Procitao tvoj post, udjem na insta kad tamo zelja vec ispunjena. Čelik ko zlatna ribica, ali samo za forumase
NK Čelik
Re: NK Čelik
Nadam se da ce biti makar 1000 navijaca, fino vrijeme, dijaspora dolazi, idealno da i fan shop radi kako bi raja uzela artikle. Idealan termin za generalku
Za 11 dana prvo kolo, blize nego mislimo. Vrijeme je za ta dva igraca naprijed.
Zna li se hoce li novi dresovi do utakmice stici?
Zna li se hoce li novi dresovi do utakmice stici?
-
RealMadrid
Za 10 dana pocinje premijer liga, a Celik igra za 12 dana 
Ma ako nisu do sada dosli, ja ih nebi dovodio ni sada. Ebo igraca kojeg cekas toliko dugo a jos vise ebo igraca koji nije prosao pripreme. Recept za krc. Nadam se da cemo zavrsiti sa tom indijanskom praksom.
-
PatrickBateman
Da hocete vise prestat od tih priprema bauk pravit. Iole spreman igrac koji svoju formu individualno odrzava se spremi za minimalno 10 dana.
Mi moramo dovest napadaca i ofanzivnog veznog
Srce, čast i ponos!
Tako je da je nama jos kojeg kvalitetnijeg igraca al bar ova dva da nisu iz ekipa koje su ispale iz lige ili se borile za opstanakPatrickBateman je napisao/la: ↑28 srp 2026, 17:44Da hocete vise prestat od tih priprema bauk pravit. Iole spreman igrac koji svoju formu individualno odrzava se spremi za minimalno 10 dana.
Mi moramo dovest napadaca i ofanzivnog veznog
Nije to do nas. Nazalost trziste je takvo i vidiljivo je da svi u ligi rade tako jer moraju. Jednostavno vecina igraca (pogotovo boljih) prvo trazi opcije za vani prije nego sto pristanu ostati u BiH.
Ma znam da nije do nas. Samo mi ide na krc. Ja bih prije uzeo nesto slabijeg igraca koji je voljan da potpise i da odradi trenazni proces kako bog zapovjeda nego nekog ko sam trenira i nada se odlasku u inostranstvo i kada ne bude nista od toga u prvom, drugom, trecem kolu se pridruzuje nama. Po meni nije to pitanje samo kvaliteta vec i prolaska kroz treninge, upoznavanje igraca, dobijanja osjecaja za kolegu do sebe koji ce biti taj koji ce ti lopte ubacivati, dodavati..ne znam, meni je to uvijek bezveze bilo i volio bih da izbjegavamo takvo poslovanje sto vise mozemo. Hoces/neces idemo dalje. Imas listu prioriteta, prva, druga, treca grupa i ides redom dok ne nadjes na profil igraca i voljnost da uradi ono sto je potrebno da bude dio tima.