Postao/la zjenica »

Nažalost više od pola navijača Čelika nije uopšte svjesno u kakvim je klub bio govnima (sad je u daleko manjim) prije 3-4 godine, pa i dalje pišu i pričaju raznorazne gluparije. Podrška Upravi, imaju kikseva, ali koja to Uprava nema?
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

zjenica je napisao/la: 07 kol 2024, 12:32 Nažalost više od pola navijača Čelika nije uopšte svjesno u kakvim je klub bio govnima (sad je u daleko manjim) prije 3-4 godine, pa i dalje pišu i pričaju raznorazne gluparije. Podrška Upravi, imaju kikseva, ali koja to Uprava nema?
80% pojma nema, niti ih interesuje kroz kakve izazove klub prolazi. Kad se ovdje postavi zvanična informacija kako je UINO opet povukla 50 000 KM sa računa, padobranci će to naravno izignorisati i tražiti kapitalce iako je ove godine otišlo u poreznu i druge povjerioce 5 kapitalaca i otići će sigurno i više do kraja godine.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Konstruktivna kritika je uredu, ali isto tako nije uredu najavljivati nekakve pohode na Premijer ligu ako ovo ako ono. Treba se jasno i glasno reci da je prioritet deblokada racuna i vracanje dugova pa tek onda sve ostalo. Ja bih prvi potpisao da umjesto Premijer lige napravimo jedan teren koji ce koristiti samo NK Čelik, jer nase selekcije nemaju gdje trenirati, stalno se moli nesto, a o treniranju na umjetnoj travi ljeti na plus 40 dalje da ne pricam
kurton

Post Postao/la kurton »

asimdemineri je napisao/la: 07 kol 2024, 01:09

Sam si sebe kontriro u diskusiji i odgovoru. Premijer liga će privući tačno onoliko koliko Čelik u toj ligi bude dobar. Ja odbijam tvrdnju da su navijači Čelika "derbi navijači" kada broj ljudi protiv Radnika u kupu, protiv Klisa, protiv Visočke Bosne u drugoj ligi centar govori drugačije. Navijači Čelika su kao i svi drugi, navijači dobre igre i rezultata =). Ja se sam svrstavam u tu grupu, navijač od igre i rezultata. Odavno ja na Bilinom nisam vidio majstora u Čeliku, uz dužno poštovanje svim trenutnim igračima, možda je onaj debli Arežina zadnji ostavio taj neki utisak. Dakle, da sumiram rezultat je jednako bitan kao i finansije. Momcima svaka čast u upravi, ali oni što se tiče sporta veze nemaju, to neko čekanje septembra šatro kapitalca će biti isto kao i Hrelja, je.bo ti upravu kojoj je Truhlo skaut. Dizanje tog Mašića kao da je Benzema ja također ne shvatam, pa na proljeće mu je komplet stadion zviždo, helem meni se ta priča "doći će igrači sami" ne sviđa zvuči merhametli, jadno i kao zadnja opcija. Ta zadnja opcija je uvijek bezveze
Onda dođi kad bude igre i rezultata... :)
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Možda da malo razmisliš i pokušaš na drugi način to AKO protumačiti, npr da je to kulturno pritiskanje grada kroz medije i pokušaj naplate što više sredstava iz budžeta u izbornoj godini, kako bi klub konačno riješio kratkoročne obaveze iz prošlosti.

Žalosno je što se klub mora koristiti takvim sredstvima, jer je na čelu grada i većina u vijeću otvoreni mrzitelji kluba, pa klub mora tako nastupati ne bi li naplatio neku normalnu sumu novca koju drugi klubovi širom BiH dobijaju od svojih lokalnih zajednica.

Neko moje mišljenje je da i dalje ne vjerujem seoskoj varalici, ne bih se iznenadio da ako opet dobije izbore, da se resetuje u svoj standardni režim pljuvanja kluba i zavrtanja prihoda, slanja inspekcija i ostalih metoda kojim se služio do unazad godinu dana. To se već desilo 2020. godine, kad je pred izbore uplatio 500k i potpisao sporazum sa klubom, a onda se resetovao nakon dobijenih izbora, pa počeo praviti sabotaže.
Zadnja izmjena: Truhlo, dana/u 07 kol 2024, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
zjenica

Post Postao/la zjenica »

