NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
KakhaKaladze

Re: NK Čelik

Post Postao/la KakhaKaladze »

RubikovaKocka je napisao/la: 27 srp 2026, 17:00 Opet generalka na BP i to s BSK !? Zar nije receno i bilo bi logicno da je negdje na strani ovaj put ? Ne razumijem ovakve odluke.
Što je logično? Ne igra se više na oranicama da teren igra neku ulogu. Normalno da mi je draže gledat utakmicu na Bilinom nego u Banja Luci lupam.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Uz to, posto postoji vjerovatnoca da obe gostujuce utakmice budu odgodjene, da cemo u augustu igrati samo na Bilinom.
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 27 srp 2026, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Ma ne mozes ti mijenjat generalku kad si je dogovorio i potvrdio,vjerovatno je dogovor bio samo ide odgoda ako budu trebali igrat u 1 kolu Čelik-BSK .Znaci odmah bi je odgodili nakon izvlacenja.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Kako bi godila ova generalka pod reflektorima od 20h recimo, uz dobar marketing i najavu utakmice, mogli bi se donekle troškovi pokriti. Subota 35 stepeni, ako bude u 17:30, krepat će i igrači i rutonje na zapadu :lol:
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Vidim na slikama iz Medjugorja da Hodzic nosi onaj gps prsluk. Isti koriste talijanska i argentinska reprezentacija, dosta klubova iz serie A, Besiktas…

Ocito je klub pomjerio granice i po tom pitanju i da imamo i gps-ove kao svi ozbiljniji klubovi. Svaka cast! Mislim da se trebalo i to ispromovisati
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

strucnjak9 je napisao/la: 28 srp 2026, 10:46 Vidim na slikama iz Medjugorja da Hodzic nosi onaj gps prsluk. Isti koriste talijanska i argentinska reprezentacija, dosta klubova iz serie A, Besiktas…

Ocito je klub pomjerio granice i po tom pitanju i da imamo i gps-ove kao svi ozbiljniji klubovi. Svaka cast! Mislim da se trebalo i to ispromovisati
To ti sve nose klubovi iz PL odavno.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Čitam ovaj članak okončane pripreme na Kupresu i očekuje se dolazak još te dvojice ofanzivca koje i Regoje spominje već mjesec dana :D, ima li neko barem da baci trač može li se šta očekivati do kraja sedmice. Da se spominju stoperi ili defanzivni vezni svejedno bi mi bilo kad je sve popunjeno ali napad tu smo jedino tanki zato ih čekam ko suša kišu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

🌞🌞🌞
phillies
12. igrač

prisonbreak je napisao/la: 28 srp 2026, 11:34 🌞🌞🌞
Ovo je ubilo se za Ribice...gushtajte ljudi, jer uskoro krece uragan - zvani PLBiH :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Avenija je napisao/la: 28 srp 2026, 11:28 Čitam ovaj članak okončane pripreme na Kupresu i očekuje se dolazak još te dvojice ofanzivca koje i Regoje spominje već mjesec dana :D, ima li neko barem da baci trač može li se šta očekivati do kraja sedmice. Da se spominju stoperi ili defanzivni vezni svejedno bi mi bilo kad je sve popunjeno ali napad tu smo jedino tanki zato ih čekam ko suša kišu.
Jedan korpulentan i rutav vodja navale je blizu potpisa.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Mašala ne ureklo se. I treba nam takav. Do kraja sedmice da podivljamo. :mrgreen:

I još nesto po krilu i na desetci malo brzo i ne bojim se Dinama ZG. :grljenje:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Yebo majku ako je ovaj naš klub normalan, jutros napišem za generalku i noćni termin, za sat vremena objava ide noćni termin :pray: :pray:

Hajde barem dvije milje sociosa da isprati slavni legendarni Čelik iz Zenice u novu sezonu :srce:
phillies
12. igrač

Truhlo je napisao/la: 28 srp 2026, 12:22 Yebo majku ako je ovaj naš klub normalan, jutros napišem za generalku i noćni termin, za sat vremena objava ide noćni termin :pray: :pray:

Hajde barem dvije milje sociosa da isprati slavni legendarni Čelik iz Zenice u novu sezonu :srce:
Napisi druze "Rodri", onako slucajno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Samo Čelik zenički !!!

Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

phillies je napisao/la: 28 srp 2026, 12:23
Truhlo je napisao/la: 28 srp 2026, 12:22 Yebo majku ako je ovaj naš klub normalan, jutros napišem za generalku i noćni termin, za sat vremena objava ide noćni termin :pray: :pray:

Od mene dosta što sam oprao sa Mohedanom i Gogićem :mrgreen: Ako budu loši, biće meni na forumu i mrtve i žive :lol:
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Truhlo je napisao/la: 28 srp 2026, 12:28
phillies je napisao/la: 28 srp 2026, 12:23

Od mene dosta što sam oprao sa Mohedanom i Gogićem :mrgreen: Ako budu loši, biće meni na forumu i mrtve i žive :lol:
Jesi za obojicu hahahaha :mrgreen:
Odgovori