FK Željezničar
- BukiBiščević
Re: FK Željezničar
Filip ode u Uzbekistan. Ma ljepota bokte. Jel realno da mu nismo ništa mogli ponuditi da odradi barem sezonu?
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
- UzivaocKajkuta
nudio se dok je maric bio tu, maricu je bio star, jebigaBukiBiščević je napisao/la: ↑24 srp 2026, 16:52 Filip ode u Uzbekistan. Ma ljepota bokte. Jel realno da mu nismo ništa mogli ponuditi da odradi barem sezonu?
a pehari su tu
- BukiBiščević
Iskočiše mi u predloženo objave Radnika, viđoh mali Beća se vratio treninzima. Ne znam koliko se sjećate, prošle godine je doživio tešku povredu. U svakom slučaju svu sreću momku želim, naše je dijete na kraju krajeva.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
- UzivaocKajkuta
-
PehariSuTu
Normalno da se nudio dok je Marić bio tu, on i klapa njegovi menadžerčići...UzivaocKajkuta je napisao/la: ↑24 srp 2026, 17:17nudio se dok je maric bio tu, maricu je bio star, jebigaBukiBiščević je napisao/la: ↑24 srp 2026, 16:52 Filip ode u Uzbekistan. Ma ljepota bokte. Jel realno da mu nismo ništa mogli ponuditi da odradi barem sezonu?
Što nije došao za 3 milje igrat.
Trebalo bi biti jos prinova iduce sedmice
- UzivaocKajkuta
Šeha igrao jučer za Radnik protiv pitara, ima li šta od njega?
Jači od ratova, režima i partija!
- UzivaocKajkuta
Valjda bude kakav drugi lijevi bek, mada i Dabo može igrati to, za Nastića mi je upitno koliko može na beku
Jači od ratova, režima i partija!
- PatrickGerhardt
Izmedju Sehica i Sturma, prije bih panja Cubrila
-
PehariSuTu
Samo još fali da nam Nedo i invalida Sturma uvali, poslije Pavića, Radovca i izjave da Radovac ima važeći ugovor koji se mora poštovati bez ikakvih pregovora,mislim da mu treba udariti rampu.
Nismo odavno imali losijeg golmana. Odlicnih par akcija i proigravanja, kao lici na nesto.
Odbrana rupa teška, to smo već konstatovali.
Veliki napredak imamo u kontroli lopte, progresivnim dodavanjima, iskreno me začudilo za ovako kratak period.
Veliki napredak imamo u kontroli lopte, progresivnim dodavanjima, iskreno me začudilo za ovako kratak period.
-
PehariSuTu
Bernardo Matić
Matej Rodin
Besim Serbečić
Alden Šuvalija
Treba djelovati progresivno i zategnuti odbranu a ne eksperimentisati puno.