Eugen je napisao/la: 07 kol 2024, 13:22 Konstruktivna kritika je uredu, ali isto tako nije uredu najavljivati nekakve pohode na Premijer ligu ako ovo ako ono. Treba se jasno i glasno reci da je prioritet deblokada racuna i vracanje dugova pa tek onda sve ostalo. Ja bih prvi potpisao da umjesto Premijer lige napravimo jedan teren koji ce koristiti samo NK Čelik, jer nase selekcije nemaju gdje trenirati, stalno se moli nesto, a o treniranju na umjetnoj travi ljeti na plus 40 dalje da ne pricam
To se nije tek tako reklo za Premijer ligu. Ako bude sredstava, biće i pohoda na Premijer ligu. Uostalom doFu je obećao da će kanuti ako bude se išlo na PL, tako da mora biti kod nas i malo političke priče ako razumiješ šta želim reći.
Klub bi trebao dobiti jako dobru finansijsku injekciju u septembru, tad treba očekivati i kapitalce i dosta toga drugog. :lopta:
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
Bandit

Post Postao/la Bandit »

S obzirom da se bliže izbori i da su objavljene liste za gradonačelnike, pogotovo za vijeće, koje sam brzinski pogledao, teško da Čelik, sport pa i grad općenito mogu očekivati neki napredak. Nažalost
Cap13

Post Postao/la Cap13 »

Bandit je napisao/la: 07 kol 2024, 16:12 S obzirom da se bliže izbori i da su objavljene liste za gradonačelnike, pogotovo za vijeće, koje sam brzinski pogledao, teško da Čelik, sport pa i grad općenito mogu očekivati neki napredak. Nažalost
Teško da se može i birati manje zlo, kad ne postoji manje zlo.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Cap13 je napisao/la: 07 kol 2024, 16:33
Bandit je napisao/la: 07 kol 2024, 16:12 S obzirom da se bliže izbori i da su objavljene liste za gradonačelnike, pogotovo za vijeće, koje sam brzinski pogledao, teško da Čelik, sport pa i grad općenito mogu očekivati neki napredak. Nažalost
Teško da se može i birati manje zlo, kad ne postoji manje zlo.
Po meni Babajic je puno manje zlo od ovoga
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Opet vam tema navijaci ,ja sam reko jucer taman ta igras grupu lige prvaka gledo bi neko Reala a da Ajax dodje rekli bi nije atraktivan yebo Ajax.Dalje ko god ceka rezultat ,bira utakmice nema tu ljubavi to je vise korist ali ne treba se ni takvih navijaca odreci razumijem i njih ali razumijem opet starije ljude koji pamte Fiorentinu,Zvezdu i ostale i tesko im objasnit ovu borbu ali ne razumijem mlade pismene da tako razmisljaju a sve znaju sta je bilo i sta se desava i sta treba se jos uradit.
Ja kako razmisljam kupio sam sezonsku i to je to,nije ni meni srklet da se mora uci ,uci a da bude ovako i da me ponizavaju mnogi klubovi ismijavaju veci mi je to poraz nego da me Gracanica pobijedi u Zenici.
Ja jedva cekam prvenstvo da to krene i da vidim tu borbu igraca i nadam se nekom pojacanju ,akobogda deblokadu i jedva cekam poreznu da nam pokupe i ovih 60 000 i da oni odyebu zauvjek.
Sto se tice Fude i opcenito politike ja mislim da nece on ici vise kontra Celika nikad ,pomagat ce lagano i hajd i cak ima komentar njegov na fb stranici Celika na jednoj objavi e to dosad nikad nisam vidio.Poceo je sa ovim pripremama i nadat se u tom rebalansu da ce grad pomoc Celiku.
PUNA PODRSKA UPRAVI I SAMO CELIK DO KRAJA HRABRO I ZAJEDNO 🖤❤️
phillies

Post Postao/la phillies »

Almir je gradsko dijete i samim tim ce dobiti 10% glasova, nazalost. U cijeloj drzavi nije sazrela svijest o demokratiji i promjenama, pa samim tim ni u nasem gradu, zato i ne ocekujem neke drasticne promjene.
Sto se konkretno Celika tice, trebalo bi da je svejedno ko je gradonacelnik, jer Celiku je partner institucija Grada i Gradske Uprave, a ne pojedinac sa svojim imenom i prezimenom, ali sasvim sigurno je da bi Celik u Babajicu imao dostojnog partnera u dijalogu. Mnogo vise od ponudjenih drugih opcija.

Ali to nije tema :)

Svani suboto!
Samo Čelik zenički !!!
Odgovori